nejistota :-(

347
2.3.09 19:24

nejistota :-(

Ahoj maminky, poradte ,,,vím že jistější zajít k doktorovi, ale víte jak to je,,.Snažíme se s manžou o druhé miminko,,prášky jsem vy:,–(ila 22 září, 2008.poslední menstruace byla později a trvala krátce,,,testík nic neukazoval, ta druhá menstruace se ještě nedostavila,,no spíš jsem jen slabě špinila při utření na wc,,,,pak jsme se s manžou milovali a při styku jsem krvácela víc, ale jen při styku a pak to ustalo,,,testík mi ukazuje velmi slabou druhou čárku, která je viditelná jen z určitého úhlu,,podotýkám že ji vidí i manža a to je co říct,,,:-) cítím se unavená a pořád hladná,bolí mě v podbříšku jako kdybych to měla každou chvilku dostat,myslíte že by to mohlo být těhotenství,co vy na to????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
2.3.09 19:28

Těhu by to být mohlo, ale taky nemusí!

Zkus testíkovat obden (to se zvyšuje HCG a na testíku to líp posoudíš než když testíkuješ každý den) a uvidíš jestli jsou // viditelnější nebo ne!
Ale největší jistotu by jsi měla z testíku z krve!

Držím palečky :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7678
2.3.09 19:30

Ahoj,
měla jsem podobný průběh u prvního dítka (jen manža tu čárku prostě neviděl :twisted: )

Tak ti budu držet pěsti ať je to ono!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.3.09 19:53

:D :D Ahojky, snad Tě trošku uklidním, protože u mě jsem tu čárku zas viděla jen já a Dr. viděla srdíčko na utz. ale čárka na testu i u Dr. byla stále ultraslabá :wink: … až se narodil Ondrášek :D

Tak hodně štěstí a pohodové těhu ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
1752
2.3.09 21:14

Nech si udělat HCG z krve a máš jistotu. Přeju Ti, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.3.09 20:33

Ahoj holky, tak to vyšlo, dnes jsme byla u dr,,jsem asi ve 4 týdnu,,,na další kontrolu jdu 26,,pak i na ultra,,,díky za podporu,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.3.09 20:36

tak gratuluju :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 13:13

Mamink. čekatelky a těhulky :-) prosím poradíte i mě???jsem už zoufalá: min. měsíc ms došla v termínu a trvala jako vždy 6dní, byla silná a bolestivá..tento měsíc ms došla zase v termnínu jen uplně jiná…dostala sjem to 13náctého odpoledne 14náctého jsem jí měla silnou a celej den ale už 15náctého jako by nic16náctého a 17náctého jen takovej bílo růžovej výtok…od min měsíce snad 10testů a vždy negtaivní..strašně mě bolí prsa(najednou mi jsou podprsenky uplé i kalhoty a na váze mám o půl kila mín než před 2měsícema)podbříšek a záda mě bolí jako bych měla každou chvíli dostat menstruaci. jednalo by se o 10ti týdenní těhotenství. je možné že sem těhotná a testy na to nereagují??doktor mě objednal až na 6tého srpna tet je na dovolené, laboratoř jako samoplátve nebere jen na vyžádání lékaře…copak nejde nák z jistotou zjistit jak na tom opravdu jsem???prosím??grafy baz. teploty mám naměřené, poku to náké hodné paní co mi dokáže poradit pomůže klidně je pošlu: tento je min. měsíc http://www.womenzone.cz/…ka1991/grafy?… a toto je tento měsíc: http://www.womenzone.cz/…ka1991/grafy?… v břiše mám takový pocit jako by se mi tam něco hýbalo nebo nevím čemu to přirovnat :nevim: prosím poradte co nejdříve…poslední těh. testy byl v neděli a pak v pondělí oba negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
24.7.13 16:41

@TEREZKA2312013 podle mě jsi měla 20.7. ovulaci, BT tomu odpovídá, prsa můžeš mít citlivá po ovulaci, pohyby cítit ještě určitě nemůžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 16:46

Dadys-ale já měla ms 13náctého a ikdyž budu počítat že ty dva dny růžového výtoku byla taky ms tak jsem byla 20tého 2dny po ms a to nemůžu mít ovulaci 2 dny po ms né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 16:47

18.7 jsem měla baz. teplotu 36,4 to jsem měla už po ms a od toho 18,7 pořád teplota nahoře…a to můžu mít ovulaci den po ms??to je velká blbost né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
24.7.13 16:48

@TEREZKA2312013 každá ms nemusí být stejná, záleží jak ti naroste sliznice…bolesti podbřišku kolem ovulace jsou taky dost běžná věc, to samé citlivá prsa po ovu…jinak nevím co ti poradit…další těhu test nejdřív na konci měsíce, dle mě dříve - zbytečně vyhozené peníze…přeju hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
24.7.13 16:49

@TEREZKA2312013 to není blbost..pohledej v diskuzích-třeba otěhotnění hned po ms apod. jooo nikdo nejsme učebnicový typ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
24.7.13 16:51

@TEREZKA2312013 a k těm teplotám-ovulace není den nejnižší teploty, ale poslední den nízké teploty po níž následuje vzestup o 0,2- 0,3 st. takže já myslím, že ovu byla 20.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
24.7.13 16:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat