bolest

46
13.3.09 16:22

bolest

Ahoj holky, chci se zeptat dneska je to 3 dny co mám zpoždění zítra zkusím znovu test. dělala jsem si ho ve středu a byl negativní. ale dneska mě strašně bolí podbříšek, šílené tlaky i když si měřím BT tak to bolí jako by to tam do něčeho tlačilo, i při čůraní to bolí a o sexu ani nemluvě. strašně to tam dole tlačí, co to může být, je to příchod ms nebo ne??? jsem docela vystrašená nikdy jsem todle neměla dík za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
13.3.09 16:35

inés a nevypadá to spíš na močák?
Ja bych asi pockala, jestli o vikendu ms nedorazi, kdyz ne a bolelo to stejne nebo vic, v pondeli bych naklusala k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.3.09 16:43

močák to není, ten znám trpím na něj, spíš mě zaráží ta BT a ta bolest tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.3.09 16:58

aha.. tak zkus urcite zitra testik:) nekde jsi psala, ze jich mas zasobu, tak ji aspon upotrebis;) budu drzet palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.3.09 17:01

díky já to zkusím zítra ale tipuju to na negativní a na dostavení ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.3.09 13:26

ahojik, tak dneska ráno ta mrcha dorazila, takže mimiško nebude. musím bojovat dál, tak ať to aspoň vám vyjde holky ty // na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.3.09 20:25

ines, tak to me mrzi :( ale neboj, dve carecky jednou urcite budou!! Vsak pockej, az tu jednou budes s ohromnym briskem hekat, ze se nemuzes zvednout z postele bez pomoci ;)
Jinak ja cekam ms kazdou chvili, o mimco se zatim nesnazime, ale prerusujeme (a pak se ani neumyvame a pokracujeme dal, nebo to obcas umyslne stihneme jen napul), takze takove polovicni snazeni.. vzdycky doufam a nic:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.3.09 21:46

ahojik už aby to bylo to hekání :D, dneska jsem to :cry: , po 16 měsících snažení mi teplotka tak krásně držela, nejvíc za celých 5 měsíců co si ji měřím a vona mě zklamala :oops: , ale děkuju za povzbuzení pá a tobě přeju bzké // možná budou poloviční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí