Dotace na koupi objektu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dotace na koupi objektu
Dobrý den všem. Mám určitý podnikatelský záměr(zřízení odlehčovací služby), ke kterému potřebuji objekt. Objekt bych měla vyhlídnutý. Bohužel ale nemám dostatek financí. Je možné získat nějaký grant či dotaci na koupi takové nemovitosti? Nebo lze třeba požádat magistrát? Či jsou nějaké jiné možnosti? Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@dana18 dělám do dotací ale né přímo do této oblasti. Každopádně ti navrhuju kontaktovat telefonicky odbor dotací na MPSV s dotazem, zda je pro tebe nějaká možnost z fondů EU. Nevím jaký jsi region, nicméně za zkoušku by stálo také kontaktovat příslušný kraj. úřad s dotazem ohledně podpory „tohoto individuálního projektu z rozpočtu krajů a obcí“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také dělám do dotací, potvrzuji co je napsané
U dotací je neštěstí to, že nejdřív platíš, pak dostáváš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dana18 ještě zkus kouknout, jestli ve vaší oblasti nejsou nějaké nadační fondy. Ty také poskytují dotace. jen nevím, jestli zrovna ve tvé oblasti. Namátkou třeba Nadace VIA, Nadační fond ČEZ (u těch si jsem jistá, že dávali dotace na rozvoj obcí). napadá mě, že myslím O2 nebo Vodafone měli nadační fond na „plnění snů v podobě podnikatelských záměrů“. běžela na to reklama… a jinak kraje vypisují jak granty pro individuální projekty, tak také krajské dotační programy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klenice @kouřící králík Já se vtírnu, neděláte i zemědělství? Mladý zemědělec apod?
- Citovat
- Upravit
Taky se vtírnu… myslíte ze by nekdo poskytl dotaci na zrizeni detske herny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@klenice @kouřící králík Já se vtírnu, neděláte i zemědělství? Mladý zemědělec apod?
bohužel, zemědělství je u mě také mimo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tlucis Dle mého názoru ne. Doba žní, kdy se dotovalo téměř vše, už je za námi. Možná, kdyby se jednalo o hernu pouze pro menšiny (jestli mi rozumíš
), tak ano, ale asi si dovedeš představit, jaký by to mělo potenciál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klenice rozumim, nicmene kdyby to byla zastresena herna tak by treba vyse zminena nadace cez mohla zasponzorovat je to prece jako zastresene hriste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ano. Co potřebuješ?
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
Já ano. Co potřebuješ?
Připravit projekt na mladého zemědělce
Myslím, že se vyhlašuje na podzim a plus teď na technologii - minimlékárnu
- Citovat
- Upravit
S projekty bohuzel nepomohu, ja se pohybuju kolem nastavovani podminek. A pro podzimni prijem se pravidla teprve pisou. A kdy chces podavat minimlekarnu? Tam prijem skoncil a uz se zavazkuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tlucis píše:
Taky se vtírnu… myslíte ze by nekdo poskytl dotaci na zrizeni detske herny?
ano, koukni na ten odkaz co jsem dávala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kouřící králík nějak mi ta dětská herna nezapadá do plánu výzev CI na 2015
http://www.czechinvest.org/…zev-4496.pdf
Ale OPPI nedělám, tak jsem možná mimo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klenice píše:
@tlucis Dle mého názoru ne. Doba žní, kdy se dotovalo téměř vše, už je za námi. Možná, kdyby se jednalo o hernu pouze pro menšiny (jestli mi rozumíš), tak ano, ale asi si dovedeš představit, jaký by to mělo potenciál.
musí být opravdu jen pro menšiny? Nemůžu to nikde najít v žádné výzvě.
Hledám něco na tu školku jak se někdo ptá, ale toto je zrovna očesané,
Napadá mě jen program PO2 SC 2.3. Modernizace provozů, předmětem programu je modernizace stávajícího objektu, investice do stavebních úprav, včetně demolice původních stveb. Není podporována stavba tkz. „na zelé louce“ tam by sedala úprava školky nacpat.
předpokládaný datum výzvy 03/2015 kouknu jestli už běží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit