Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, ráda bych se zeptala maminek, které si objednávaly autosedačku pro miminko k sobě domů, jak jste měly prosím sedačku zabalenou pro převoz? Byla v jedné krabici nebo ve více krabicích pro bezpečnější převoz? Byly v krabici okolo sedačky nějaké polystyreny? Měla originál krabici od stejné značky? Mne před dvěma dny doručili novou autosedačky Be Safe Izi turn, z internetového obchodu Krteček, v obyčejné krabici, bez jakékoli ochrany proti nárazům a ještě byly na krabici utržená ucha(viz foto) a sedačka byla otočená “vzhuru hlavou”, nezbývá mi než doufat, že někomu neupadla na zem… Protože vím, že i při sebemenším nárazu při bouračce se doporučuje sedačku koupit novou. Tato sedačka byla kupována především kvůli bezpečnosti, hodně jezdíme autem i na delší cesty, proto jsem do sedačky i zainvestovala, je to model cca za 15tis.:( Poraďte jestli můžu být v klidu, že moje 1,5 leté dítě bude cestovat bezpečně, i přesto jak byla sedačka doručena nebo se dožadovat výměny. Předem děkuji za Vaše zkušenosti s doručováním sedaček a rady jak postupovat.
Příspěvek upraven 22.01.24 v 09:30
@Barča273 Buď v klidu. Nemohla se poškodit. Při sebemenším nárazu se má vyhodit?
Hele řeknu ti, že jsem viděla v krámech, já se sedačkami zachází při vypalování, takze buď v klidu.
Jako čekala bych nějaké vypolstrovani v krabici. To ano.
Sedačky jsme kupovali v obchodě, kdy jsem se nebála padělků.
Jelikož i sedačky se vesele padělaji. Takže krteček mi nepřijde nějaký dobrý krám na nákup. To bych tam nekoupila.
Za tyhle peníze bych to koupila na koněm shopu.
Další věc ohledne bezpečnosti sedaček. Velká část lidí ji mám blbe nainstalovanou, v nevhodném autě, blbe posazené dítě atd. A to vše hraje velkou roli ve všem.
Ale z tohle bych byla v klidu. To bych neblaznila, že se něco stalo. E
A já bych oproti názoru výš byla naštvaná. Už jen ten princip, koupíš sedačku za raketu a dorazí balík jak z vintedu.. Kupovala jsem sedačky za 12tis a vždy dorazily v origo a nepoškozeném balení, vevnitř s polystyreny. Zavolala bych tam a žádala jinou, opsala bych si číslo téhle.
Tak to prostě vrat ve 14-denní lhůtě, a objednej si novou někde jinde
já bych se s e-shopem zbytečně nehadala a udělala bych to tak. Když jsem někdy potřebovala něco drazsiho urgentne a spolehlivě doručit, nakoupila jsem to před tlačítko “koupit na heurece” na dobírku
to byl vždycky fofr s dodáním a vše v pořádku.
No tak kdyz nedorazila v origo krabici, tak bych si myslela, ze to byl vystaveny kus nebo neco a nechtela bych platit plnou cenu. Objednavala jsi z e-shopu, tak pokud mas pochybnosti, vrat ![]()
Osobne bych online nekoupila. Tahle krabice nepůsobí zrovna dobre. A doporucuji na tyto dotazy spis skupinu Autosedacky - bezpeci pro deti na facebooku ![]()