Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes jsem byla poprvé v práci a cítím se dobře tak snad pohodička ![]()
@zulu1 Tak to se máš mě začalo být blbě mám furt hlad, ale nechut k jídlu to jsou kombinace co?? Držím mo mo c palečky at ti vše dobře dopadne 7.12 budu mít první fotku tak jí sem hned šupnu ![]()
Mám se fajn, já tam jedu 6.12:-)hele tobě dělali první utz přes bříško nebo vnitřkem?
@zulu1 Vnitřkem a to v 5 + 2týden tak že poměrně brzo. potože jsem tam měla to krvacéní. Praskla mi cysta ![]()
Opozdila se mi menstruace 5 dní…dneska ráno jsem si udělala test. Vidíte jí tam? Asi už magořím :-// Já jí tam vidím… ![]()
@Niky111 píše:
Opozdila se mi menstruace 5 dní…dneska ráno jsem si udělala test. Vidíte jí tam? Asi už magořím :-// Já jí tam vidím…
Jestli je to v limitu tak asi je to možné zkus za 2 dny to už budeš vědet na 100%
Dobry den dneska rano jsem si udelalal tehotensky tes a vysly mi tam dve čarky jedna silne a druha slabeji ale beru kyselinu listovou asi mesic nemuze to mit vliv na ten tehotensky tes dekuji mac za odpoved
Dobrý den ženušky, dneska jsem si jen tak udělala test a nevím jestli vidím dobře
Ze začátku roku jsme se s přítelem snažili a pak se na to vykašlali a teď nevím jestli se to podařilo nebo mě šálí zrak. Test je dělaný v 17:00 hodin dneska.
Je to sok ze člověk si to přeje několik měsíců či roku a pak jak to uvidi nazivo nevěří tomu snad se mi ty mrsky taky brzo ukazou ![]()
Já zatím nic nevím 100%, zítra ránko si zajdu na krev ke gynekologovi a uvidím. Pak to rychle oznámit vedoucímu, jelikož mám rizikové povolání a pak rodičům
Přítel to už ví, jsem přiletěla z kuchyně a říkala smála jsem se a říkala mu, co to je
smál se taky ![]()
A vám přeji, ať tam ty dvě čárečky máte co by dup
Nevím, zda-li to bude Vaše první, každopádně, ať je to co nejrychleji a zdravoučké ![]()
@Adelinka87 píše:
A vám přeji, ať tam ty dvě čárečky máte co by dupNevím, zda-li to bude Vaše první, každopádně, ať je to co nejrychleji a zdravoučké
Dekuju jo první už to dvakrát nevyšlo
tak říkám do tretice