Dosluhuje tělísko?

95
11.11.14 11:22

dosluhuje tělísko?

V květnu 2011 jsem si nechala zavést nitroděložní tělísko Silverlily…všechno bylo v pohodě, ale v poslední době se něco děje… Zhruba od května mám šílené PMS. Jsem protivná, náladová, přecitlivělá atd… chudák přítel… asi před 2 měsíci týden před očekávanou MS mě vyrostly prsa asi o dvě čísla. Fakt, sám přítel se mě ptal co jsem s nima udělala. Asi tak po 4 dnech mi prsa splaskla a poté jsem dostala MS. Jenže takový křeče jsem opravdu nikdy neměla. A tolik krve ze mě snad ani nikdy nevalilo :roll:. Až jsem si říkala, jestli jsem náhodou nemohla být těhotná a nepotratila :nevim: no každopádně mě přítel uklidňoval, že hysterčím tak jsem k dr nešla. No a teď poslední týden mám hrozný bolesti břicha. Většinou když ležím na boku nebo na zádech. MS mám dostat až za dva týdny. A mám takovej pocit jako by se mi otevíral čípek. Takový to, že to dostanete a cítíte jak jste otevřený…nebo já to tak mám… Ve čtvrtek jdu k dr tak to chci s ní pořešit…ale napadlo mě, jestli tady nemá někdo stejnou zkušenost? Nemůže to být i tím, že to tělísko mám mít už jen rok? a že třeba dosluhuje? nebo že by se posunulo? Chceme se s přítelem pokusit o mimi, tak ven půjde tak jako tak, ale zajímalo by mě to. Děkuji za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
11.11.14 11:49

Viděla bych to na vyndání, prostě Vám tělísko už nesedí. Myslím, že kdyby se pohlo, tak by to bylo bez příznaků, které popisujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.11.14 12:08

Jestli je to nehormonální tělísko, tak to taky nemusí znamenat vůbec nic. Čas od času jsou ovulační a menstruační bolesti prostě hodně silné a pak to zase ustane a všechno je v normálu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa