Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, prosím nemá některá recept na vánočku, která by byla stejná nebo hodně podobná jako ta z krámu? Děkuji ![]()
@jája428 píše:
a já se vždy snažím, aby právě nebyla jako ten humus z krámu
jj, přesně tak. Proto mě ten dotaz zaujal, chtěla jsem vědět, kdo tu srágoru chce ![]()
Vánočka má být taková, že když tě s ní vezmu po hlavě, tak sebou praštíš. Mazanec stejně tak
@Antonie Bolavá píše:
jj, přesně tak. Proto mě ten dotaz zaujal, chtěla jsem vědět, kdo tu srágoru chce:
Vánočka má být taková, že když tě s ní vezmu po hlavě, tak sebou praštíš. Mazanec stejně tak
můj švagr
Když jsem dělala 3 na vánoce, tak se ofrňoval, že není jako z obchodu
![]()
@ShadowHunter píše:
můj švagrKdyž jsem dělala 3 na vánoce, tak se ofrňoval, že není jako z obchodu
![]()
![]()
![]()
barbar ![]()
No nám chutná, kupujeme z Globusu a fakt nevím, proč by to měl být hnus z krámu. ![]()
@ShadowHunter píše:
taková dobrá domácí vánočka se sýrem![]()
se sýrem? ![]()
@rachele píše:
No nám chutná, kupujeme z Globusu a fakt nevím, proč by to měl být hnus z krámu.
no já mám pocit, že to snad ani nedělají z kynutého těsta, že je tam jenom prášek do pečiva. Jako jo, jestli vám chutná, tak to je v pohodě
Ale pochybuju že na to někdo bude mít recept ![]()
@ShadowHunter píše:
no.. Je to luxusní![]()
tak to bych asi nedala
Jako s máslem, to jooo ![]()
@rachele píše:
No nám chutná, kupujeme z Globusu a fakt nevím, proč by to měl být hnus z krámu.
přečti si občas etiketu
@Antonie Bolavá píše:
tak to bych asi nedalaJako s máslem, to jooo
zkus to
Já se toho můžu užrat i mazanec jím se sýrem.
@Antonie Bolavá píše:
jj, přesně tak. Proto mě ten dotaz zaujal, chtěla jsem vědět, kdo tu srágoru chce
No to by asi měla, ale nám prostě nechutnají. Jsou moc hutné. Ještě ujde tvarohová. A protože nám tradiční recept nechutná, tak hledám recept na takovou, která se bude jíst u nás.
@Antonie Bolavá Nemusí to být taková jakou koupím, ale nějaká jí podobná chuťově. Nebo pokud máš nějaký dobrý recept na vánočku, která se fakt u vás jí, tak vyzkouším. ![]()
Jj asi tam bude prášek do pečiva, ale jen tím to nebude.