Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo někdy výsledky jedou ještě ten den když jdeš ráno na krev tak odpoledne nebo druhy den stopro
Tak moc děkuji za informace. A přeji jen to nejlepšííí a brzy budete o to šťastnější s 2 čárkami
opatrujte se.
Ahoj holky, prikladam fotku, co si o tom myslite? 3dny jsem to nedostala, bylo jen spineni, ktere mam obvykle 2dny pred ms, ale samotna ms nikde..
No ty kokso! Teda ta druha cara se mi tam objevila o malinko pozdeji, nez ta tlusta. Radeji udelam za 2dny druhy test. Uff, to je prca! ![]()
Hehe, no jo, to ona se nemusí objevit úplně hned ![]()
Ale už to není duch, je to pěkná čárka.
Tak diky, holky, za nazor a gratulace, ohlasim se jeste za 2dny..
jsem z toho az v soku, nemuzu uverit
Zoot je to tam
já měla před týdnem a kousek ještě světlejší čárku než máš ty a taky se mi oběvila později. A dnes tam mám dálnici
Gratuluji a dej vědět jak sílí ![]()
@zoot píše:
Ahoj holky, prikladam fotku, co si o tom myslite? 3dny jsem to nedostala, bylo jen spineni, ktere mam obvykle 2dny pred ms, ale samotna ms nikde..
Taky potichu gratuluju a preji, aby vse bylo OK
a proc jsi z toho tak v soku? pokud to neni tajne? snazite se dlouho nebo naopak se to povedlo hned? ![]()
Pekoni, já s tím zatím nemám zkušenosti, tak jsem ráda za každý poznatek ![]()
Hanka79 tomu se ani nedalo říkat snažení, trvalo to chvilku. Stále mám pocit, že to každou chvíli dostanu, že to nemůže být pravda. Trochu mě bolí v podbřišku jako při ms, tak se obávám falešně pozitivního testu. Manžel přijede až večer, vůbec nevím, jak mu to sdělím ![]()
Nejlépe nic neplánovat a pak je člověk překvapený, jako já. Ale ještě nic neříkám, člověk nikdy neví. A nevíte za jak dlouho bude výsledek krve u gynekologa? Druhý den?