Dormeo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
361
8.10.10 09:23

Dormeo

Dobrý den , máte někdo zkušenosti s výrobky od Dormeo? Madrace, polštáře, deky? Jsou opravdu tak super jak říkají nebo se nechají koupit podobné za lepší peníze? A ještě prosím, kamarádka by chtěla vědět jestli někdo používáte Kosmodisk????????????
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
8.10.10 09:37

tak takovymhle výrobkům bych nevěřila ani za mák. Nejlepší je na peřiny a matrace se zeptat ve specializovaných obchodech, z těchto televizních nebo letákových reklam jsou to šmejdy. Sice jsem sama nezkoušela, ale je mi to jasné. Ti lidé to udělali jen proto, že za to dostali honorář, taky bych to za něj udělala, kdyby byl slušný a mě to přilepšilo. Kosmodisk? Kousek molitanu s pár gumičkama, který na těch zádech a k nim plnout ani nemůže. Jednou jsem o něm četla článek v novinách - podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.10.10 09:39

pardon, přilnout tam má být. A jestli někdo řekne, že mu to pomohlo, tak si to asi nejspíš vsugeroval, já bych ani jedno zmíněné nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
8.10.10 09:40

Taky tomu nevěřím. A Kosmodisk mi připadá jako největší hovadina na světě. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7182
8.10.10 14:13

Kosmodisk už se dneska prodává normálně v lékárnách a zdravotnických potřebách a dokonce na něj doktoři píšou i poukaz. Takže já bych ho nezatracovala, i kdyby v tom hrála roli jen psychika (placebo). To jen na okraj. Jinak s Dormeo zkušenosti nemám, raději bych zašla do specializované prodejny a nechala si poradit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný