Dotace od pracáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.6.14 18:17

Dotace od pracáku

Ahoj holky. Potřebuju poradit už dlouho si hledám prac. místo jak v oboru, který mám vystudovanej, ale krom praxe ve škole nemám žadnou jinou praxi..tak i mimo obor, ale je to obor v kterém mám brigádu takže nevystudovano, ale praxi mám…jenže povětšinou na prac. nabídkach je psané že chtějí obojí jak praxi tak i vystudovaného čllověka a povětšinou se ani neozvou až už jim pošlu email a nebo zavolám popř. zajdu osobně vždy pošlete životopis my se ozvem a nic…Teď jsem se dozvěděla že by jim dal pracak na mě dotace a tak mě napadlo jim o tom nějak říct, ale nevím jak jim to nějak sdělit v životopisu mám uvedenou dlohodobou brigádu takže nic o tom že jsem na pracáku tam nemám tak nevím zda jim to třeba dojde že jsem několik let vystudovaná a jsem na brigádě…tak mě napadlo že kdyby věděli že odemě dostanou peníze že by mě přijali..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
27.6.14 18:26

Tak to napiš na férovku do motiváku tak jak tady. A co máš za obor? Stejně jsi anonymní, tak to můžeš prásknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.14 19:12

@Gina108 nepřijde mi to moc jako ferové jednání i když zas na druhou stranu když se mi doposud neozyvají ani s negativní odpovědi tak je to možná jedno…floristka a dělám brigadně prodavačku takže to trošku i spolu souvisí…já si právě myslím že motivák je můj největší problém nevím pořadně co tam napsat…ani když odpovídám na květinářku tak i na prodávačku..tak mě napadlo to vzít přes ty peníze

• Citovat
  • Upravit
19609
27.6.14 19:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Potřebuju poradit už dlouho si hledám prac. místo jak v oboru, který mám vystudovanej, ale krom praxe ve škole nemám žadnou jinou praxi..tak i mimo obor, ale je to obor v kterém mám brigádu takže nevystudovano, ale praxi mám…jenže povětšinou na prac. nabídkach je psané že chtějí obojí jak praxi tak i vystudovaného čllověka a povětšinou se ani neozvou až už jim pošlu email a nebo zavolám popř. zajdu osobně vždy pošlete životopis my se ozvem a nic…Teď jsem se dozvěděla že by jim dal pracak na mě dotace a tak mě napadlo jim o tom nějak říct, ale nevím jak jim to nějak sdělit v životopisu mám uvedenou dlohodobou brigádu takže nic o tom že jsem na pracáku tam nemám tak nevím zda jim to třeba dojde že jsem několik let vystudovaná a jsem na brigádě…tak mě napadlo že kdyby věděli že odemě dostanou peníze že by mě přijali..

Napsat a natvrdo :lol:
Dej si tam, že jsi na ÚP a k tomu dopiš možnost čerpání dotací. Divila by ses, jak na to zaměstnavatelé slyší ;)
Zjisti si jestli na tebe ta dotace jde a normálně s tím operuj. Svět je tvrdej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.14 19:27
@Catus píše:
Napsat a natvrdo :lol:
Dej si tam, že jsi na ÚP a k tomu dopiš možnost čerpání dotací. Divila by ses, jak na to zaměstnavatelé slyší ;)
Zjisti si jestli na tebe ta dotace jde a normálně s tím operuj. Svět je tvrdej :mavam:

fakt :D to bych právě ani neřekla tak jo dík zkusím to a snad už něco vyjde. Měla by na mě jít aspoň uředníce mi na uřadu řekla že se mám zeptat na brigád jestli mě nechtějí nastálo že by dostali za mě peníze. A mám to napsat do životopisu a nebo rovnou do motivováku? Jinak není tady někdo kdo ví co tak nejlíp napsat do motivováku při hladání místo v květinářství?

• Citovat
  • Upravit
30401
27.6.14 19:30

Pracák dává dotace na floristky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.6.14 19:33

@hanka.br. podlaa mna na pracovne miesto..nemusi to byt konkretne len floristka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.14 19:33
@hanka.br. píše:
Pracák dává dotace na floristky?

proč by neměl davát? dle toho co mi řekla uřednice davá a co jsem pochopila od ostatních davá všem kteří jsou dlouhodobě nezaměstnaní na uřadě práce

• Citovat
  • Upravit
9318
27.6.14 19:34

@hanka.br. zaměstnavatel dostává peníze na zaměstnance co si vezme z pracáku, ale musí ho zaměstnávat určitou dobu, jinak peníze všecky vrací. Nevím podrobnosti, ale takhle nějak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30401
27.6.14 19:35

@e-lili Jj, děkuji za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
27.6.14 19:36

Ja nevim, ale toto snad každy zaměstnavatel ví ne??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
27.6.14 19:37

Mělo by to být na 3 měsíce, pak zaměstnavatel často nabídne poloviční mzdu, nebo odchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
27.6.14 19:42

Jestli nevíš jak napsat motivační dopis, zadej si to do vyhledávače a pak si ho vždycky uprav dle dané práce, já ho takto měla uložený na ploše PC a vždycky jsem to jen upravila dle konkrétní pozice a požadavků

• Citovat
  • Upravit
30420
27.6.14 19:50

Ano, je možnost dotace na pracovní místo, ale není to jen tak. Zaměstnavatel si pak ze zaměstance dělá kolikrát onuci a při možné výpovědi ze strany zaměstnance ho ani nezaevidují na pracák. Takže já bych se určitě do dotovaného místa nehrnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.6.14 20:26

Bohužel o těch dotacích nic moc nevim, ale úřednice na úp by Ti měla všechno konkrétně vysvětlit, vim, že se jí do toho asi nebude chtít, ale musíš se prostě ptát. Držim Ti palce, ať najdeš práci, ve který budeš aspoň trochu spokojená, sama jsem intenzivně hledala 3 měsíce práci, a to jsem Prahy, poslala jsem motivák s životopisem asi na 60 pracovních pozic, nikde mě nechtěli (mám letitou praxi ve dvou oborech). Nakonec jsem konečně byla pozvaná na pohovor do domova pro seniory jako pečovatelka (mám kurz pracovníka v soc. službách a praxi jako osobní asistentka) a pár dní před pohovorem jsem zjistila, že jsem ve 12 tt :roll:.. no takže z toho nic nebylo :lol: P. S.: Práce floristky se mi vždycky moc líbila, je to moc hezký zaměstnání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat