Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ewca85 píše:a-šmudlinka píše:Teď jsem dokonce četla, že blížící se ms může zvýšit hcg, tak to už je snad úplná blbost.Nevím, počkám těch 10 dnů a uvidímLuciked píše:oni to radsi rikaji zena by nemela testovat pred ms kdyby to nevyslo objednej se az po vynechani hm???ale urco je to tehu stejne by nic na ultrazvuku nevidelaewca85 píše:co to je za blbost???
Tak já nevím, právě jsem mluvila se sestřičkou na gyndě a ta mi řekla, že před ms může být test falešně pozitivní a ať si ho udělám až 10.3. Trošku mi to mate.
hele ono se vzacne stava ze zena muze mit cystu ktera produkuje male mnozstvi hcg ale tohle uz je krasna carka a ne duch ja takovou mela 5 dni pred ms a jsem dneska v 21 tydnu ![]()
holky tak mamatest mam krasny dve carky sice druha slabsi ale jde dobre videt rapiclear malinko a clearble digitalni mi ukazal + 1-2 tydny…Mam porad 3dny pred MS tak holky prosim drzte pesticky at se udrzi ![]()
slunicko6_12 píše:
holky tak mamatest mam krasny dve carky sice druha slabsi ale jde dobre videt rapiclear malinko a clearble digitalni mi ukazal + 1-2 tydny…Mam porad 3dny pred MS tak holky prosim drzte pesticky at se udrzi
udrzi verim kdyz krasne sili
dekuji zitra jdu na kontrolu k dr. mam k tomu jeste docela silne vytoky tak jen jestli je vse ok abych nic nezanedbala…smudlinko krasna fotecka ![]()
Ahoj holky, tak po třičtvrtě roce…12DPO, 26 DC…mám vidiny nebo je to tam? ![]()
Myslíš…? Koukala jsem na něho snad stokrát jestli se mi to jenom nezdá.
Ještě se neraduji, minule jsem v 6t potratila
A to mám jet na hory, kde se má pít, sauna, lyžování. Nemám odvahu to riskovat. Na co teď vymluvím, to teda nevím. ![]()
Ahoj holky, můžu se zeptat? Píchá mě v podbřišku, mám citlivé bradavky, zhoršilo se mi akné na obličeji a dnes ráno jsem několikrát zvracela, Včera jsem to měla dostat. Test vyšel negativní, vím, že je možná brzy, abych tam měla něco vidět, ale nemyslím si, že bych mohla být těhu, jsem tři měsíce po vysazení HA. ![]()
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti jak je to s limitem u těhot. testů? Dělala jsem si test Predictor Early, co má zachytit těhotenství 4 dny před menstruací. Jsem dva dny před ms. Nejdřív bylo druhé políčko úplně bílé, po pěti minutách slabý stín a nyní po půl hodině zřetelná slabší čárka. V letáčku píšou, že se nesmí odečítat po 15 minutách. Tak nevím, moc bych si přála, ale bojím se doufat.. Může se stát, že ukáže čárku po limitu a není to těhotenství? Děkuju moc
Ivusko vím jak ti je, taky jsem v listopadu v 6tt potratila a teď lovím duchy
Na to tvým testu je krásně vidět
, zkus počkat, jestli to dostaneš… Já jsem si dělala test 26DC a vyšel mi duch, který nejde vyfotit, ale na testu ho vidím doteď. Teď jsem 29DC, včera jsem to měla dostat podle dosavadních MS a zatím mám občas špinavý toal.papír a jinak nic. Tak tiše doufám… Chci počkat do konce týdne a zkusit test znovu, nějak teď nemám odvahu ![]()
Peťuli, to přesně znám co popisuješ…každý měsíc doufání, že už by to mohlo být. Před tím jsem se testovala až v den zpoždění, teď mi to nedalo, protože se prostě cítím jinak než obvykle před menses. Tento test jsem zkoušela již v minulosti a nikdy mi žádného ducha neukázal, tak snad to vyjde a moc držím pěstičky ať tobě taky.
Snad se koncem týdne bude mít s čím pochlubit obě dvě. ![]()
Ano ano, cítit se jinak
. Vím, co máš na mysli, protože to cítím už od OVU, že se něco děje
takže buď jsem paranoidní, nebo jsem těhu… I když mi kamarádka říká, že tomu nevěří. Teď pokaždé když jdu na záchod, tak se bojím podívat na intimku nebo na papír, co tam uvidím. A chodím opravdu často, každou půlhodinu, protože musím
Copak máš za příznaky?
Petulahr píše:
Ano ano, cítit se jinak. Vím, co máš na mysli, protože to cítím už od OVU, že se něco děje
takže buď jsem paranoidní, nebo jsem těhu… I když mi kamarádka říká, že tomu nevěří. Teď pokaždé když jdu na záchod, tak se bojím podívat na intimku nebo na papír, co tam uvidím. A chodím opravdu často, každou půlhodinu, protože musím
Copak máš za příznaky?
ii-ivuska píše:
Ahoj holky, tak po třičtvrtě roce…12DPO, 26 DC…mám vidiny nebo je to tam?
gratulace
![]()
kelynka píše:ii-ivuska píše:gratulace
Ahoj holky, tak po třičtvrtě roce…12DPO, 26 DC…mám vidiny nebo je to tam?![]()