Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny diskutující,
vcelku náhodou jsem si udělala dva dny zpátky test a byly na něm překvapivě dvě zřetelné čárky, ale protože jsem o tom moc nepřemýšlela a nečetla návod, nechala jsem ho tam déle. Dnes jsem se testovala znovu a čárka je opět trochu vidět, ale až po limitu. Co si o tom myslíte?!
ewca85 píše:
Zdravím všechny diskutující,vcelku náhodou jsem si udělala dva dny zpátky test a byly na něm překvapivě dvě zřetelné čárky, ale protože jsem o tom moc nepřemýšlela a nečetla návod, nechala jsem ho tam déle. Dnes jsem se testovala znovu a čárka je opět trochu vidět, ale až po limitu. Co si o tom myslíte?!
není toto best 2? a jaký den jsi DPO a DC? ![]()
ewca85 píše:
byl to verto 10, 22 DC, ovu nevím… dnes tedy 24 DC
tak kráásná čárka
zkus pohledat o tomto testu, ale // jsou kráásné ![]()
Jess píše:a-šmudlinka píše:Ahoj holky,tak jsem se teď vrátila od mudry .. a myslím,že tentoJess píše:budu cekat jsem napnuta
dám vědět jak se vrátím ..mluví za vše .. podle mudry mám nějaký velký zánět,těhotenství nepotvrzeno .. prý je možné že bylo a neudrželo se
..je mi na nic
berusko je mi to lito ale jeste pockej je brzo a nabrala ti krev???
ewca85 píše:
Zdravím všechny diskutující,vcelku náhodou jsem si udělala dva dny zpátky test a byly na něm překvapivě dvě zřetelné čárky, ale protože jsem o tom moc nepřemýšlela a nečetla návod, nechala jsem ho tam déle. Dnes jsem se testovala znovu a čárka je opět trochu vidět, ale až po limitu. Co si o tom myslíte?!
no ja vidim krasnou carku a tise gratuluju
ewca85 píše:
vážně? a nevadí, že vylezla až po limitu? takhle je suchá…
nééé to jsou asi jen kecy po limitu před limitem, kde by se ta druhá / vzala kdyby tam nebylo HCG ![]()
ewca85 píše:
tak já vám děkuji, trošku neplánované, ale moc chtěné
hmmm…
ewca85 píše:
tak já vám děkuji, trošku neplánované, ale moc chtěné
tak to je dobre ze to je chtene gratuluju
Tak já nevím, právě jsem mluvila se sestřičkou na gyndě a ta mi řekla, že před ms může být test falešně pozitivní a ať si ho udělám až 10.3. Trošku mi to mate.
ewca85 píše:
Tak já nevím, právě jsem mluvila se sestřičkou na gyndě a ta mi řekla, že před ms může být test falešně pozitivní a ať si ho udělám až 10.3. Trošku mi to mate.
co to je za blbost???
Luciked píše:ewca85 píše:co to je za blbost???
oni to radsi rikaji zena by nemela testovat pred ms kdyby to nevyslo objednej se az po vynechani hm???ale urco je to tehu stejne by nic na ultrazvuku nevidela
a-šmudlinka píše:Luciked píše:oni to radsi rikaji zena by nemela testovat pred ms kdyby to nevyslo objednej se az po vynechani hm???ale urco je to tehu stejne by nic na ultrazvuku nevidelaewca85 píše:co to je za blbost???
Teď jsem dokonce četla, že blížící se ms může zvýšit hcg, tak to už je snad úplná blbost.Nevím, počkám těch 10 dnů a uvidím ![]()