dotaz

Anonymni
27.3.09 22:44

dotaz

Ahoj je mi 18 6.3 jsem dostala menstruaci a a ve stredu 11.3 mi to skoncilo jenze sem mela smym pritelem nechraneny pohlavni styk a uz asi pres tyden je mi mdlo boli me prsa ,bolesti hlavy mam, a tak nevim jestli nejsem tehotna ??? myslite ze bych mohla cekat mimi ??? prosim odepiste

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.3.09 23:26

Pozadala sis o radu publika - tudiz ti tu holky poradi, ze je to 50 na 50, popripade jeste zavolej pritele-gynekologa na telefonu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.3.09 23:31

jak dlouho po menstruaci jsi mela pohlavni styk????dokud ti nevynecha ms test nema vůbec cenu si delat nic neukaze

• Citovat
  • Upravit
2139
28.3.09 10:19

Jestlis měla nechráněný styk kolem 14. dne cyklu, možná ano, ale na odpověď si počkej ještě tak týden.
Mdloby a bolesti prsou, hlavy se dají i vsugerovat i jejich příčiny mohou být různé, nejen těhotenství, na to se mi to zdá příliš brzo. :roll:
Tak přeji pevné nervy ať už chceš, nebo ne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13892
28.3.09 12:18

Vzhledem k tomu, že 11.3. je 6.DC, tak je to spíš nepravděpodobné, že bys otěhoněla (i když by tam spermie třeba dva tři dny vydržely). Ale záleží samozřejmě na délce cyklu. I když možné je vše. Dnes jsi 23. DC, vydrž ještě 4-5 dní a pak si zkus udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
28.3.09 12:42

Můžeš a nemusíš. Nikdo tu nic jiného nevymyslí, budeš muset pár dnů počkat a udělat si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.2.14 16:45

Ahojky chtela bych se zeptat nevite nektera jestli musim mit na prasky posledni zachrany proti otehotneni recept? Nekde jsem cetla zeuz nemusi ze se prodavaji volne. gumicka byla praskla a pritel mi to priznal az dneska tak to je pred 38 hodinama opravdu bych 3 nezvladla dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí