Silné krvácení při sexu

Anonymní
9.11.14 08:02

Silné krvácení při sexu

Předem prosím o zachování anonymu.
Maminky dnes v noci jsme se s manželem milovali a začala jsem dost krvácet, před rokem jsem byla na lapar. operaci cysty na pravém vaječníku, v průměru měla 8cm… nyní mě opět bolí pravý vaječník. Navíc se snažíme o miminko, myslíte, že mám jet hned na pohotovost, nebo počkat do zítřka na gynekologii? Nemám momentálně hlídání, takže se bojím, aby si mě tam třeba nenechali… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
9.11.14 08:08

Tak jestli to krvácení stále trvá, tak bych určitě k nějakému lékaři jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.11.14 08:09

Já měla kdysi podobný problém a skončilo to konizaci čípku. Jela bych pro jistou co nejdřív. Jestli krvácení pokračuje, tak hned. To může být klidně něco vážnějšího :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.14 08:14

Krvácení trvalo jen při sexu, po té chvíli ve prše, kdy jsem si všimla, že mám hodně krve pod sebou, tak mi z toho bylo špatně, manžel je od rána pryč a já jsem doma s roční dcerkou, nevím ani komu říct o hlídání, ale spíše mám pocit, že je to opět ta cysta, nebo možná mimoděložní potrat? netuším… :nevim: Loni jsem také měla bolesti na pravém vaječníku, ale nekrvácela jsem, spíš jsem měla omezenou hybnost a nemohla jsem se ani vyčůrat a vynechávala mi menstrucace… :think:

• Citovat
  • Upravit
16186
9.11.14 08:23

Tak nalož dítě do auta a zajeď na pohotovost :nevim: nebo tam aspoň zavolej a poraď se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.14 08:25

@neila Auto má právě chlap, no zkusím tam zavolat, ale to je mi jasný, že mi řeknou, ať přijedu hned.. ale zase nechci tahat malou po špitálu… :zed:

• Citovat
  • Upravit
1166
9.11.14 09:12

Tak pokud aktuálně nekrvácíš, nikam bych nejezdila. Zajdi si až zítra ke svému dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
9.11.14 09:16

Myslim si, ze praskla cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
9.11.14 09:32

Taky bych to viděla na tu cystu. Pokud už nekrvácíš a nemáš jiné obtíže, tak bych počkala do zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí