Dotace od pracáku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prosímtě. Na milion procent o tom jakýkoliv zaměstnavatel ví, že na lidi z pracáku dostávají dotace. Někde je dokonce běžné, že si člověka zaměstanjí jen na ty tři měsíce(pak končí zkušební doma a tradá ahoj dotace) a pak je vyrazí a vezmou zase někkoho z pracáku.
Můj názor je ten, že o tom určitě ví
Zase ale chápu, že si chceš tu práci najít zoufale moc. MOc bych ti příla co nejdrřív nějakou najít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://portal.gov.cz/…53/4927.html#…
Takhle se to jmenuje
Pohledej. Přímo na každém ÚP je člověk, který se tomuto věnuje a měl by ti poskytnout konkrétní informace. Výše příspěvku se liší podle regionů a míry nezaměstnanosti. Dále je možné zřídit ve firmě stáž, ta je taky dotovaná. Získáš při ní potřebnou praxi.
Spousta zaměstnavatelů to neví nebo nevědí co to obnáší. Když se o to sama budeš zajímat věř, že ti to třeba to místo pomůže sehnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DeTer píše:
Prosímtě. Na milion procent o tom jakýkoliv zaměstnavatel ví, že na lidi z pracáku dostávají dotace. Někde je dokonce běžné, že si člověka zaměstanjí jen na ty tři měsíce(pak končí zkušební doma a tradá ahoj dotace) a pak je vyrazí a vezmou zase někkoho z pracáku.
Můj názor je ten, že o tom určitě ví
Zase ale chápu, že si chceš tu práci najít zoufale moc. MOc bych ti příla co nejdrřív nějakou najít
Tak já mám zkušenost, že nevědí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catus píše:
Tak já mám zkušenost, že nevědí
Jasné. Všichni nejsou stejní. Jen bych chtěla vidět nekoho, kdo to neví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DeTer píše:
Jasné. Všichni nejsou stejní. Jen bych chtěla vidět nekoho, kdo to neví
Ono to nejspíš nebude jen v tom, že nevědí, ale pro čerpání se musí doložit bezdlužnost
…a všude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catus píše:
Ono to nejspíš nebude jen v tom, že nevědí, ale pro čerpání se musí doložit bezdlužnost…a všude
To nevím zase já. Možná že v tom bude jádro pudla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoooj, prosím ženy, třeba budete chytřejší. Na UP budu volat zítra, ale jsem natěšená a jdu se poradit ![]()
Já jsem na UP od března a o dotaci si mohu žádat v srpnu na podnikání, můj chlap je v evidenci ted šestý měsíc a žádat by mohl, ale ted dostal rekvalifikaci na řidičák CaE.
Myslíte, že by mu schválili i tu dotaci od EU?
Vzal by si to, já bych mu vše připravila a byla jako provozní, a on majitel.
Díky za info
co víte, povíte ![]()
- Citovat
- Upravit