Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nevím co si mám o tom myslet. tři měsíce namáš ms?? Jediné co ti můžu poradit je, že bys měla utíkat ke gynekologovi. Nechápu, že když se snažíš jsi to ještě neřešila. Ale podařit se mohlo, i když jestli neni MS, nevím jestli je nějaká OVU
Taky jsem měla téměř neviditelného duchoně a po týdnu tam byly // ![]()
Držím palečky ![]()
Najarka píše:
Taky jsem měla téměř neviditelného duchoně a po týdnu tam byly //
Držím palečky
No to mě taky, ale 3 měsíce bez ms? Musí k dr, něco není ok…
Monca85 píše:Najarka píše:No to mě taky, ale 3 měsíce bez ms? Musí k dr, něco není ok…
Taky jsem měla téměř neviditelného duchoně a po týdnu tam byly //
Držím palečky
To určitě!!!
Ahoj holky , mohu se vecpat k Vám? MS jsem měla dostat 3.2 a nic
, doteď jsem měla cyklus na den přesně co 28dní. Dnes ráno test a já vidím // ale vidí je i někdo jiný ?? Co myslíte? Děkuji za odpovědi ![]()
Vážně? Já zatím tomu nechci nějak věřit… nechci to zakřiknout Už mám syna u něj jsem také měla velmi slabou, ale stalo se mi už také že byl velmi slabý duch a nic .. tak nevím
… děkuji
![]()
taky ho vidim, kolik DPO jsi? Protoze v techto dnech by uz jsi mela mit dalnice podle me. Ale nekdo ma ovulku pozdeji. Moc ti drzim palce…
Těžko říct, milujeme se intenzivně a ovulku nesleduji
.. těsně před menstruací mě píchalo na vaječnících a teď ode dne očekáváné MS mě dost bolí podbřišek,jsou to spíš takové tlaky.
Nevím co si myslet poslední MS jsem měla 6.1. a těsně po polovině cyklu jsem pár dní špinila(dorůžova) a pak vždy trochu po styku,netuším co to bylo?
![]()
Jinak mi ten test nešel moc vyfotit,tu // čárku tam vůbec nemusím hledat ani chodit na světlo,jde normálně vidět.
Jess píše:
Těžko říct, milujeme se intenzivně a ovulku nesleduji.. těsně před menstruací mě píchalo na vaječnících a teď ode dne očekáváné MS mě dost bolí podbřišek,jsou to spíš takové tlaky.
Nevím co si myslet poslední MS jsem měla 6.1. a těsně po polovině cyklu jsem pár dní špinila(dorůžova) a pak vždy trochu po styku,netuším co to bylo?
![]()
Jinak mi ten test nešel moc vyfotit,tu // čárku tam vůbec nemusím hledat ani chodit na světlo,jde normálně vidět.
ja ji take vidim tak preju at sili ![]()
Děkuji moc
to by vysvětlovalo, proč mi není zrovna dobře
zítra zkusím testnout a uvidím ![]()
Jess píše:
Děkuji mocto by vysvětlovalo, proč mi není zrovna dobře
![]()
zítra zkusím testnout a uvidím
carka by mela silit co dva dny
Ahoj holky, tak dnes žádnou fotku nevkládám, protože na testu nic nevidím
tak to budou asi popřeházený hormony ![]()
ahoj, můžete mi napsat váš názor??? snažíme se s přítelem o mimko, už 3měsíce se nedostavila ms, ale do teď testy nega, až minulý týden se objevila slabá čárka,potom už zas nic…už 14 dní bych jen spala, zničeho nic mám obličej plný akné a skoro permanentně krkám (omlouvám se za výraz).....myslíte že je možný že se nám to povedlo????