Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Petulahr píše:
Ahoj holky, tak jsem to dnes asi definitivně dostalaale nevadí, my přeci chceme to jarňátko!!!!
Přeju mnoho štěstí, já taky chtěla jarňáko (letošního roku) ale jaksi ne a ne se to povést, teď už si říkám ať je třeba v lednu, hlavně ať JE
přeju hodně štěstíčka ![]()
Ahojte. Ja som si dnes tiez robila test a druha ciarka vysla taka slabucka. Myslite, ze to mozem brat ako pozitivny vysledok? Zacala som chodit pred mesiacom chodit na tae-bo a dnes by som mala ist tiez, len neviem, ci mam, ci mam radsej pockat, co z toho bude…
DaskaD píše:
Ahojte. Ja som si dnes tiez robila test a druha ciarka vysla taka slabucka. Myslite, ze to mozem brat ako pozitivny vysledok? Zacala som chodit pred mesiacom chodit na tae-bo a dnes by som mala ist tiez, len neviem, ci mam, ci mam radsej pockat, co z toho bude…
ahojik tak jsi nastavajici maminka gratuluju a na tae bo asi zapomen to neni pro tehulky ani nahodou ted muzes zacit chodit na tehu cviceni ![]()
No tak asi dnes uz nepojdem a zajtra skusim ist k lekarovi… A to som si myslela, ze este trosku schudnem, ale uz asi len priberat budem ![]()
DaskaD píše:
No tak asi dnes uz nepojdem a zajtra skusim ist k lekarovi… A to som si myslela, ze este trosku schudnem, ale uz asi len priberat budem
nikam nechod stejn enic neuvidi kolik dni ti ms meska ms???jen tam zavolej a on te objedna hm???
poslednu som dostala 26.1. a viem ze ked je este skoro, tak ani on asi nic neuvidi, ale z krvi by uz malo byt jasne, ci nie? a zajtra mam aj dovolenku… ![]()
DaskaD píše:
poslednu som dostala 26.1. a viem ze ked je este skoro, tak ani on asi nic neuvidi, ale z krvi by uz malo byt jasne, ci nie? a zajtra mam aj dovolenku…
tak zkusit to muzes s tou krvi ale to je jasne tehu
no ja tomu este stale neverim, kym to lekar nepotvrdi.. ale aspon si uz nemyslim, ze tu ciarku tam vidim len ja ![]()
DaskaD píše:
no ja tomu este stale neverim, kym to lekar nepotvrdi.. ale aspon si uz nemyslim, ze tu ciarku tam vidim len ja
to je carka regulerni takovou sem mela ja pet dni do ms ukazu ti to a ted jsem ve 21 tt
DaskaD píše:
Gratuluji, tahle moc krásná, to já se z duchy trápím tři dny
přeji hodně štěstíčka a zdravíčka
DaskaD píše:
tak gratulujem tiez
no mala dekuje akorad kope takze mas stejnou jako ja je lepsi si zavolat a aby te objednali a bylo neco videt hm???tohle je jasne
no asi najprv zavolam a spytam sa co a ako, ved oni mi uz povedia, kedy mam prist
To je moc dobře, jen buď ráda a hlavně hodně zdravíčka