Test - slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zoot
6.8.13 12:44
@Pekoni píše:
A kdy jdeš k dr? Já to řekla jen rodině a nejbližším přátelům. ostatní se to dovídali tak nějak postupně. Ted to zatim skoro nikdo neví. Ani rodina. těm se to chystáme říct na oslavě synových narozenin. To už budu mít po návštěvě dr.

Jdu příští úterý. Chci to našim říct ten další víkend. Ale bude to teprv 7tt. Nevím. Možná ještě počkám…

• Citovat
  • Upravit
13428
6.8.13 12:47
Já jdu až za 14 dní, to budu končit 8 tt :)
@Zoot píše:
Jdu příští úterý. Chci to našim říct ten další víkend. Ale bude to teprv 7tt. Nevím. Možná ještě počkám…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.13 12:50
@Pekoni píše:

no jsem zvedava, jak preziju vikendovou navstevu vinneho sklipku, aniz bych si srkla vina - to bude vysvetlovani… A bohuzel to nejde odvolat :-(( Pak kamaradcina rozlucka se svobodou, nasledne svatba. Mno… Jsem sama na sebe zvedava, jakou vymluvu si vymyslim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.13 12:52
@Pekoni píše:

Tak to mame hodne podobne :-) Ja pocitam od posledni ms 5/7…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
6.8.13 13:09

@Zoot my máme v sobotu rodinnou večeři tak jsem taky zvědavá jak se vykroutim z pití alka. Střik si dát můžeš nebo i červený. jedna dvě sklenky ti neublíží ;) Budeš to hold muset cucat hodně dlouho a pít hodně vody :D Jsme kousek od sebe. já počítám od poslední menstruace 25.6., že jsem dnes 6+0 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.13 13:13
@Pekoni píše:
@Zoot my máme v sobotu rodinnou večeři tak jsem taky zvědavá jak se vykroutim z pití alka. Střik si dát můžeš nebo i červený. jedna dvě sklenky ti neublíží ;) Budeš to hold muset cucat hodně dlouho a pít hodně vody :D Jsme kousek od sebe. já počítám od poslední menstruace 25.6., že jsem dnes 6+0 :)

Já bych taky řekla, že neuškodí, ale bojím se, bojím… Zvěsti na internetu jsou neúprosné.. Chtěla bych, aby vše vyšlo. Dokonce i manžel (který se bál dítěte jako čert kříže) už dobrovolně tahá težké tašky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
6.8.13 13:15

@Zoot já se ted díky těhu zase zbavila mytí oken :dance:. To fakt nesnášim :D Jinak mě manžel taky šetří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.14 12:44

Jako nezkusena bych potrebovala poradit zda mam tyto 2 testy brat vazne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačkaaaaa
4.2.15 16:00

Stín druhé čárky pod určitým úhlem

Holky moc prosím o váš názor. Dělala jsem si test (gravitest) a vyšel mi tak že byla jenom slaboulililince vidět druhá čárka, tak jsem na to udělala další test a ten vyšel negativní. Druhý den jsem toto opakovala a první test vyšel negativní a druhý test opět ta slaboulililinká druhá čárka. Mám to spíše brát že těhu nejsem?
Mám do toho teda hrozný bolesti v kříži a v podbřišku, že kolikrát ani nevím, co bolí víc a k tomu mi je chvílema špatně od žaludku. Před MS mám 3 dny.

• Citovat
  • Upravit
43
5.2.15 15:03

Je to 50/50, priklonila bych se k tomu, ze jsi tehotna :-) Ale udelej si test az kdyz vynecha MS tak 3 dny, pak uz by to mela byt tutovka. Pred ocekavanou MS jsou ty vysledky nespolehlive. Preju hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačkaaaaa
6.2.15 11:20

No zkusím to :) záda už jakž takž přešli a pořád mě bolí v podbříšku jako by MS už měla přijít.. Tak si myslím že asi fakt dorazí :roll:

• Citovat
  • Upravit
43
6.2.15 11:24

No, pri prvnim tehotenstvi jsem to mela podobne… Vsehno vypadalo jako PMS, dokonce jsem par dni zaspinila. Uplne jsem zapomnela, ze uz mam 3 dny zpozdeni. A bylo to tam. Ale je fakt, ze jsme tomu jen nechavali volny prubeh, tak jsem to zas tak nepozorovala. Uvidis. Ale priste testovat az po vynechani, vim, ze se clovek nemuze dockat, ale pak si dela zbytecne nadeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí