Doprovod po Praze když mám zhoršený zrak

Anonymní
22.1.14 21:39

Doprovod po Praze

Ahojky prosím o zachování anonymity je to pro mě nepříjemné o tom mluvit
Jde mi o to že špatně vidím (v cizím prostředí potřebuji asistenci) a měla bych těd hodně jezdit do Prahy Budu jezdit Student Agency tam to není problémem s většinou řidičů i stewardek se osobně znám. Ale jde mi o ten doprovod po Praze nevíte jak to funguje přes Tyflo servis? Vím že něco takového je za poplatek možné ale nevím tomu konce kraje moc by mi nějaké info pomohlo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20318
22.1.14 21:54

Ahojky,
funguje to tak, že je třeba si tam zavolat a říci o co jde a oni udělají smlouvu a pak si dohodnete asistenta, ale také společnost Okamžik nabízí dobrovolníky, kteří jsou zdarma a také je to přes smlouvu, nevím, zda mi sem půjde zadat web stránka ale je to normálně okamzik s koncovkou cz..myslím, že i tyfláč nabízel dobrovolníky, ale nevím jak je to nyní.
Hodně štěstí Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
22.1.14 21:55

Taky doporucuji Okamzik!
A drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
22.1.14 21:59

Taky bych zkusila pražské tyflocentrum - tyflocentrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 22:03

Díky moc opravdu je pro mě důležité do Prahy jezdit a tohle je fakt moje jediná šance

• Citovat
  • Upravit
20318
22.1.14 22:07

Zakladatelko-a je možné sem pak napsat zkušennosti? Ale je třeba si tam zavolat co nejdřív, aby byl čas to vyřídit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 22:31

Jj jasně ráda sem pak zkušenosti napíši stránky združení okamžik mě hodně zaujaly já mám speciální program na pc který mi umožnuje vůbec pracovat s pc

• Citovat
  • Upravit
20318
23.1.14 09:13

Pěkné ranko, zakladatelko, vím vím jsem nevidomá:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.14 19:16

Tak dnes odepsali z okamžiku a nebude prý problém doprovod mi zajistit takže paráda

• Citovat
  • Upravit
20318
23.1.14 20:21

Zakladatelko-tak to je moc super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.14 18:01

Držím pěsti, ať vše po Praze zvládnete, hlavně ať máte jen a jen ty nejlepší zkušenosti s doproodem. Věřím, že v Praze s Okamžiku dobrý doprovod určitě seženete. Budu se těšit na Vaše zkušenosti z cest. Květinka Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.14 22:45

Ahojky oživuju diskusi
Nenašel by se někdo kdo by mi pomohl? Byla jsem domluvená s mamkou že se mnou v neděli pojede do Prahy a tam mi pomůže dostat se do Motola
Jenže mamka těd přišla s tím že nemůže našla by se nějaká moc hodná osoba která by mě pomohla? na volání do Okamžiku je pozdě ( tam to potřebujou týden dopředu kdyby někdo byl tak moc hodný tak mu určitě napíšu do sz víc

• Citovat
  • Upravit
22939
22.8.14 22:52
@Anonymní píše:
Ahojky oživuju diskusi
Nenašel by se někdo kdo by mi pomohl? Byla jsem domluvená s mamkou že se mnou v neděli pojede do Prahy a tam mi pomůže dostat se do Motola
Jenže mamka těd přišla s tím že nemůže našla by se nějaká moc hodná osoba která by mě pomohla? na volání do Okamžiku je pozdě ( tam to potřebujou týden dopředu kdyby někdo byl tak moc hodný tak mu určitě napíšu do sz víc

Neděli mám volnou, bydlím blízko Motola. :hug:
Kam jezdíš se Studentem? Florenc nebo Zličín?

Napiš mi, prosím, zprávu, ráda pomohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.