Test - slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
29.2.12 12:10

První zkušenost - duch nebo miminko?

Zdravím všechny diskutující,

vcelku náhodou jsem si udělala dva dny zpátky test a byly na něm překvapivě dvě zřetelné čárky, ale protože jsem o tom moc nepřemýšlela a nečetla návod, nechala jsem ho tam déle. Dnes jsem se testovala znovu a čárka je opět trochu vidět, ale až po limitu. Co si o tom myslíte?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 12:10
ewca85 píše:
Zdravím všechny diskutující,vcelku náhodou jsem si udělala dva dny zpátky test a byly na něm překvapivě dvě zřetelné čárky, ale protože jsem o tom moc nepřemýšlela a nečetla návod, nechala jsem ho tam déle. Dnes jsem se testovala znovu a čárka je opět trochu vidět, ale až po limitu. Co si o tom myslíte?!

není toto best 2? a jaký den jsi DPO a DC? ;)

• Citovat
  • Upravit
89
29.2.12 12:12

byl to verto 10, 22 DC, ovu nevím… dnes tedy 24 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 12:20
ewca85 píše:
byl to verto 10, 22 DC, ovu nevím… dnes tedy 24 DC

tak kráásná čárka :potlesk: zkus pohledat o tomto testu, ale // jsou kráásné :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
20040
29.2.12 12:21
Jess píše:
a-šmudlinka píše:
Jess píše:
dám vědět jak se vrátím .. :hug:
budu cekat jsem napnuta
Ahoj holky,tak jsem se teď vrátila od mudry .. a myslím,že tento :,( mluví za vše .. podle mudry mám nějaký velký zánět,těhotenství nepotvrzeno .. prý je možné že bylo a neudrželo se :,( ..je mi na nic

berusko je mi to lito ale jeste pockej je brzo a nabrala ti krev???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.2.12 12:22

vážně? a nevadí, že vylezla až po limitu? takhle je suchá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
29.2.12 12:22
ewca85 píše:
Zdravím všechny diskutující,vcelku náhodou jsem si udělala dva dny zpátky test a byly na něm překvapivě dvě zřetelné čárky, ale protože jsem o tom moc nepřemýšlela a nečetla návod, nechala jsem ho tam déle. Dnes jsem se testovala znovu a čárka je opět trochu vidět, ale až po limitu. Co si o tom myslíte?!

no ja vidim krasnou carku a tise gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 12:27
ewca85 píše:
vážně? a nevadí, že vylezla až po limitu? takhle je suchá…

nééé to jsou asi jen kecy po limitu před limitem, kde by se ta druhá / vzala kdyby tam nebylo HCG :think:

• Citovat
  • Upravit
89
29.2.12 12:32

tak já vám děkuji, trošku neplánované, ale moc chtěné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 12:35
ewca85 píše:
tak já vám děkuji, trošku neplánované, ale moc chtěné :-)

hmmm…

• Citovat
  • Upravit
20040
29.2.12 12:35
ewca85 píše:
tak já vám děkuji, trošku neplánované, ale moc chtěné :-)

tak to je dobre ze to je chtene gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.2.12 12:49

Tak já nevím, právě jsem mluvila se sestřičkou na gyndě a ta mi řekla, že před ms může být test falešně pozitivní a ať si ho udělám až 10.3. Trošku mi to mate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 12:50
ewca85 píše:
Tak já nevím, právě jsem mluvila se sestřičkou na gyndě a ta mi řekla, že před ms může být test falešně pozitivní a ať si ho udělám až 10.3. Trošku mi to mate.

co to je za blbost???

• Citovat
  • Upravit
20040
29.2.12 12:52
Luciked píše:
ewca85 píše:
Tak já nevím, právě jsem mluvila se sestřičkou na gyndě a ta mi řekla, že před ms může být test falešně pozitivní a ať si ho udělám až 10.3. Trošku mi to mate.
co to je za blbost???

oni to radsi rikaji zena by nemela testovat pred ms kdyby to nevyslo objednej se az po vynechani hm???ale urco je to tehu stejne by nic na ultrazvuku nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.2.12 12:54
a-šmudlinka píše:
Luciked píše:
ewca85 píše:
co to je za blbost???
oni to radsi rikaji zena by nemela testovat pred ms kdyby to nevyslo objednej se az po vynechani hm???ale urco je to tehu stejne by nic na ultrazvuku nevidela

Teď jsem dokonce četla, že blížící se ms může zvýšit hcg, tak to už je snad úplná blbost.Nevím, počkám těch 10 dnů a uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí