Dotace od pracáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
27.6.14 20:42

Prosímtě. Na milion procent o tom jakýkoliv zaměstnavatel ví, že na lidi z pracáku dostávají dotace. Někde je dokonce běžné, že si člověka zaměstanjí jen na ty tři měsíce(pak končí zkušební doma a tradá ahoj dotace) a pak je vyrazí a vezmou zase někkoho z pracáku.
Můj názor je ten, že o tom určitě ví
Zase ale chápu, že si chceš tu práci najít zoufale moc. MOc bych ti příla co nejdrřív nějakou najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.6.14 20:44

http://portal.gov.cz/…53/4927.html#…
Takhle se to jmenuje ;) Pohledej. Přímo na každém ÚP je člověk, který se tomuto věnuje a měl by ti poskytnout konkrétní informace. Výše příspěvku se liší podle regionů a míry nezaměstnanosti. Dále je možné zřídit ve firmě stáž, ta je taky dotovaná. Získáš při ní potřebnou praxi.
Spousta zaměstnavatelů to neví nebo nevědí co to obnáší. Když se o to sama budeš zajímat věř, že ti to třeba to místo pomůže sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.6.14 20:45
@DeTer píše:
Prosímtě. Na milion procent o tom jakýkoliv zaměstnavatel ví, že na lidi z pracáku dostávají dotace. Někde je dokonce běžné, že si člověka zaměstanjí jen na ty tři měsíce(pak končí zkušební doma a tradá ahoj dotace) a pak je vyrazí a vezmou zase někkoho z pracáku.
Můj názor je ten, že o tom určitě ví
Zase ale chápu, že si chceš tu práci najít zoufale moc. MOc bych ti příla co nejdrřív nějakou najít

Tak já mám zkušenost, že nevědí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
28.6.14 11:18
@Catus píše:
Tak já mám zkušenost, že nevědí ;)

Jasné. Všichni nejsou stejní. Jen bych chtěla vidět nekoho, kdo to neví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.6.14 12:59
@DeTer píše:
Jasné. Všichni nejsou stejní. Jen bych chtěla vidět nekoho, kdo to neví :mrgreen:

Ono to nejspíš nebude jen v tom, že nevědí, ale pro čerpání se musí doložit bezdlužnost :lol:…a všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
28.6.14 13:10
@Catus píše:
Ono to nejspíš nebude jen v tom, že nevědí, ale pro čerpání se musí doložit bezdlužnost :lol:…a všude :mrgreen:

To nevím zase já. Možná že v tom bude jádro pudla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 20:57

Ahoooj, prosím ženy, třeba budete chytřejší. Na UP budu volat zítra, ale jsem natěšená a jdu se poradit :)
Já jsem na UP od března a o dotaci si mohu žádat v srpnu na podnikání, můj chlap je v evidenci ted šestý měsíc a žádat by mohl, ale ted dostal rekvalifikaci na řidičák CaE.
Myslíte, že by mu schválili i tu dotaci od EU?
Vzal by si to, já bych mu vše připravila a byla jako provozní, a on majitel.

Díky za info :) co víte, povíte :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat