Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jak dlouho tedy jseš těhotná? zpočátku má prý hodně holek problémy…
my jsme po IUI,2× Ivf a ted po Ketu…
jsem taky štastná ale pořád si to raději nechci naplno připustit…
@zulu1 Vůbec nevím co ty zkratky znamenají
já jsem v 5+ 4TÝDEN
Já si upřímně ani neuvědomuji že jsem těhotná zatím žádné známky těhotenstrví né že bych si každé přála, ale čekám na další ultrazvuk 7.12 a tam už uvidím víc tak mi to snad už pořádně docvakne ![]()
Já podstupuju pořád umělý oplodnění…už to trvá přes rok. a pokaždý když to nevyšlo tak mě to srazilo na dno, proto jsem ted opatrná s radostí…to znamená necelých 6 týdnů?
Určitě tam něco uvidí, to je za dlouho tak to určitě malý povyroste… ![]()
@zulu1 jj už minule jsem tam vyděla fazolku a za 3 týdny už bude hodně vydět to budu už 2 měsíce těhule
jj necelých 6 týdnu ve středu to bude 6 týdnů. Akorád se chci zeptat má některá zkušenosti c mírnými tlaky v podbříšku? není na to brzo??
Moje sestra třeba do 5 měsíce měla tlaky, boleli ji vaječníky atd…
@zulu1 mě bolel dost pravý vaječník a když se mi potvrdilo těhu tak mi druhý den praskla cysta myslela jsem si že šlo o potrat ale bylo to dost divný krvácení pouze ráno a krev jako by jsi se ted zrovna řízla. A minulá doktorka.. pěkná kráva´´ omlouváms e za ten výraz ale jinak se to říct nedá, my řekla že test na kterém bylo jasně vydět že jsem těhu, že nejsem a že pokud byl pozitivní tak jsem potrartila. Ani na krev mě nechtěla poslat prý je to zbytečný a testy že je prý zbytečný taky dělat. Nakonec jsem neustoupila s tou krvý za dva dny jsem měla výsledek že těhotná jsem a v tu chvíly jsem změnila doktora. A hned za 4 dny jsem vyděla tu fazolku a vyděl i to že mi praskla ta cysta že mám i na levém vaječníku ale malou. A to i když jsem si tý mí doktorky stěžovala na bolest pravého vaječníku tak řekla že tam nic nemám a druhý den mi praskla. Teda řeknu ti že jsem nikdy nepočítala s tím že na začátku těhotenství budu máít takové problémy, ale hodně mě zklamalo jednání doktorky se mnou ![]()
Za takovýhle jednání bych ji nazvala ještě hůř… ![]()
tak to ty tlaky můžeš mít od tý druhý cysty…tu měla sestra taky až do porodu…ale pokud už je to ted lepší, odpočíváš doma tak myslim že se nemáš čeho bát ![]()
chtěla bych tě uklidnit ještě víc ale sama se s tim ted peru, protože si taky mim moc přejeme…a TO já tam mám možná i dvě, protože mi tam vkládali 2 embrya…
A vem si že já beru 10 prášků denně na udržení a budu je brát až do 4 měsíce ![]()
@zulu1 Ježiš to ti nezávidim tyx prášky, ale hlavně at to výjde a kolikátý den jsi testovala po oplodnění:-) Moc držím palečky ![]()
9,10 a dneska 11den po vložení, všechny testy pozitivní.....ale dali mi tam 5denní děti
takže tam bude asi trochu jiný počítání..
@zulu1 teda to jsou věci, hlavně at se udrží a ty by jsi ráda dvojčátka??
To chápu a jestli se můžu zeptat kolik ti je?? a jak dlouho už se snažíte?? Mě je 23 a vyšlo nám to hned na poprvé ale oba jsme to nečekaly já sama jsem si myslela že budu jedna s těch co budou mít problémy z důvodu že jsem jako 14 holka prodělala těžkej zánět močáku tak mě i upozornovaly a ted to vydim
No Doktoři. Věřím tomu že ti to vyšlo je se opatruj a odpočívej já už ležim 14 dní a ty se oproti mě hodně šetři a pak dej hlavně vědět ju ![]()