Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky tak po včerejší diskuzi jsem si teda dnes ráno udělala test, jelikož mi teplota zase stoupla z 37,1 na 37,2 a dnes jsem měla dostavit ms, tak mi to nedalo. Jenže na testu mám jen tu jednu, ale když na to tak koukám tak pod určitým úhlem vidím i tu druhou, ale nevím jestli si ji tam moje oči nepřikreslujou
Není vůbec vidět, jen když to nějak nahnu tak tam vidím nějaký náznak, v tom testovacím políčku to začíná bílou, pak jakože ta čárka,pak to je růžové a pak normálně ta jedna orientační. tak nevím no, tak poraďte prosím
inés řekla bych, že to na // zatím nevypadá. Podle mě je to jen stínek, který dělají skoro všechny testy…
nevím,kolik jsi DPO atd,ale ty // se ti samozřejmě mohou objevit i později
neztrácej naději a zkus to za den nebo dva ![]()
držím pěsti!
Pokud nemáš nějaký citlivý test (např desetijednotkový Rapi Clear) tak by to mělo být ono, na začátku bývá jen „stínek“ čárky.
Já si taky myslím, že by jsi mohla být těhu - já jsem taky začínala skoro neviditelným stínem a kukni na metřík!!!
Nejlepší jsou Mamatesty - ty nebývají falešně pozitivní!
Myslím, že jsi psala, že by měla teď někdy dorazit MS, ne? Zkus testnout tak za 2 dny a uvidíš, že bude krásně sílit!
Přeji hodně štěstíčka!!!
U mě to znamenalo těhotenství, taky jsem měla úplně neviditelnou druhou čárku a pak už byla jen silnější a silnější. Ale taky to může být fakt jen stín. Počkej tak dva dny, použij ranní moč a uvidíš.
Přeju ať to vyjde. ![]()
Ahoj holky tak to jste mě docela potěšili, ne rapid clear nemám má obyčejný. ms jsem měla dostat dneska a teplota dnes stoupla už na 37,2 takže je to 9 den co se mi drží nad 37. takže říkáte za 2 dny??? já to snad nevydržím, 15 měsíců se snažím a že by to tentokrát vyšlo??? Nikdy jsem neměla teplotu vyšší jak 36,8. no nic uvidíme. jo a chci se zeptat kdybych byla těhu tak já chodím na vakcíny k alergologovi (injekce) každej tejden, myslíte že by to mělo na to vlív??? jako že bych v případě že to výjde nějak mimiškovi ublížila??? nemáte stím nějaká zkušenost. je to vakcína proti včelám. loni jsem málem po píchnutí od ní umřela.
Jojo, testíkuj obden, protože to se HCG zdvojnásobuje a na testíku líp uvidíš rozdíl, protože když budeš testovat každý den tak není ten rozdíl dobře vidět
![]()
To je super, moooc držím palečky aby to vyšlo - my jsme se taky snažili 1,5 roku takže vím co prožíváš!
Kdyby jsi chtěla tak si zajdi do laborky na rozbor krve a máš jistotu s těhu!
S těma injekcema se raději zeptej dr. nebo gyndr.!
Běž do laborky a nech si udělat krevní test,budeš vědět výsledek hned. Po výsledku zavolej alergologovi a nechej to na něm. Sama jsem alergik a beru stálé léky a těhotenství mi je upravovali.
Tak hlavně klid a držím moc palce, aby tam miminko nebo miminka byli. ![]()
Já to taky zkoušela den po vynechání ms. V koupelně, pod žárovkou nic a když jsem to šla vyhodit do koše, koukám u okna, že něco úplně slaboulinký, jen náznak tam byl. Tehdy jsem si test dělala poprvé, tak jsem nevěděla, jestli to tam není schválně, aby bylo vidět, kde má ta druhá být
. Za dva dny tam byla úplně zřetelně. Je to o hladině HCG, v den očekávané MS je ještě příliš nízká, pak prudce stoupá. Jak říkají ostatní, vyčkej dva dny a opakuj. A jak Tě tak tipuju, vyčkáš max. den
. Možná už zítra to bude o kapku zřetelnější, i když zase ne úplně průkazné. Píšou to myslím na letáku, dle citlivosti testu, provádějte třetí? den po vynechání…ale určitě ne v den očekávání…
A ohledně vakcín proti včelám, nevím, ale myslím, že zá:,–(ně ne, pokud jsou speciální jen proti včelám a pokud eventuelně nečekáš včelku Máju
. Samoržejmě, jestli na ni máš teď někdy jít, tak jim tam své podezření na těhotenství oznam. Jinak s tím teď už stejně nic víc nenaděláš.
Já teda budu patřit ke skeptikům, takový ten stínek, co se objeví při určitém nasvícení z určitého úhlu jsem měla mockrát - podle mě je i na suchém testu. když jsem byla // se stínkem, tak to byl stínek, ale normálně té barvy, co je kontrolní čárka a byl vidět ze všech úhlů.
Samozřejmě ale // být můžeš (za pár dnů).
Také se přidávám k Pudle, já už těch stínků měla…a kdyby jen stínků…Právě zrovna rapiclear a tyto deseti jednotkové testy mi často ukázaly krásnou druhou a ono NIC. Tentokrát jsem testovala Clearblue a o dva dny později se přidal mamatest se slabou růžovou, to už jsem teprve začala věřit…a raději šla na tu krev.
Inés- samozřejmě, že to i těhu být může, ale opravdu testuj až tak pozítří a nebo jak radí holky, jdi na krev a jistota bude hned. Přeji, ať to vyjde!!
Taky si myslím, že je třeba počkat až druhá čárka nebude stín, ale aspoň minimálně zbarvená. ![]()
Moc přeju aby si těhu byla! Testuj znovu a pak dej vědět!
Pro ukázku posílám svoje testíky(Mamatesty) . ![]()
Tak já ti pošlu taky svoje ducháčky!!!
Muselo to být vyfocené bez blesku, protože jinak tam nebylo nic vidět
![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC01016.JPG
Tak já taky posílám svoje testíky ale nejsou asi úplně popořadě…jen pro ilustraci: