Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jestli to krvácení stále trvá, tak bych určitě k nějakému lékaři jela.
Já měla kdysi podobný problém a skončilo to konizaci čípku. Jela bych pro jistou co nejdřív. Jestli krvácení pokračuje, tak hned. To může být klidně něco vážnějšího ![]()
Krvácení trvalo jen při sexu, po té chvíli ve prše, kdy jsem si všimla, že mám hodně krve pod sebou, tak mi z toho bylo špatně, manžel je od rána pryč a já jsem doma s roční dcerkou, nevím ani komu říct o hlídání, ale spíše mám pocit, že je to opět ta cysta, nebo možná mimoděložní potrat? netuším…
Loni jsem také měla bolesti na pravém vaječníku, ale nekrvácela jsem, spíš jsem měla omezenou hybnost a nemohla jsem se ani vyčůrat a vynechávala mi menstrucace… ![]()
Tak nalož dítě do auta a zajeď na pohotovost
nebo tam aspoň zavolej a poraď se.
@neila Auto má právě chlap, no zkusím tam zavolat, ale to je mi jasný, že mi řeknou, ať přijedu hned.. ale zase nechci tahat malou po špitálu… ![]()
Tak pokud aktuálně nekrvácíš, nikam bych nejezdila. Zajdi si až zítra ke svému dr.
Taky bych to viděla na tu cystu. Pokud už nekrvácíš a nemáš jiné obtíže, tak bych počkala do zítra.
Předem prosím o zachování anonymu.
Maminky dnes v noci jsme se s manželem milovali a začala jsem dost krvácet, před rokem jsem byla na lapar. operaci cysty na pravém vaječníku, v průměru měla 8cm… nyní mě opět bolí pravý vaječník. Navíc se snažíme o miminko, myslíte, že mám jet hned na pohotovost, nebo počkat do zítřka na gynekologii? Nemám momentálně hlídání, takže se bojím, aby si mě tam třeba nenechali…