Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Kamarádce jsem slíbila doprovod od lékaře, jenže jsem nemocná(angína) a určitě nemocná ještě pár dní budu.
Ona nemá vůbec nikoho dalšího, rodinu, sourozence, další blízké přátele. Má jít na dost důležitý zákrok, kde musí mít doprovod od lékaře, mě tam nemocnou nepustí, nemůžu tam poslat ani rodinu, chytili jsme to všichni.
Napadla mě nějaká placená služba, ale ať hledám jak hledám, nenašla jsem nikoho, kdo by toto poskytoval neseniorům(je jí pod 40) nebo lidem bez diagnózy. Mám strach, že na ten zákrok pak nepůjde, ale je to docela akutní a bohužel i na poslední chvíli-nevybrala sjem si, že onemocním.
Neznáte nějaké řešení, kdo něco takového nabízí? Jedná se o Brno.
@Sany80s No a co kdyby si domluvila hospitalizaci? Ja to tak udelala, když jsem nemela odvoz a nebyl s tim problem, druhy den uz jsem mohla ridit sama.
@j.a.n.i1 píše:
@Sany80s No a co kdyby si domluvila hospitalizaci? Ja to tak udelala, když jsem nemela odvoz a nebyl s tim problem, druhy den uz jsem mohla ridit sama.
Tam to nejde. Ale děkuji za nápad, bude uspaná asi na 15 minut…Mám fakt docela strach, aby tam vůbec šla.
Tak napis odkud jste - treba se nekdo ozve, kdo by byl ochotnej za uplatu, nebo i jen tak ![]()
Pokud už nejsi infekční, dala bych si respirátor a odvezla ji. Chápu, že je to náročné. At to zdárně vyřešíte
.
@Sany80s píše:
Tam to nejde. Ale děkuji za nápad, bude uspaná asi na 15 minut…Mám fakt docela strach, aby tam vůbec šla.
Jo, taky jsem byla asi 15 minut, ale když jsem rekla, ze to mam 100km a nem doprovod, tak to slo. Ale jasne, pokud je to jen klinika a luzka vůbec nemaji, tak to problem je, nemocnice by to mela zvladnput.
@Sany80s píše:
Kamarádce jsem slíbila doprovod od lékaře, jenže jsem nemocná(angína) a určitě nemocná ještě pár dní budu.
Ona nemá vůbec nikoho dalšího, rodinu, sourozence, další blízké přátele. Má jít na dost důležitý zákrok, kde musí mít doprovod od lékaře, mě tam nemocnou nepustí, nemůžu tam poslat ani rodinu, chytili jsme to všichni.
Napadla mě nějaká placená služba, ale ať hledám jak hledám, nenašla jsem nikoho, kdo by toto poskytoval neseniorům(je jí pod 40) nebo lidem bez diagnózy. Mám strach, že na ten zákrok pak nepůjde, ale je to docela akutní a bohužel i na poslední chvíli-nevybrala sjem si, že onemocním.
Neznáte nějaké řešení, kdo něco takového nabízí? Jedná se o Brno.
A od kdy bereš antibiotika?
Já s ní klidně půjdu. Pošli SZ s nějakým kontaktem, pokud je to ještě aktuální, probereme kdy a jak to má být.
@tulipán píše:
Pokud už nejsi infekční, dala bych si respirátor a odvezla ji. Chápu, že je to náročné. At to zdárně vyřešíte.
To je taky fakt, po 2 dnech atb uz by měl byt člověk z pohledu infekce ok.
@j.a.n.i1 píše:
To je taky fakt, po 2 dnech atb uz by měl byt člověk z pohledu infekce ok.
Ideální to není ani pro jednu, cajdat s angínou po venku bude záhul, ale občas se situace tak zamotá…
@karamelovazmrzka píše:
Já s ní klidně půjdu. Pošli SZ s nějakým kontaktem, pokud je to ještě aktuální, probereme kdy a jak to má být.
@ivašot. píše:
A od kdy bereš antibiotika?
Od pondělí, ale jestli to nebude lepší, půjdu si pro nové.