Dorazí MS nebo nedorazí...

851
14.8.11 16:46

dorazí.MS.nebo.nedorazí

Ahojky čekáme s přítelem zda dorazí MS anebo zda už se miminko zadařilo.Je tu některá,která to má podobně?Očekávám MS 22.8.děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5369
14.8.11 18:29

Ahojky, ja jsem mela mít MS uz vcera a zatim nic:-) ale nevim zda je to způsobené jen tím ze jsem první mesic teprv po vysazeni antikoncepce a nedostanu to pry se to zpožduje casto a nebo uz by to mohlo byt tehu, tak cekam a zitra delam testik:-) jinak drzim pesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
14.8.11 18:33

Drahunka:Tak to ti držím pěstičky ať je to těhu a zítra objevíš // …Sis testík ještě nedělala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
14.8.11 18:57

Jako v životě už jo, ale teď mi to přišlo ještě brzy, když jsem to měla dostat včera vis..tak uvidim zitra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
14.8.11 19:02

tak informuj,jak to dopadlo…držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
15.8.11 01:39

Ahoj, jsem na tom stejne. Minuly mesic jsem byla poprve bez HA, MS se mi zpozdila asi o 3 dny. Ono ten prvni mesic, to je rozhazene, ale taky se to kolikrat povede hned napoprve. Ted jsem druhy mesic bez HA a snazime a taky oba doufame, ze MS nedorazi :lol: zatim mam ale jeste pres 2 tydny cas. Testik bych delala az tak tyden po zmeskane MS… drzim palecky aby to vyslo hned :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
15.8.11 08:03

Ahojky, tak jsem si dělala test a nic…spis cekam ze kazdou chvili dorazi MS jak me boli brisko…doufam teda ze nebudu muset jit na vyvolani MS..tak pristi mesic no…ale tak nebudem to vzdavat ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
15.8.11 12:49

držím.vám.oběma.pěstičky…já.zkusím.test.taky.až.pokud.nepřijde.MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
15.8.11 13:16

hlavni je myslet pozitivne, vim ze to rika kazdy, ale je to pravda. My si tuleni uzivame a jestli z toho neco bude tak to bude super,, zle jsme teprve na zacatku, takze pocitam s tim, ze to potrva a nechci se nervovat. Takze mysleme pozitivne! drzim Vam palecky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
15.8.11 20:26

Já.se.už.snažím.myslet.jen.pozitivně,nanervovala.sem.se.až.dost.....i.co.se.týče.těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
16.8.11 20:02

Vazne. Ono je nejlepsi na to nemyslet a proste cekat co bude. Vim, ze se to lehko rika, ale mam i pripad z rodiny - mam 2 svagrove. Obe dve jsou mi vekove blizko. Jedna strasne resi miminko, ma pocit, ze uz je stara (je ji 29) a miminko se nedari uz pres pul roku. Druha je jen o par let mladsi a vynechala HA a do dvou mesicu otehotnela a to se ani nesnazila, nepocitala zadnou ovu a frekvence sexu byla skoro nulova :lol: a i tak se zadarilo. Obe jsou naprosto zdrave, skoro stejne stare. Takze mysleme na neco pozitivniho, hlavne se nesmime stresovat… ono to prijde :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
20.8.11 22:46

Ahoj.dnes.sem.si.ze.srandy.dělala.testík,mám.to.dostat.22.8,no.a.hned.se.ukázali//.Ta.testovaci.byla.nejdřív.slabounká.a.pak.trošku.ztmavla.Přiložím.foto.Mám.tušení,že.to.vyšlo:-)).Další.testík.zkusím.v.pon.22.8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
21.8.11 11:33

Včerejší.test.co.si.o.něm.myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
21.8.11 14:26
Petrasekk píše:
Včerejší.test.co.si.o.něm.myslíte??

Ahoj no to je jasne tehu :-) potichu gratuluju. kolik dni si pred MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
21.8.11 14:27

ahoj holky, tak MS uz se nevratila a mela jsem ji opravdu dva dny jen, nikdy jsem to takhle kratce nemela, ale mozna je to vazne jen vysazenim. Zkusim zitra test a uvidim, jinak budu cekat na ovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí