Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dadys-no ty jo…19,7 proběhl sexík
dnes jsem měřila teplotu o půl hodiny dříve než kdy jindy pač jsem musela vstávat na bus a byla 36,8…testík mám připravený na zítřek :-p…dnes je mi celej den špatně astrašně mě bolí prsa
poslední test v pondělí negatviní a to už bych musela být tak v 10tt…že by to test nezpozoroval??nevím.
Dadys-a nebo mě tak bolí prsa apodbříšek že mám podle počítače druhý plodný den? na prsách se mi vytvořili i žily a pořád bolí, dnes teplota 36,8
@TEREZKA2312013 moc ti přeju ať to vyjde, ale při těhu by teplota ani s ms neměla jít dolu…myslím, že všechny příznaky se ti točí spíš kolem ovulace…vyčkej a určitě se dočkáš
zkoušela jsem tvé teploty zadat do svého grafu na FF a ten ovulaci ještě nevyznačil…
Dadys-ahojky jako že tento cyklus ještě ovulace nebyla??a co si myslíš o tom z min. cyklu? tam jsem podle tebe ještě nebyla těhotná???prosím porad
@TEREZKA2312013 podle mě ne, protože ti při ms teplot klesla…kdyby si byla, teplota by se držela nahoře…i při krvácení či špinění
A tento cyklus jsem tipovala ovu na 20.7…já zapisuju na
www.fertilityfriend.com a ten je na teploty lepší a když jsem ti tam zadala tvé teploty tak ovu toho 20.nevyznačil..takže dle grafu nebyla…počkej co ti vyznačí graf nebo poradí někdo zkušenější…
Dadys-graf mi to značí na dnešek ale to asi né když teplota dnes byla 37,00
![]()
@TEREZKA2312013 to už vypadá na poovulační teplotu… ještě ho nemáš vybarvený, ono se to posune vydrž…podívej se na minulý, tam máš jiné odstíny zelené ![]()
Dadys-prosím tě poradíš mi ještě? od kdy mám počítat že je teplota nahoře??jako že všude píšou že teplota při tehotenství je po dobu 18dní nahoře…
@TEREZKA2312013 18 dní od ovulace
ale většinou to poznáš už dřív, protože druhá fáze po ovulaci je luteální a obvykle trvá 14dní. tzn.,že 15den by měla přijít ms a pokud budeš těhotná tak buď nepříjde nebo může být velmi slabá či špinění(ale teplota se drží stále nahoře)ale v tu dobu už ti to většinou ukáže test…vlastně bez těhotenství BT klesá těsně před ms nebo s příchodem ms
@TEREZKA2312013 ovu 20.7 nebo 24.7 nedokážu to přesně rozeznat, ale spíš toho 24.7 to je 12DC(den cyklu) tak jsi to měla i minule…dnes tedy jsi 3DPO(den po ovulaci)tak pokud jste se snažili tak snad ti to vyjde…test nejdříve 12 DPO dřív tam většinou není nic vidět
hodně štěstí ![]()
@TEREZKA2312013 koukni se na tyto stránky (pokud je ještě neznáš) tam najdeš vše i s ukázkami grafů http://merenibt.xf.cz/