Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pozadala sis o radu publika - tudiz ti tu holky poradi, ze je to 50 na 50, popripade jeste zavolej pritele-gynekologa na telefonu…
jak dlouho po menstruaci jsi mela pohlavni styk????dokud ti nevynecha ms test nema vůbec cenu si delat nic neukaze
Jestlis měla nechráněný styk kolem 14. dne cyklu, možná ano, ale na odpověď si počkej ještě tak týden.
Mdloby a bolesti prsou, hlavy se dají i vsugerovat i jejich příčiny mohou být různé, nejen těhotenství, na to se mi to zdá příliš brzo. ![]()
Tak přeji pevné nervy ať už chceš, nebo ne… ![]()
Vzhledem k tomu, že 11.3. je 6.DC, tak je to spíš nepravděpodobné, že bys otěhoněla (i když by tam spermie třeba dva tři dny vydržely). Ale záleží samozřejmě na délce cyklu. I když možné je vše. Dnes jsi 23. DC, vydrž ještě 4-5 dní a pak si zkus udělat test.
Můžeš a nemusíš. Nikdo tu nic jiného nevymyslí, budeš muset pár dnů počkat a udělat si test.
Ahojky chtela bych se zeptat nevite nektera jestli musim mit na prasky posledni zachrany proti otehotneni recept? Nekde jsem cetla zeuz nemusi ze se prodavaji volne. gumicka byla praskla a pritel mi to priznal az dneska tak to je pred 38 hodinama opravdu bych 3 nezvladla dekuji
Ahoj je mi 18 6.3 jsem dostala menstruaci a a ve stredu 11.3 mi to skoncilo jenze sem mela smym pritelem nechraneny pohlavni styk a uz asi pres tyden je mi mdlo boli me prsa ,bolesti hlavy mam, a tak nevim jestli nejsem tehotna ??? myslite ze bych mohla cekat mimi ??? prosim odepiste