Test - slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
23.2.12 13:26

Jess: No OVU jsem měla asi 15.2. snad… je to kratičká doba. Jenže mě celou dobu pobolívá břicho a mám výtok, někdy víc někdy míň. Ms bych nejradši nečekala :-)už si říkám že by to mohlo vyjít, když už se to jednou po… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.2.12 13:28
Petulahr píše:
Jess: No OVU jsem měla asi 15.2. snad… je to kratičká doba. Jenže mě celou dobu pobolívá břicho a mám výtok, někdy víc někdy míň. Ms bych nejradši nečekala :-)už si říkám že by to mohlo vyjít, když už se to jednou po… :-(

mese to posralo dvakrat a taky jsem ted tehu zlato ale to je vazne kratka doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
23.2.12 13:33

A-šmudlinka: já vím já vím :-) jen jsem takové problémy jako teď ještě neměla, tak se pozoruji a to je asi to nejhorší, co může být :-) a ten čas se tak vleče…vydržím do středy, snad žádná Ms nepřijde a už se zadaří. ¨Gratuluji :-) jak daleko jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.2.12 13:43
Petulahr píše:
A-šmudlinka: já vím já vím :-) jen jsem takové problémy jako teď ještě neměla, tak se pozoruji a to je asi to nejhorší, co může být :-) a ten čas se tak vleče…vydržím do středy, snad žádná Ms nepřijde a už se zadaří. ¨Gratuluji :-) jak daleko jsi?

hele ve 20 tt a plasila jsme kdyz jsem otehotnela jesli neude zamlkle pak bylo srdicko a kontola za 4 tydny to bylo hrozne porad jesli neprestalo bit atd porad jsem plasila toaletni papir je bilej abych na nem vse videla pak jsem krvacela nechali si me v 8 tydnu v nemocnici s toim ze mam hematzom 4 cm v deloze a ze se snad vstreba nasadili utrogestan a ascorutin proti krvaceni a hematom se vstrebal a pak uu jen klidovy reim a bylo dobre a ted uz me prcek kope .ale plasim do ted testy na vyvojove vady stres jako prase zda je vse ok cekani na vysledky atd ted zas 6 tydnu bez konroly ted v pondeli jdu na veliky ultrazvuk kde mi povi pohlavi a jesli je mico zdrave zkontroluji vsechny organy a mozek atd zda to je v poradku takze zase mam stres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
23.2.12 13:49

Stres je asi pořád, zvlášť když už jsi o to dvakrát přišla :-( Ale už jsi daleko a určitě Vám to oběma dobře dopadne :-) My se snažíme a tento měsíc mě to nějak moc bere… pořád obracím v ruce testy a říkám si mám nemám. Ráno ve mě svitla naděje a i když mi ji doktor pohanil, zůstala jsem klidná, protože se to samé stalo kamarádce, že ji říkal že dostane MS a určo není těhu a ona JO :-)No ale odpolední test mě trochu vykolejil i když vím, že z odpolední moči se v tak ranné fázi nic nepozná. Už si připadám jak cvok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.2.12 13:52
Petulahr píše:
Stres je asi pořád, zvlášť když už jsi o to dvakrát přišla :-( Ale už jsi daleko a určitě Vám to oběma dobře dopadne :-) My se snažíme a tento měsíc mě to nějak moc bere… pořád obracím v ruce testy a říkám si mám nemám. Ráno ve mě svitla naděje a i když mi ji doktor pohanil, zůstala jsem klidná, protože se to samé stalo kamarádce, že ji říkal že dostane MS a určo není těhu a ona JO :-)No ale odpolední test mě trochu vykolejil i když vím, že z odpolední moči se v tak ranné fázi nic nepozná. Už si připadám jak cvok :-)

nech tomu cas hm????stejne tam nic nevykoukas a proste pokud to je zdrave tehotenstvi tak se proste udrzi a pokud neni ani 100 dokotu ti nepomuze to uz ted vim proste priroda to umi zaridit oddelit spatne tehu od dobreho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.2.12 14:10

Ahoj holky , ja jsi dnes delala test GSmama ružovi řikaji že je spolehlivi , obevila se my tam čarka ale je vydet je na svetle dennim ne v koupelne ani pod svetlem,jako stin vypada - myslim si že když to hcg tam neni tak by se to nemelo obevit že??? Hodne se tu o tom diskutuje tak se take ptam a teplotu mam 37,6 zda se my vysoka poradte moc si to prejeme take dekuji …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.2.12 14:12
katy14 píše:
Ahoj holky , ja jsi dnes delala test GSmama ružovi řikaji že je spolehlivi , obevila se my tam čarka ale je vydet je na svetle dennim ne v koupelne ani pod svetlem,jako stin vypada - myslim si že když to hcg tam neni tak by se to nemelo obevit že??? Hodne se tu o tom diskutuje tak se take ptam a teplotu mam 37,6 zda se my vysoka poradte moc si to prejeme take dekuji …

a merila jsi ji rano????tu teplotu???hele zkus se testnout za dva dny hcg roste co dva dny drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.2.12 10:17

Ahojky šmudli, tak tady trochu aktualizuji informace. .. MS naprosto slaboulinká krvácela jsem pouze 3dny slabou krví a doteď mám občas něco na papíru je to spíš trochu zbarvený výtok. Takže první 2 dny jsem měla vložku(ani bych nemusela měnit,stačila by jedna na den)- ten třetí jen aby se neřeklo,kdyby náhodou(sem tam jsem zakrvácela když jsem něco dělala) a do teď mám intimku kvůli tomu „špinění“ ..už přítel se mě ptal jestli se mi MS nerozjela nebo už mám po .. nestačil se divit když zjistil že mám po ní .. vždy krvácím 10dní+špinění a nestíhám měnit :nevim: .. jsem odhodlaná jít ve středu na gyndu jestli třeba nemám cystu nebo tak :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
28.2.12 10:23

Výsledek dnešního testu a v porovnání s minulým .. dnes nějaká špatná kvalita :think:

Příspěvek upraven 28.02.12 v 10:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
28.2.12 10:25
Jess píše:
Výsledek dnešního testu a v porovnání s minulým .. dnes nějaká špatná kvalita :think:

hmm tak to treba bylo zahnizdovani nebo nevim cekam kazdy den na info od tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
28.2.12 10:31

Dnes mne nějak zlobí foťák a nešlo mi to vyfotit,ale v porovnáním s minulým testem je to krásná viditelná růžová čárka :nevim: posílala jsem to mamce na mobilu a šlo jí to vidět krásně .. zítra budu bez malého,tak hned ráno pomažu na gynekologii a uvidím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
28.2.12 10:32
Jess píše:
Dnes mne nějak zlobí foťák a nešlo mi to vyfotit,ale v porovnáním s minulým testem je to krásná viditelná růžová čárka :nevim: posílala jsem to mamce na mobilu a šlo jí to vidět krásně .. zítra budu bez malého,tak hned ráno pomažu na gynekologii a uvidím :zed:

jako ja ji tam vidim mazej k dr treba tam bude vacek aspon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
28.2.12 10:34

to je z toho mobilu .. jj zítra půjdu a uvidím jak to dopadne,drž palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
28.2.12 10:36