Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ten test je pozitivní, domluv se se svým lékařem na prohlídce.
Ahoj jsem tu poprvé, a všechny Vás moc zdravím…chtěla jsem se Vás zkušenějších zeptat.dnes mi pan doktor volal výsledky HCG z mé krve, je to 5…předepsal mi ustrogestan…chci se zeptat zda nějaká z Vás má zkušenosti s tím že měla nízkou hladinu HCG v krvi a těhotenství pak probíhalo v pořádku…děkuji Vám předem za odpověď
@BellaJenda píše:
domluvim, dekuji
ten test je opravdu pozitivnui
@BellaJenda píše:
cim vic potvrzeni tim vic se zacinam bat
ted zalezi na tobe jak budes jednat jesli si nechas mimi nebo nenechas ale musis zvazit spoustu veci porad je to zasah do delohy a nikde neni psane ze priste az budes chtit mimi to pujde tak snadno a co na ti pritel???
@BellaJenda píše:
cim vic potvrzeni tim vic se zacinam bat
Vůbec ničeho se neboj. Mini UPT samozřejmě s sebou nese určitá rizika o kterých tě poučí určitě tvá lékařka,nicméně rozhodnutí je pouze na tobě. Myslím,že nikdo nemá právo tě odsuzovat (ani my,co jsme otěhotněly zázrakem po několika neúspěšných umělých oplodnění),snad jen pokárat,že v této době-plné HA a jiných kontracepčních přípravků,by se to stát nemuselo,ale jsme lidi. Každý chybuje.
Držím palce,aby vše dopadlo k obrazu tvému.
Samotný zákrok nic není,je to desetiminutová záležitost. Neboj. ![]()
@BellaJenda píše:
ano je, bouzel byly. takze test tedy vypada pozitivne?
Já si taky myslím že to těhu je, u mne to bylo falešné březí, když jsem měla dvě čárky, ale to se stává opravdu málo, tak také radím co nejrychleji k lékaři.
Tak se z toho nakonec vyklubal paty tyden mimodelozniho tehotenstvi na cipku ![]()
@BellaJenda píše:
Tak se z toho nakonec vyklubal paty tyden mimodelozniho tehotenstvi na cipku
@BellaJenda píše:
Tak na jednu stranu je to i dobrá zpráva, jako je to smutné, ale pokud jsi mladá a studentka… chápu jak se cítíš já si tím samým prošla před lety jak jsem byla taky na škole, nedodělaná maturita, bydlení žádné, žádná práce jistoty, to raději na svět ani nepřivádět, toto je můj názor a vidíš příroda si poradila sama, zákroku se neboj nic to není, držím palečky ![]()
@BellaJenda píše:
Ty jo,tak to koukám…na čípku
?? To jsem snad o tom nikdy ani neslyšela a to dělám na gyn-por odd.
No na druhou stranu,…můžeš být bez výčitek.....
Ať vše dobře dopadne. ![]()
Mno pry je to rarita a spoustu doktoru u kterych jsem byla si nevi rady, byla jsem odkazana do rukou primare a dnes nastupuji na operaci, je tu bouzel velke riziko ze mohu prijit o delohu tak snad vse dobre dopadne.
Test JE pozitivní.