AXIOM, UNIMARK

Caty
7.3.09 18:46

AXIOM,UNIMARKT

Přeji Všem hezkou sobotu. Chci se jen zeptat, jestli mi někdo poradí. Jsem 23DC, 8DPO a dělala jsem si těhotenský test axiom, unimarkt a pak ještě s citlivostí 10. Nevím jak se jmenoval. Na všech mi vylezla tenká čárka růžová namalovaná jako tužkou, ale až po limitu. Můžu to považovat za falešný výsledek? Beru antidepresiva a tak výsledek potřebuji vědět co nejdříve, pokud bych těhu opravdu byla. Děkuju moc za Vaše rady a skutečnosti. V těch testech se už nevyznám. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21956
7.3.09 19:12

pokud potřebuješ vědět jasný výsledek rychle, tak bych si zaběhla na rozbor krve. jinak standartně se říká, že pokud se objeví čárka až po limitu, tak to není těhu… ale pokud je to ještě před termínem menstruace, tak bych na to nespoléhala. ty těhu testy většinou bývají spolehlivé až tak 3 a více dnů po očekávaném začátku menstruace…
asi jsem moc neporadila, co? možná bude mít někdo lepší znalosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
7.3.09 19:49

NOZU: nene, děkuju moc, jsem ráda za každou radu. Na krev bych si zašla, ale zítra jedu mimo ČR, tak nezbude asi nic jiného než čekat. Ale i to čekání je hrozné, snažíme se už předs dva roky, tak bych byla šťastná jak blecha.

• Citovat
  • Upravit
21956
7.3.09 20:00

CATY, tak to je malinko komplikace. ale říká se, že ze začátku mimčo snese cokoliv (klárka třeba bez jakýchkoliv následků přežila velmi vydařenou silvestrovskou pařbu, kdy jsem ještě netušila, že se zadařilo :-) )
držím palce, ať se vám zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
7.3.09 20:13

Děkuju NOZU, tak uvidíme no. A vy se snažíte jak dlouho o další?

• Citovat
  • Upravit
21956
7.3.09 21:54

my se ještě nesnažíme. ale plánujeme, že na podzim začneme. já musela s Klárkou ležet, tak jsem chtěla nechat trošku větší odstup. tak uvidíme, jak to pak půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
7.3.09 22:23

Jaktože jsi musela s malou ležet? Držim palce, aby se Vám brzy zadařilo.

• Citovat
  • Upravit
114
7.3.09 22:41

ahoj Caty tak s tim testem UNIMARK jsme na tom stejne me se tam objevila carka slabounka asi do minuty mela jsem ty testy dva ale ja dostala ms jen kratsi a ne tak silnou tak jsem testla a byla tam druha slabounka letela jsem k dr.ale ten na utz nic nevidel vzal mi krev tak myslim ze asi nic nic :? ale je to zvlastni ja si delala i mamatest ten vysel vcera poziotivne druha/ byla nadherna pak jeste jeden s te same moci a ten az po delsi dobe ukazal taky druhou/ ale nepatrnou tak jako testy mamatest pred dvema dny tak jsem taky zmatena asi se opravdu estum verit neda a bude lepsi zajit na tu krev az se vratis ale drzim palecky at tam druha/ je vypada to nadejne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
7.3.09 22:46

Ahoj Martinko, tak uvidíš, třeba to z krve bude pozitivní. Na UTZ to nemusí být vidět zezačátku. A kolikátý DPO jsi testovala teoreticky kdybys nedostala MS? Nevim, moc tomu axiomu a unimarku nevěřím, ale zase si řikám, proč by to ukázaly dvě různé značky.

• Citovat
  • Upravit
114
7.3.09 22:56

jo tak to je tezsi to sama nevim kdy jsem teoreticky mela ovu :lol: je mozne ze tak tyden pred ms se to mohlo stat takze by to bylo tak 14dnu ted nevim ale myslim ze s toho nic nebude je to divne me to ukazal i test HCG taky nekolik různych testu ja s tim unimark testem nemam zadne zkusenosti ale je fakt ze jsem testovala pred tremi lety mamatestem po zaschnuti mi tam ukazal slaboucky druhy prouzek a me ani ve snu nenapadlo ze by to mohlo byt falesne pozitivni a opravdu jsem tehu byla a to jsem tam tu carku druhou videla jen ja a na svetle takze vsechno je mozne ale myslim si ze by to ty testy neukazali kdyby tam opravdu neco nebylo jen to treba odejde s ms zkus udelat jeste ten mamatest a za jak dlouhou dobu se tam ta druha/ objevila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
7.3.09 23:12

Tak já jsem 8DPO, měla jsem OVU minulý pátek a nevím jak přesně se to počítá. Neukázaly se do limitu, ale až po limitu, jenže mě mate, že dříve se mi neukázaly v jiné cykly a ted jo, tak nevím no.Nechám to koňovi, ten má větší hlavu.

• Citovat
  • Upravit
114
7.3.09 23:36

zkus test ktery sis uz nekdy delala a vysel opravdu negativni myslim ze kdyz tam jsou i po limitu tak to tehu urcite bude ja mela taky po limitu a tehu to bylo a pokud v minulosti se ti nikdy neobjevil falesne pozitivni test tak nadeje je opravdu velika :D tak drzim palecky a myslim ze to je tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
7.3.09 23:48

Martinko, tyhle testy mi už jednou tyhle čárky ukazovaly a těhu jsem byla, ale o miminko v 5tt přišla, tak nevím. Uvidím.Na příznaky taky už nemůžu dát, protože to bych byla těhu každý měsíc. Nevíš jak je to s hlenem, čípkem a BT v těhu? Před MS by hled být neměl nebo měl? Já mam bílý, někdy hustší někdy spíš vodový a čípek tvrdý, někdy dole někdy víc nahoře ale takový hodně slizký, omlouvám se za ten výraz.Přijde mi, že to mam vevnitř takový napuchlý. Jenže už týden mam zvýšenou teplotu a bolí mě hlava, tak čekám spíš že na mě něco vleze. V týdnu mě bolelo břicho jako před MS, tak jsem si řikala, že přijde, ale měla by až příští týden.

• Citovat
  • Upravit
9053
8.3.09 09:36

Ahoj Caty - já jsem třeba zrovna případ…mě už několikrát ukazovaly testy slabou druhou a těhu to nebylo…jenže čárka nesílila a pak přišla MS..

Poradila bych, koupit si Clearblue, ten mě tentokrát nezklamal, ukázal už 9 DPO a o dva dny později se k němu přidal mamatest. Nejprve úplně slabounký stíneček. Kupovala jsem pak jen mamatest a pozorovala jak čárka sílí…pak šla na krev. Teď čekám na první KO.

Také jsem zjistila, že čárka prostě ob ty dva dny sílit musí…alespoň vždy o píď..

Držím pěsti, ať ti čárka zesílí a je to těhu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
8.3.09 09:48

Caty, podle toho, co píšeš, jsi spíš těhotná než že na tebe něco leze. A jestli máš hustý bílý výtok, tak to aspoň u mě byl první příznak (v obou případech). Říkala jsem si: no fuj, až odmenstruuješ, musíš to přeléčit. A vida, už k tomu nedošlo :-) Hlavně pak napiš, jak to dopadlo!

Ale i tak, připadá mi, že na nějaké závěry je ještě brzo (vzhledem k DC).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí