Test - slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petulka aaa
1.3.12 11:28
slunicko6_12 píše:
nam se to povedlo hned ted prvni mesic co jsme zacali znovu zkouset tak tomu nemuzu porad uverit :think:

To je moc dobře, jen buď ráda a hlavně hodně zdravíčka :andel:

• Citovat
  • Upravit
Petulka aaa
1.3.12 11:33
Petulahr píše:
Ahoj holky, tak jsem to dnes asi definitivně dostala :-( ale nevadí, my přeci chceme to jarňátko!!!! :lol:

Přeju mnoho štěstí, já taky chtěla jarňáko (letošního roku) ale jaksi ne a ne se to povést, teď už si říkám ať je třeba v lednu, hlavně ať JE :lol: přeju hodně štěstíčka :andel:

• Citovat
  • Upravit
DaskaD
1.3.12 14:00

slaba ciarka

Ahojte. Ja som si dnes tiez robila test a druha ciarka vysla taka slabucka. Myslite, ze to mozem brat ako pozitivny vysledok? Zacala som chodit pred mesiacom chodit na tae-bo a dnes by som mala ist tiez, len neviem, ci mam, ci mam radsej pockat, co z toho bude…

• Citovat
  • Upravit
20040
1.3.12 14:07
DaskaD píše:
Ahojte. Ja som si dnes tiez robila test a druha ciarka vysla taka slabucka. Myslite, ze to mozem brat ako pozitivny vysledok? Zacala som chodit pred mesiacom chodit na tae-bo a dnes by som mala ist tiez, len neviem, ci mam, ci mam radsej pockat, co z toho bude…

ahojik tak jsi nastavajici maminka gratuluju a na tae bo asi zapomen to neni pro tehulky ani nahodou ted muzes zacit chodit na tehu cviceni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaskaD
1.3.12 14:11

No tak asi dnes uz nepojdem a zajtra skusim ist k lekarovi… A to som si myslela, ze este trosku schudnem, ale uz asi len priberat budem :)

• Citovat
  • Upravit
20040
1.3.12 14:15
DaskaD píše:
No tak asi dnes uz nepojdem a zajtra skusim ist k lekarovi… A to som si myslela, ze este trosku schudnem, ale uz asi len priberat budem :)

nikam nechod stejn enic neuvidi kolik dni ti ms meska ms???jen tam zavolej a on te objedna hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaskaD
1.3.12 14:25

poslednu som dostala 26.1. a viem ze ked je este skoro, tak ani on asi nic neuvidi, ale z krvi by uz malo byt jasne, ci nie? a zajtra mam aj dovolenku… :)

• Citovat
  • Upravit
20040
1.3.12 14:31
DaskaD píše:
poslednu som dostala 26.1. a viem ze ked je este skoro, tak ani on asi nic neuvidi, ale z krvi by uz malo byt jasne, ci nie? a zajtra mam aj dovolenku… :)

tak zkusit to muzes s tou krvi ale to je jasne tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaskaD
1.3.12 14:35

no ja tomu este stale neverim, kym to lekar nepotvrdi.. ale aspon si uz nemyslim, ze tu ciarku tam vidim len ja :)

• Citovat
  • Upravit
20040
1.3.12 14:37
DaskaD píše:
no ja tomu este stale neverim, kym to lekar nepotvrdi.. ale aspon si uz nemyslim, ze tu ciarku tam vidim len ja :)

to je carka regulerni takovou sem mela ja pet dni do ms ukazu ti to a ted jsem ve 21 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaskaD
1.3.12 14:40

tak gratulujem tiez :)

• Citovat
  • Upravit
Petuka aaa
1.3.12 14:41
DaskaD píše:
Ahojte. Ja som si dnes tiez robila test a druha ciarka vysla taka slabucka. Myslite, ze to mozem brat ako pozitivny vysledok? Zacala som chodit pred mesiacom chodit na tae-bo a dnes by som mala ist tiez, len neviem, ci mam, ci mam radsej pockat, co z toho bude…

Gratuluji, tahle moc krásná, to já se z duchy trápím tři dny :D :lol: přeji hodně štěstíčka a zdravíčka

• Citovat
  • Upravit
20040
1.3.12 14:41
DaskaD píše:
tak gratulujem tiez :)

no mala dekuje akorad kope takze mas stejnou jako ja je lepsi si zavolat a aby te objednali a bylo neco videt hm???tohle je jasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaskaD
1.3.12 14:59

no asi najprv zavolam a spytam sa co a ako, ved oni mi uz povedia, kedy mam prist

• Citovat
  • Upravit
DaskaD
1.3.12 15:00

dakujem Petulka, dufam, ze ciarky budu uz len silniet :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex