Test - slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
1.3.12 15:47

holky tak ja jdu ted od mudr. takze cysta kterou mi odsal minuly mesic tam porad je 55mm ach jo :zed: takze pokud nezmizi budu pry muset na laúparoskopii i v tehu a to doufam,ze preckam ty kriticke 3 mesice ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
1.3.12 15:54
slunicko6_12 píše:
holky tak ja jdu ted od mudr. takze cysta kterou mi odsal minuly mesic tam porad je 55mm ach jo :zed: takze pokud nezmizi budu pry muset na laúparoskopii i v tehu a to doufam,ze preckam ty kriticke 3 mesice ach jo :nevim:

to zvladnete i s mimnkem urcite ja zas mela v tehu hematom 4Cm ktery krvacel a byla moznost ze kdyz se odtrhne ze sebou vezme i mimnko a vse dobre dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
1.3.12 16:00

me se ta cysta udelal v prvnim tehu pred pul rokem pak jsem ve cca10 tt mela zamkly ppotrat a od te doby ta mrcha tam zustala a porad se zvetsovala myslela jsem, ze odsatim zmizi, ale ona se zase udelala zpatky…nemuzu kvuli tomu potratit? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
1.3.12 16:01

mam strach, ze zase prijdu o dalsi miminko…chjo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
1.3.12 16:15
slunicko6_12 píše:
me se ta cysta udelal v prvnim tehu pred pul rokem pak jsem ve cca10 tt mela zamkly ppotrat a od te doby ta mrcha tam zustala a porad se zvetsovala myslela jsem, ze odsatim zmizi, ale ona se zase udelala zpatky…nemuzu kvuli tomu potratit? :,(

to opravdu nevim nejsem lekar ale oni jso machri a zvladnou to treba to ji odstrani az po 3 mesicich az mimi bude vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
1.3.12 16:18

jo to rikal ze urcite do 3 mesice ne pokud se bude zvetsovat tak ji bude muset odstranit…tak doufam, ze ma mimi tuhy korinek a precka se mnou ty 3 mesice a pak si to treba i ta cysta rozmysli a radeji ustoupi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
1.3.12 16:27
slunicko6_12 píše:
jo to rikal ze urcite do 3 mesice ne pokud se bude zvetsovat tak ji bude muset odstranit…tak doufam, ze ma mimi tuhy korinek a precka se mnou ty 3 mesice a pak si to treba i ta cysta rozmysli a radeji ustoupi :cert:

vidis a to nejsme lekar oni vedi co delaji neboj nechteji te ohrozit tak vyckaji co a jak a mimisek to zvladne vem si ze i zenske jdou kolikrat na slepak a taky jsou tehu hm???hlavne se opatruj a ver ano???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
1.3.12 16:29

no ja vim..nic vic ani nezmuzu..drzte nam pesticky at to vse zvladneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
1.3.12 16:30
a ten tvuj hematom se udelal z ceho a sam se vstrebal?
a-šmudlinka píše:
slunicko6_12 píše:
jo to rikal ze urcite do 3 mesice ne pokud se bude zvetsovat tak ji bude muset odstranit…tak doufam, ze ma mimi tuhy korinek a precka se mnou ty 3 mesice a pak si to treba i ta cysta rozmysli a radeji ustoupi :cert:
vidis a to nejsme lekar oni vedi co delaji neboj nechteji te ohrozit tak vyckaji co a jak a mimisek to zvladne vem si ze i zenske jdou kolikrat na slepak a taky jsou tehu hm???hlavne se opatruj a ver ano???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
1.3.12 16:32
slunicko6_12 píše:
a ten tvuj hematom se udelal z ceho a sam se vstrebal?
a-šmudlinka píše:
slunicko6_12 píše:
vidis a to nejsme lekar oni vedi co delaji neboj nechteji te ohrozit tak vyckaji co a jak a mimisek to zvladne vem si ze i zenske jdou kolikrat na slepak a taky jsou tehu hm???hlavne se opatruj a ver ano???

jo holka proste tam najednou byl neco odkrvacelo a neco se vstrebalo byla jsme v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
1.3.12 16:34

no vse dobre dopadlo..to je hlavni…tak at je to tak i nadale :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
1.3.12 16:36
slunicko6_12 píše:
no vse dobre dopadlo..to je hlavni…tak at je to tak i nadale :hug:

no u tebe taky hm??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
1.3.12 16:38
dekuju snad ano.verim v to :)
a-šmudlinka píše:
slunicko6_12 píše:
no vse dobre dopadlo..to je hlavni…tak at je to tak i nadale :hug:
no u tebe taky hm??? :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
1.3.12 16:40

na ultrazvuk jdu pristi tyden v patek znovu tak snad uz neco uvidim…preci jenom mam porad 2dny do MS ale hcg stoupa tak to je dobre znameni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
1.3.12 16:46
slunicko6_12 píše:
na ultrazvuk jdu pristi tyden v patek znovu tak snad uz neco uvidim…preci jenom mam porad 2dny do MS ale hcg stoupa tak to je dobre znameni

ted to vyjde hele ja taky se bala prisla jsem o to v 9 tydnu revize a jeste na hovno nasledny zanet v deloze a znova revize a docisteni pak dalsi tehu a potrat samovolny v patem tydnu myslela jsem jak mi zkurvili tu revizi ze nebudu mit moci deti a podivej cekam holcicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí