Test - slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20040
29.2.12 12:57
ewca85 píše:
a-šmudlinka píše:
Luciked píše:
ewca85 píše:
Tak já nevím, právě jsem mluvila se sestřičkou na gyndě a ta mi řekla, že před ms může být test falešně pozitivní a ať si ho udělám až 10.3. Trošku mi to mate.
co to je za blbost???
oni to radsi rikaji zena by nemela testovat pred ms kdyby to nevyslo objednej se az po vynechani hm???ale urco je to tehu stejne by nic na ultrazvuku nevidela
Teď jsem dokonce četla, že blížící se ms může zvýšit hcg, tak to už je snad úplná blbost.Nevím, počkám těch 10 dnů a uvidím :-)

hele ono se vzacne stava ze zena muze mit cystu ktera produkuje male mnozstvi hcg ale tohle uz je krasna carka a ne duch ja takovou mela 5 dni pred ms a jsem dneska v 21 tydnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
29.2.12 13:22

slaba carka

holky tak mamatest mam krasny dve carky sice druha slabsi ale jde dobre videt rapiclear malinko a clearble digitalni mi ukazal + 1-2 tydny…Mam porad 3dny pred MS tak holky prosim drzte pesticky at se udrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
29.2.12 13:32
slunicko6_12 píše:
holky tak mamatest mam krasny dve carky sice druha slabsi ale jde dobre videt rapiclear malinko a clearble digitalni mi ukazal + 1-2 tydny…Mam porad 3dny pred MS tak holky prosim drzte pesticky at se udrzi :(

udrzi verim kdyz krasne sili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
29.2.12 13:51

dekuji zitra jdu na kontrolu k dr. mam k tomu jeste docela silne vytoky tak jen jestli je vse ok abych nic nezanedbala…smudlinko krasna fotecka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
29.2.12 14:05

slabá čárky

Ahoj holky, tak po třičtvrtě roce…12DPO, 26 DC…mám vidiny nebo je to tam? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.2.12 14:09

Je tam :potlesk: gratulace!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
29.2.12 14:13

Myslíš…? Koukala jsem na něho snad stokrát jestli se mi to jenom nezdá. :) Ještě se neraduji, minule jsem v 6t potratila :( A to mám jet na hory, kde se má pít, sauna, lyžování. Nemám odvahu to riskovat. Na co teď vymluvím, to teda nevím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolinanana
29.2.12 14:34

Ahoj holky, můžu se zeptat? Píchá mě v podbřišku, mám citlivé bradavky, zhoršilo se mi akné na obličeji a dnes ráno jsem několikrát zvracela, Včera jsem to měla dostat. Test vyšel negativní, vím, že je možná brzy, abych tam měla něco vidět, ale nemyslím si, že bych mohla být těhu, jsem tři měsíce po vysazení HA. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
771
29.2.12 14:49

Slabá čárka po uplynutí limitu

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti jak je to s limitem u těhot. testů? Dělala jsem si test Predictor Early, co má zachytit těhotenství 4 dny před menstruací. Jsem dva dny před ms. Nejdřív bylo druhé políčko úplně bílé, po pěti minutách slabý stín a nyní po půl hodině zřetelná slabší čárka. V letáčku píšou, že se nesmí odečítat po 15 minutách. Tak nevím, moc bych si přála, ale bojím se doufat.. Může se stát, že ukáže čárku po limitu a není to těhotenství? Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.2.12 14:49

Ivusko vím jak ti je, taky jsem v listopadu v 6tt potratila a teď lovím duchy :-)Na to tvým testu je krásně vidět :-), zkus počkat, jestli to dostaneš… Já jsem si dělala test 26DC a vyšel mi duch, který nejde vyfotit, ale na testu ho vidím doteď. Teď jsem 29DC, včera jsem to měla dostat podle dosavadních MS a zatím mám občas špinavý toal.papír a jinak nic. Tak tiše doufám… Chci počkat do konce týdne a zkusit test znovu, nějak teď nemám odvahu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
29.2.12 14:59

Peťuli, to přesně znám co popisuješ…každý měsíc doufání, že už by to mohlo být. Před tím jsem se testovala až v den zpoždění, teď mi to nedalo, protože se prostě cítím jinak než obvykle před menses. Tento test jsem zkoušela již v minulosti a nikdy mi žádného ducha neukázal, tak snad to vyjde a moc držím pěstičky ať tobě taky. :kytka: Snad se koncem týdne bude mít s čím pochlubit obě dvě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.2.12 15:30

Ano ano, cítit se jinak :-). Vím, co máš na mysli, protože to cítím už od OVU, že se něco děje :lol: takže buď jsem paranoidní, nebo jsem těhu… I když mi kamarádka říká, že tomu nevěří. Teď pokaždé když jdu na záchod, tak se bojím podívat na intimku nebo na papír, co tam uvidím. A chodím opravdu často, každou půlhodinu, protože musím :-) Copak máš za příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
29.2.12 15:42
To mě taky napadlo, že si to možná jenom namlouvám. :mrgreen: Normálněuž tak 10 dní před menses mám napnuté a bolestivé prsa, teď nic, ale pro změnu hrozně citlivé bradavky už tak 3 dny po ovu, i partner si všimnul, že je mám prý nějaké více červené. :D Taky chodím pořád čůrat, už jsem omezila i pitný režim. A v noci se často budím, normálně spím jako dudek. Mám to dostat až v neděli, takže duch na testu už teď mě mile překvapil… :oops:
Petulahr píše:
Ano ano, cítit se jinak :-). Vím, co máš na mysli, protože to cítím už od OVU, že se něco děje :lol: takže buď jsem paranoidní, nebo jsem těhu… I když mi kamarádka říká, že tomu nevěří. Teď pokaždé když jdu na záchod, tak se bojím podívat na intimku nebo na papír, co tam uvidím. A chodím opravdu často, každou půlhodinu, protože musím :-) Copak máš za příznaky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.2.12 15:45
ii-ivuska píše:
Ahoj holky, tak po třičtvrtě roce…12DPO, 26 DC…mám vidiny nebo je to tam? :think:

gratulace :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
29.2.12 15:54
Děkuji Kelynko :) Zatím to tam všichni vidí, ale stejně…uvidíme za pár dní jestli bude sílit…
kelynka píše:
ii-ivuska píše:
Ahoj holky, tak po třičtvrtě roce…12DPO, 26 DC…mám vidiny nebo je to tam? :think:
gratulace :hug: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital