Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky ja testovala jeste ted vecer a mam dalnice uz krasne
..ted jen doufat, ze vse vydrzi do dobreho konce..jeste porad mam 2dny do MS
to testovani je fakt navykove prijdu si jak blazen uz
radeji stridam lekarny…jestli dorazi MS tak budu totalne zklamana ![]()
slunicko6_12 píše:
to testovani je fakt navykove prijdu si jak blazen uzradeji stridam lekarny…jestli dorazi MS tak budu totalne zklamana
kdyz jsou dalnice nemuze dorazit ms to by pak byl potrat ale u tebe to je jasne tehu
Dobré ráno, tak jsem to samozdřejmě nevydržela a testla znovu, mám tak super pocit že už by to mohlo vyjít jako nikdy, čárka malilinko zesílila, dám foto kde je včerejší dušík a dnešní, ale tak divně mě pobolívá břicho jako bych to měla dostat
no uvidíme, přeji hezký den P.
Petula aaa píše:
Dobré ráno, tak jsem to samozdřejmě nevydržela a testla znovu, mám tak super pocit že už by to mohlo vyjít jako nikdy, čárka malilinko zesílila, dám foto kde je včerejší dušík a dnešní, ale tak divně mě pobolívá břicho jako bych to měla dostatno uvidíme, přeji hezký den P.
břicho je ok a naprosrto normální , a gartuluju ![]()
Petula aaa píše:
Dobré ráno, tak jsem to samozdřejmě nevydržela a testla znovu, mám tak super pocit že už by to mohlo vyjít jako nikdy, čárka malilinko zesílila, dám foto kde je včerejší dušík a dnešní, ale tak divně mě pobolívá břicho jako bych to měla dostatno uvidíme, přeji hezký den P.
no jo sili je to na dobre ceste a brisko jako pri ms te bude bolet jeste nejakou dobu je to zahnizdovani hm???
Děkujíííí, ale já pořád nevím, mám takový divný pocit i když vnitřně se už moooooc raduju, mám si koupit ten digi test? Clear Blue? jmenuje se tak?
Luciked píše:Petula aaa píše:břicho je ok a naprosrto normální , a gartuluju
a co ty lucinko jak se citis???
a-šmudlinka píše:Luciked píše:a co ty lucinko jak se citis???Petula aaa píše:břicho je ok a naprosrto normální , a gartuluju
nevím teplota pořád stejná testy nemám tak snad zítra ![]()
Luciked píše:a-šmudlinka píše:nevím teplota pořád stejná testy nemám tak snad zítraLuciked píše:a co ty lucinko jak se citis???Petula aaa píše:břicho je ok a naprosrto normální , a gartuluju
neboj zitra budes urco prekvapena a das nam vedet
hm???
a-šmudlinka píše:Luciked píše:neboj zitra budes urco prekvapena a das nam vedeta-šmudlinka píše:nevím teplota pořád stejná testy nemám tak snad zítraLuciked píše:a co ty lucinko jak se citis???Petula aaa píše:břicho je ok a naprosrto normální , a gartuluju
![]()
hm???
dám, já dávám vždy vědět
![]()
Ahoj holky, tak jsem to dnes asi definitivně dostala
ale nevadí, my přeci chceme to jarňátko!!!! ![]()
Petulahr píše:
Ahoj holky, tak jsem to dnes asi definitivně dostalaale nevadí, my přeci chceme to jarňátko!!!!
no tak to začni zadělávat až v červenci ![]()
Petulahr píše:
Ahoj holky, tak jsem to dnes asi definitivně dostalaale nevadí, my přeci chceme to jarňátko!!!!
to je mi lito ale urco se zadari ja taky nechtela nechtela nikdy dite v lete teda takhle nechtela jsem rodit v lete a tahat se s briskem v tech vedrech a kouknete mam termin 14 cervence hihi
mimnko se zahnizdi kdy chce ![]()
Luciked píše:a-šmudlinka píše:dám, já dávám vždy vědětLuciked píše:neboj zitra budes urco prekvapena a das nam vedeta-šmudlinka píše:nevím teplota pořád stejná testy nemám tak snad zítraLuciked píše:a co ty lucinko jak se citis???Petula aaa píše:břicho je ok a naprosrto normální , a gartuluju
![]()
hm???
![]()
ja vim ja ze jsem po ranu naklepana vzdy na nove zpravy