Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, jsem tu nová…Mohl byste mi někdo poradit? S přitelem se uz 3. měsíc snažíme o miminko. Od poslední ovaluce 6. února, mám pocit, že bych mohla být těhu. Mám i příznaky, které tu popisujete (bolesti v prsou, zvětšené bradavky, strašná únava, čirá tekutina z prsou), ale 25. se mi dostavila menstruace. Mohla bych být i přes to těhotná? Kdy je ideální doba na to si udělat těhotenský test? Děkuji moc všem za odpověď.
Bohuzel to co popisujes muzou byt i priznaky menstruace, i kdyz jsi je predtim takove nemela, spojene s psychikou se to stava casto (i me se to stalo). Test si klidne udelej jak ti skonci, ale myslim, ze tehotna spis zatim nejsi.
Taky si mylsím, že to těhu nebude, ono je to fakt skoro stejné. Taky jsem si mylsela, že jsem těhu i když jsem dostala MS, ale nebyla. Vždycky až po vynechání MS.
Tak držím palečky, aby se to povedlo co nejdřív ![]()
jevtipnejsi je to UZ 3 mesice
, holka bez urazky, ale 3 mesice nic neni a to co popisujes je klasicky premenstruacni syndrom, jakmíle telo odstavi hormony z antikoncepce, zmeni se i priznaky menstruace
Ahoj,tak to asi těhotenství nebude,když máš menzes.Příznaky jsou fakt podobné,a když se snažíte,tak si to moc přeješ,až si to i vsugeruješ.TO znám!Pro klid si kup test a klidně si ho udělej.Já to sama nevydržela a udělal si ho 2 dni pře nadcházejícím menzesem a už se mi tam 2 čárky udělaly.Tak nezoufej,tvůj čas přijde!Držím palce! ![]()
Ahoj Andulko. No, já bych naději neztrácela. MS může být zpočátku i v těhu. Jukni na www.merenibt.xf.cz, jsou tam příklady těhotenských křivek, kdy byla MS. Zkus si měřit BT a uvidíš, jak se bude vyvíjet. Sice nevíš, jaká byla teplota před MS, ale i tak bych to zkusila pozorovat ![]()