Test - slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elinuska
7.2.12 16:18

ahoj, můžete mi napsat váš názor??? snažíme se s přítelem o mimko, už 3měsíce se nedostavila ms, ale do teď testy nega, až minulý týden se objevila slabá čárka,potom už zas nic…už 14 dní bych jen spala, zničeho nic mám obličej plný akné a skoro permanentně krkám (omlouvám se za výraz).....myslíte že je možný že se nám to povedlo????

• Citovat
  • Upravit
909
7.2.12 21:53

nevím co si mám o tom myslet. tři měsíce namáš ms?? Jediné co ti můžu poradit je, že bys měla utíkat ke gynekologovi. Nechápu, že když se snažíš jsi to ještě neřešila. Ale podařit se mohlo, i když jestli neni MS, nevím jestli je nějaká OVU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
7.2.12 21:59

Taky jsem měla téměř neviditelného duchoně a po týdnu tam byly // :dance:
Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.2.12 22:12
Najarka píše:
Držím palečky :hug:

No to mě taky, ale 3 měsíce bez ms? Musí k dr, něco není ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
8.2.12 09:14
Monca85 píše:
Najarka píše:
Držím palečky :hug:
No to mě taky, ale 3 měsíce bez ms? Musí k dr, něco není ok…

To určitě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
8.2.12 10:12

Ahoj holky , mohu se vecpat k Vám? MS jsem měla dostat 3.2 a nic :hug: , doteď jsem měla cyklus na den přesně co 28dní. Dnes ráno test a já vidím // ale vidí je i někdo jiný ?? Co myslíte? Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
8.2.12 10:15

Podle mého je tam duchon,gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
8.2.12 10:18

Vážně? Já zatím tomu nechci nějak věřit… nechci to zakřiknout Už mám syna u něj jsem také měla velmi slabou, ale stalo se mi už také že byl velmi slabý duch a nic .. tak nevím :nevim: … děkuji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
8.2.12 21:09

taky ho vidim, kolik DPO jsi? Protoze v techto dnech by uz jsi mela mit dalnice podle me. Ale nekdo ma ovulku pozdeji. Moc ti drzim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.2.12 10:33

Těžko říct, milujeme se intenzivně a ovulku nesleduji :nevim: .. těsně před menstruací mě píchalo na vaječnících a teď ode dne očekáváné MS mě dost bolí podbřišek,jsou to spíš takové tlaky. :nevim: Nevím co si myslet poslední MS jsem měla 6.1. a těsně po polovině cyklu jsem pár dní špinila(dorůžova) a pak vždy trochu po styku,netuším co to bylo? :think: :nevim:

Jinak mi ten test nešel moc vyfotit,tu // čárku tam vůbec nemusím hledat ani chodit na světlo,jde normálně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
9.2.12 11:13
Jess píše:
Těžko říct, milujeme se intenzivně a ovulku nesleduji :nevim: .. těsně před menstruací mě píchalo na vaječnících a teď ode dne očekáváné MS mě dost bolí podbřišek,jsou to spíš takové tlaky. :nevim: Nevím co si myslet poslední MS jsem měla 6.1. a těsně po polovině cyklu jsem pár dní špinila(dorůžova) a pak vždy trochu po styku,netuším co to bylo? :think: :nevim:Jinak mi ten test nešel moc vyfotit,tu // čárku tam vůbec nemusím hledat ani chodit na světlo,jde normálně vidět.

ja ji take vidim tak preju at sili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.2.12 11:43

Děkuji moc :kytka: to by vysvětlovalo, proč mi není zrovna dobře :zed: :kytka: zítra zkusím testnout a uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
9.2.12 11:46
Jess píše:
Děkuji moc :kytka: to by vysvětlovalo, proč mi není zrovna dobře :zed: :kytka: zítra zkusím testnout a uvidím :think:

carka by mela silit co dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
9.2.12 18:38

tak sem zítra hoď fotku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.2.12 13:47

Ahoj holky, tak dnes žádnou fotku nevkládám, protože na testu nic nevidím :nevim: :zed: :zed: :zed: tak to budou asi popřeházený hormony :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí