Dort pro babičku a vnučku

154
22.5.14 11:13

Dort pro babičku a vnučku

Chtěla bych vás poprosit o radu, popř. nějaký kreativní nápad :-). Naše dcera bude mít půl roku ve stejný den, jako její babička 60.narozeniny. Napadlo mě, že bychom udělali jeden velký dort pro obě a nějak vtipně ho „rozdělili na půl“. Jen vůbec nevím jaký tvar nebo motiv. Nebo je lepší udělat každé vlastní? Děkuji za nápady :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6842
22.5.14 11:17

https://www.google.cz/search?…
máme dvojačta a tak jsme řešila něco podobného a hledala inspiraci na webu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.5.14 11:39

Nápady na dorty jsou úžasné.
Ale dcera bude mít půl roku, což nejsou žádné narozeniny. A babička bude mít kulatiny.Jsou to její narozeniny, nechala bych to jen jako jednu oslavu a vůbec bychtam nezatahovala dcery 6 měsíců. Kdyby jí byl rok, tak určitě společný dort, takto ne. I když babička jí má zřejmě ráda, nebrala by to špatně, ale myslím, že si zaslouží plnou pozornost v ten den ona, ne napůl s vnučkou.
Měli bychom brát každého jako osobnost, ne do všeho „cpát“ i děti.
Nemyslím to špatně, jen mě někdy přijde, že se každý snaží vyzvdvihovat děti víc než je dobré.
Pokud chcete oslavit dcery půlrok, tak bych udělala oslavu jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.5.14 11:54

@lasička1 neni co dodat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
22.5.14 11:56
@lasička1 píše:
Nápady na dorty jsou úžasné.
Ale dcera bude mít půl roku, což nejsou žádné narozeniny. A babička bude mít kulatiny.Jsou to její narozeniny, nechala bych to jen jako jednu oslavu a vůbec bychtam nezatahovala dcery 6 měsíců. Kdyby jí byl rok, tak určitě společný dort, takto ne. I když babička jí má zřejmě ráda, nebrala by to špatně, ale myslím, že si zaslouží plnou pozornost v ten den ona, ne napůl s vnučkou.
Měli bychom brát každého jako osobnost, ne do všeho „cpát“ i děti.
Nemyslím to špatně, jen mě někdy přijde, že se každý snaží vyzvdvihovat děti víc než je dobré.
Pokud chcete oslavit dcery půlrok, tak bych udělala oslavu jinou.

Naprostý souhlas :pankac: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
22.5.14 12:04

Taky by mě nenapadlo slavit půl roku dortem. Malá z toho stejně nemá rozum, tak proč to hrotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
22.5.14 12:04
@priserka.jd píše:
Chtěla bych vás poprosit o radu, popř. nějaký kreativní nápad :-). Naše dcera bude mít půl roku ve stejný den, jako její babička 60.narozeniny. Napadlo mě, že bychom udělali jeden velký dort pro obě a nějak vtipně ho „rozdělili na půl“. Jen vůbec nevím jaký tvar nebo motiv. Nebo je lepší udělat každé vlastní? Děkuji za nápady :-).

Třeba rozděl dort na větší část a napiš jméno babičky + 60 a do malé části jméno dcerky + 06.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.5.14 12:39

Ja bych do toho dcerku taky nezatahovala, plne bych se venovala narozeninam babicky, ke vsemu kdyz to jsou kulatiny, tak by to mel byt hlavne den babicky a za pul roku si zase sve prvni narozeniny uzije dcerka (jeji vnucka) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.5.14 13:06

Moc děkuji za názory. Asi je opravdu lepší udělat oslavy odděleně :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí