Pomluvy na pracovišti a co s tím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A není náhodou i podle našeho trestního zákoníku pomluva trestná?
- Citovat
- Upravit
@Vodnář-u-Topolu jistě. Ale to až takto neřeším…ti jedinci, kteří to rozhlašují jsou docela sobci co jsem poznala za těch pár týdnů spolupráce a jakmile někdo nešlapej podle nich je zlé. Závist…
Akorát spíš neměli nikdy koule na to to říct do očí
a pomlouvají na netu.
- Citovat
- Upravit
Buď sis tu práci fakt vybojovala, jak píšeš a jsi spokojená…nebo je pravda někde mezi a jsi tak nejistá, že potřebuješ schválení od cizích lidí na internetu, aby ti potvrdili, že tě jen pomlouvají a jak jsi nejlepší ![]()
A co jako, že si o tobě pár lidí, co se nedostali přes výběrovko, něco žvatlá? To jako fakt bereš vážně názory lidí, co nezvládli to, co tys dokázala na druhý pokus? Kdyby na to měli, byli by na tvým místě. Ale nejsou ![]()
Jestli tě pár drbů na netu (mimochodem ty veřejně taky píšeš o nich a vlastně to může působit jako pomluva, kdyby si to tu četli a poznali se, takže bacha na to
)
rozhodí, tak otázka není, jestli je máš konfrontovat, ale jestli jsi na to prostředí vůbec psychicky připravená ![]()
Příspěvek upraven 25.04.25 v 17:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fitsun píše: Více
Vidím to stejně
Pokud mám svědomí čisté, tak ignoruju tyhle pomlouvače ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fitsun asi jsem se vyjádřila špatně…ptám se zda je postavit před hotovou před a promluvit s nimi nebo to ignorovat.
- Citovat
- Upravit
@Dahlia0409 spíš mám sebevědomí malé, čisté jistě. Akorát nesnáším lži a radši jednání z očí do očí, narovinu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
I když je postavíte před hotovou věc, jejich „pravdu“ nezměníte a pomluvy budou nabírat na svém objemu.
- Citovat
- Upravit
A co si myslis, ze se stane, kdyz je naprimo konfrontujes? Ze se chyti za nos a omluvi se, ze uz to nebudou delat? Asi tezko, ze. Proste se na to vykasli. Casem si najdou cerstvejsi tema k pomlouvani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedelala bych si hlavu z nejake diskuse na netu (na jakych strankach? Vy se nejak znate, ze vedeli kdo jsi?). Práci mas, jsi spokojena, mrly by te zajimat spis dobre vztahy na pracovisti nez nejaka no name diskzse kdesi v éteru. Nenech se provokovat a pusť to z hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 ano, známé se osobně. Ne roky, ale nějaký ten měsíc
a diskuze byla na soukromé pracovní skupině (ke tam víc poboček). Nováček se tam na něco ptal pár lidí včetně mne mu slušně odpovědělo a už to jelo…diskuze se zvrtla od dvou jedinců kteří mě znají
Už tenkrát v rámci řízení se chovali (nejenom ke mě)jak arogantní sobecké a závistivě svi, které jedou jen na sebe. ![]()
- Citovat
- Upravit
Všude je někdo, kdo nějak škodí. U nás to samé. Plno problémů, ale vše se řešilo jen mezi nama. Nikdo neřekl nikomu vejš, aby byla změna. Nadávat je přece jednoduché, ale říkat to nikde nebudou. Když mi něco vadilo, kdyz jsem něco chtěla, mám hubu, mluvila jsem. Když to šlo, vyřešilo se to. A pak jsem byla za blbce, co někomu leze do zadku. Přitom jiní nadávali, proč já můžu a oni ne. Stačí umět komunikovat. Reci jsem ignorovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Asi jsem nějak nepochopila, jak to výběrové řízení probíhalo. To jste tam býlí všichni společně?( že se znáte) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Plmo píše: Více
Já to taky nepochopila. Oni spolu byli na výběrku, vybrali ji, ale ti neúspěšní jsou s ní na pracovním chatu, kde si dovolí pomlouvání? Co to je proboha za firmu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až po druhém pokusu. První výběrové řízení, skončila jsem v poslední fázi. V druhém řízení jsem své zvládla a dostala svoji vytouženou práci.
Bohužel… Ti kteří tam se mnou byli tak o mě roznáší, že jsem vše oj…bavala, že jsem se tam dostala přes postel, když poprvé mi to nevyšlo čistě, že jsem někde kde být nemám(hodnocení mám skvělé), že rozdáván rady a že kdyby bylo na nich skončila bych… A nrivm zda je s tím konfrontovat nebo se na ně vy…
Nepotkávam je, ale náhodou jsme se setkali v jedné diskuzi na netu a oni tam veřejné napsali toto.
omlouvám s rua text jsem po vyndání 8.