Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poslední MS jsem měla 28.ledna a nyní mi nepřišla.Udělala jsem si test mamatest a druhá čárka byla slabounká,je mi nevolno i během dne,hlavně ráno,unavená pospávám,ale i tak mám velmi pozitivní náladu.A taky mě velmi pobolívá bříško,střídavě vpravo a vlevo.Taky mám bělavý výtok.
Jelikož máme zavřenou lékárnu tak mi další test přiveze manžel až se vrátí z práce,tak jsem zvědavá jak mi dopadne,jestli ta čárka bude sulnější nebo tam nebude žádná.
Určitě dám vědět.
Snad tam druhá čárka bude ![]()
Je to hodně nadějné, tak držím palečky.
A je to tam - slabá nebo silná. Tady platí je nebo není. ![]()
Tak hurá slavit!
Mamušo, tak to je pravda, že tady platí, že buď je nebo není. Já zkoušela test hned první den kdy měla přijít MS a řeknu ti, že já viděla takovou strašně slabou čárečku, manžel ji neviděl. Prý mám bujnou představivost.
NO a za 2 dny už byla o něco silnější ale pořád slabá a za další 2 dny byla tam. No jo no. Pak jsem šla asi za 14 dní na to k dr. a ta mi potvrdila 5 tt. Takže přeju hodně štěstí, ať je viditelnější. Potichoučku zatím gratuluju!!!!!!!!
Radka
Všem díky za odpovědi.
Jen mě zaráží ta bolest,která trvá už týden,mám už dvě děti a u nich to bylo stejné,možná je to věkem mám 30 a první jsem měla ve 22letech.
Taky jsem si celý únor měřila bazální teplotu a teď,když jsem to nedostala a mám telotu už 5dní stejnou 37,2.
Měříte si někdo teplotu máte s tím zkušenosti?
Jo a ta čárka tam je,ale hodně slabá,slabší než kontrolní.
Ta bolest může být i „zahnízdění“ . Každý těhotenství je jiný. Nech si udělat ten test z krve a máš jistotu.
To je pravda, mimouš se může zahnízďovat, já zase měla ten problém, že jsem byla strašně nafouklá pořád.
http://www.baby-cafe.cz/….2%20007.JPG
Holky, může se tento test považovat za pozitivní?
Algi - gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No jasně že bych ho považovala za pozitivní. SUPER!!
otoč si test z boku a uvidíš, jak jsou ty „vrstvy“ zabarvené ![]()
Já měla stejný problém, Dr. už viděla srdíčko na utz. ale čárka byla minimální, navíc jsem testík nechala tak hoďku zpátky v tom originálním sáčku z balení a po hodině tam ta čárka pořáda slabounká byla, tak jsem měla celkem jistotu.
Teplotu jsem si neměřila tak nevím.
Hodně štěstí a pohodové těhu ahojky I.
slabá je taky čárka, já testovala Tomáše v den MS čárka se objevila až tak za půl hodiny a myslím že jsem ji fakt viděla jen já!!! Prostě tam nic není, test se musí nahnout a koukat z boku a výsledek toho „negativního“ testu vidíš na metříku - Tomášek 2roky!!.(teď jsem měla úplně jinou dálnici, ale to jsem testovala až týden po termínu MS, neb jsem těhu absolutně nečekala.
(zkoušlela jsme to i naskenovat, ale tam už není vidět vážně vůbec nic) 
Holky já mám i Clearblue slabě pozitivní!!!! Jestli to vyšlo, tak snad skočím z okna samou radostí!!!
Jenže jsem nedočkavec a testuji před MS, ta má přijít za 3 dny…
Radavo!
přesně tak jsem nafouklá,mám zvětšený podbřišek,ne břicho,ale tam kde je děloha.Ale nechci si nic namlouvat.Třeba to nevyjde a já budu moc smutná.
mamuša píše:
Poslední MS jsem měla 28.ledna a nyní mi nepřišla.Udělala jsem si test mamatest a druhá čárka byla slabounká,je mi nevolno i během dne,hlavně ráno,unavená pospávám,ale i tak mám velmi pozitivní náladu.A taky mě velmi pobolívá bříško,střídavě vpravo a vlevo.Taky mám bělavý výtok.
Jelikož máme zavřenou lékárnu tak mi další test přiveze manžel až se vrátí z práce,tak jsem zvědavá jak mi dopadne,jestli ta čárka bude sulnější nebo tam nebude žádná.
Určitě dám vědět.
Ahoj mamušo jsem na to stejne posledni MS 28.1. a test druhá čárka slabší ale je tam ![]()
myslím, že všem slabším čárkám je třeba jen gratulovat k těhu a popřát hodně zdravíčka !!!!!!
už tehdy před 4léty jsem si říkala - slabší ale je …
ahojky I.