Adventní trhy poblíž Prahy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Adventní trhy poblíž Prahy
Ahoj,
nevíte o hezkých Vánočních trzích, výstavě a podobně v blízkosti Prahy? Mám měsíc před porodem a už nechci riskovat tlačenice a i tu bezohlednost lidí, zároveň bych ještě chtěla nasát adventní atmosféru. Proto hledám něco za Prahou, kde bych čekala větší klid a nehrozilo by, že dostanu loktem do břicha ![]()
Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ivethea my letos pojedeme na advent na Křivoklát, možná i Karlštejn.
Krásný je i advent ve skanzenu v Přerově nad Labem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Beroune jsou hezky trhy. Ozdobeny stromky - jeden velky a 4 mensi, betlem, stanky. Je to tam takovy komornejsi a to namesti je moc hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oudrey to sice jo, ale jinak je v Berouně teda celkem nuda
Stánků jen pár, výlet maximálně na hodinku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc. V ten Beroun jsem tak trochu doufala, že by mohlo něco být. Na netu se nedá nic dohledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maraida
Ona jako tehotna stejne dlouho chodit nevydrzi a na Vanocni atmosferu to, myslim, staci. Ja tehotna nejsem a tlacenice nemam rada, takze i pro nas idealni. Navic je tam ledove kluziste, takze deti jsou taky nadseny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oudrey ty jsi z Berouna?
Kluziště je, ale ona děti ještě nemá. Jestli do Berouna, tak tedy alespoň doporučuji jet v neděli. Každou neděli od 16 hod.tam je nějaký program.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maraida
Nene, jen tam casto jezdim. Mame to kousek
To kluziste jsem psala pro nas a pro nase deti, ze se nam to libi. V prvnim prispevku, pro zakladatelku, jsem se o tom ani nezminovala. V tom Beroune se mi prave libi, ze tam tolik lidi neni a vetsi prostor. My jsme se tam stavovali i ted v pondeli. Libilo se mi, jak tam neni tlacenice a rady lidi u stanku
a stejne tam je vsechno, co na vanocnich trzich chci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oudrey my tam byli 1.12. na rozsvícení vánočního stromu.To se mi to tam líbilo. Bylo tam toho hodně, různé dobrůtky…
Ale přes týden mi to tam přijde prostě takové všední, nic moc…
Jinak já teda taky mega trhy moc nemusím. Ale mám ráda takové ty staročeské, proto letos ten Křivoklát. Taky jsme jezdili do Zbečna na Hamousův statek, ale letos chci změnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivethea tak to moc nepřežeň, ať se vám ještě nenarodí malý ježíšek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.