Test - slabá čárka

46
10.3.09 08:56

Test - slabá čárka

Ahoj holky tak po včerejší diskuzi jsem si teda dnes ráno udělala test, jelikož mi teplota zase stoupla z 37,1 na 37,2 a dnes jsem měla dostavit ms, tak mi to nedalo. Jenže na testu mám jen tu jednu, ale když na to tak koukám tak pod určitým úhlem vidím i tu druhou, ale nevím jestli si ji tam moje oči nepřikreslujou :( Není vůbec vidět, jen když to nějak nahnu tak tam vidím nějaký náznak, v tom testovacím políčku to začíná bílou, pak jakože ta čárka,pak to je růžové a pak normálně ta jedna orientační. tak nevím no, tak poraďte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
10.3.09 09:17

inés řekla bych, že to na // zatím nevypadá. Podle mě je to jen stínek, který dělají skoro všechny testy…
nevím,kolik jsi DPO atd,ale ty // se ti samozřejmě mohou objevit i později ;-) neztrácej naději a zkus to za den nebo dva ;-)
držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
10.3.09 09:19

Pokud nemáš nějaký citlivý test (např desetijednotkový Rapi Clear) tak by to mělo být ono, na začátku bývá jen „stínek“ čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.3.09 09:25

Já si taky myslím, že by jsi mohla být těhu - já jsem taky začínala skoro neviditelným stínem a kukni na metřík!!!
Nejlepší jsou Mamatesty - ty nebývají falešně pozitivní!
Myslím, že jsi psala, že by měla teď někdy dorazit MS, ne? Zkus testnout tak za 2 dny a uvidíš, že bude krásně sílit!
Přeji hodně štěstíčka!!!

• Citovat
  • Upravit
1099
10.3.09 09:25

U mě to znamenalo těhotenství, taky jsem měla úplně neviditelnou druhou čárku a pak už byla jen silnější a silnější. Ale taky to může být fakt jen stín. Počkej tak dva dny, použij ranní moč a uvidíš. :lol: Přeju ať to vyjde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
10.3.09 09:42

Ahoj holky tak to jste mě docela potěšili, ne rapid clear nemám má obyčejný. ms jsem měla dostat dneska a teplota dnes stoupla už na 37,2 takže je to 9 den co se mi drží nad 37. takže říkáte za 2 dny??? já to snad nevydržím, 15 měsíců se snažím a že by to tentokrát vyšlo??? Nikdy jsem neměla teplotu vyšší jak 36,8. no nic uvidíme. jo a chci se zeptat kdybych byla těhu tak já chodím na vakcíny k alergologovi (injekce) každej tejden, myslíte že by to mělo na to vlív??? jako že bych v případě že to výjde nějak mimiškovi ublížila??? nemáte stím nějaká zkušenost. je to vakcína proti včelám. loni jsem málem po píchnutí od ní umřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.3.09 09:52

Jojo, testíkuj obden, protože to se HCG zdvojnásobuje a na testíku líp uvidíš rozdíl, protože když budeš testovat každý den tak není ten rozdíl dobře vidět :wink: :wink: :wink:
To je super, moooc držím palečky aby to vyšlo - my jsme se taky snažili 1,5 roku takže vím co prožíváš!
Kdyby jsi chtěla tak si zajdi do laborky na rozbor krve a máš jistotu s těhu!

S těma injekcema se raději zeptej dr. nebo gyndr.!

• Citovat
  • Upravit
1752
10.3.09 10:57

Běž do laborky a nech si udělat krevní test,budeš vědět výsledek hned. Po výsledku zavolej alergologovi a nechej to na něm. Sama jsem alergik a beru stálé léky a těhotenství mi je upravovali.
Tak hlavně klid a držím moc palce, aby tam miminko nebo miminka byli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
10.3.09 11:29

Já to taky zkoušela den po vynechání ms. V koupelně, pod žárovkou nic a když jsem to šla vyhodit do koše, koukám u okna, že něco úplně slaboulinký, jen náznak tam byl. Tehdy jsem si test dělala poprvé, tak jsem nevěděla, jestli to tam není schválně, aby bylo vidět, kde má ta druhá být :D . Za dva dny tam byla úplně zřetelně. Je to o hladině HCG, v den očekávané MS je ještě příliš nízká, pak prudce stoupá. Jak říkají ostatní, vyčkej dva dny a opakuj. A jak Tě tak tipuju, vyčkáš max. den :D . Možná už zítra to bude o kapku zřetelnější, i když zase ne úplně průkazné. Píšou to myslím na letáku, dle citlivosti testu, provádějte třetí? den po vynechání…ale určitě ne v den očekávání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
10.3.09 11:41

A ohledně vakcín proti včelám, nevím, ale myslím, že zá:,–(ně ne, pokud jsou speciální jen proti včelám a pokud eventuelně nečekáš včelku Máju :D . Samoržejmě, jestli na ni máš teď někdy jít, tak jim tam své podezření na těhotenství oznam. Jinak s tím teď už stejně nic víc nenaděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
10.3.09 11:48

Já teda budu patřit ke skeptikům, takový ten stínek, co se objeví při určitém nasvícení z určitého úhlu jsem měla mockrát - podle mě je i na suchém testu. když jsem byla // se stínkem, tak to byl stínek, ale normálně té barvy, co je kontrolní čárka a byl vidět ze všech úhlů.
Samozřejmě ale // být můžeš (za pár dnů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
10.3.09 12:25

Také se přidávám k Pudle, já už těch stínků měla…a kdyby jen stínků…Právě zrovna rapiclear a tyto deseti jednotkové testy mi často ukázaly krásnou druhou a ono NIC. Tentokrát jsem testovala Clearblue a o dva dny později se přidal mamatest se slabou růžovou, to už jsem teprve začala věřit…a raději šla na tu krev.

Inés- samozřejmě, že to i těhu být může, ale opravdu testuj až tak pozítří a nebo jak radí holky, jdi na krev a jistota bude hned. Přeji, ať to vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.3.09 12:53

Taky si myslím, že je třeba počkat až druhá čárka nebude stín, ale aspoň minimálně zbarvená. :wink:

Moc přeju aby si těhu byla! Testuj znovu a pak dej vědět!

Pro ukázku posílám svoje testíky(Mamatesty) . :wink:

http://rodina.cz/…/album/t.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.3.09 12:58

Tak já ti pošlu taky svoje ducháčky!!!
Muselo to být vyfocené bez blesku, protože jinak tam nebylo nic vidět :wink: :wink: :wink:
 http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC01016.JPG

• Citovat
  • Upravit
9053
10.3.09 13:18

Tak já taky posílám svoje testíky ale nejsou asi úplně popořadě…jen pro ilustraci:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí