Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Igelitak no sama jsem na tebe zvedava, urcite napis, jak to dopadlo
Díky moc..
Dnes je právě 4. den, co mám mít ms. Doufám, že do dopadne dobře..
Já nevím ani co je to to DC.. A bazální teplota? Přítel mi sahal na čelo a mám prý teplotu..
Ale to asi nebude ono..
Nevím, jsem úplný lajk..
@Igelitak ja jsem mela zvysenou teplotu co jsem otehotnela, to byl jeden z mych priznaku
Tak nejsem..
včera večer se dostavila ms..
tak snad příště!
Vsak si to alespon s pritelem poradne promyslite a od priste se uz nemusite chranit, za mesic muzes byt tehule ![]()
Ahoj rada bych se k Vám přidala a poprosila o radu. Včera jsem testovala a objevil se mi duch nevim přesně kdy nechala jsem to ležet na pračce a asi po 3 h jsem se koukla tak jsem tomu nepřikládala důležitost. Dnes jsem znovu testla a je tam znovu dušík ale už po 3 minutách. MS měla dorazit včera a dnes furt nic tak snad ani nedorazí
. Mám ted menší bolesti v podbříšku ale spíš jenom nárazově nic extra jinak mě to bolí podstatně víc. Co si o tom myslíte. Můžu být těhů?? ![]()
@Zandi Myslím že můžeš, pokud je na dnešním testu čárka silnější tak je to dobré znamení! Podbřišek na začátku bolí, mě bolelo břicho jako při MS! Držím ti palce!!!
@Zandi Testni zítra znovu a když zesílí tak je to jasné!!!
Mě vycházel test pozitivní i po 10 minutách až po pár dnech v limitu, takže těhotná určitě jsi hlavně aby se vajíčko dobře uhnízdilo a vydrželo! Ale myslím že pokud již vylučuje HCG tak je to na velmi velmi nadějné cestě!!! Už se ti to někdy stalo mimo těhotenství?
@nicolle24 Jednou že tam byl dušík ale druhý den nic, a tedkom jsem si taky myslela že to bude to samé ale když se ten druhý objevil po 3 minutách tak jsem usoudila že to asi nebude falešný test. Navíc už mě moc nebol břicho a MS furt nikde
Mod děkuji za podporu jsem natěšená na zítřejší den ![]()