Test - slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20040
17.2.12 08:59

teda ted uz to vyjde krasne rosteme ale chci tim rict ze kazda se dockame at s vetsi ci mensi pomoci lekaru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
21.2.12 10:39

už jsem z toho jelen..

Ahoj holky , tak jsem se na gyndu opět nedostala, bohužel .. dnes ráno jsem uděla těhotenský test a nestačila jsem se divit je tam druhá // slabá ale stejné barvy jako kontrolní … je to tyčinkový test neumíém ho nějak vyfotit asi kvůli tomu sklíčku,ale je zřetelná nemusím nic hledat,je stejně tlustá a vylezla v limitu .. zkusím sem dát fotku snad půjde něco vidět .. nevím proč ,ale když je fotka menší jde to lépe vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
21.2.12 10:46
Jess píše:
Ahoj holky , tak jsem se na gyndu opět nedostala, bohužel .. dnes ráno jsem uděla těhotenský test a nestačila jsem se divit je tam druhá // slabá ale stejné barvy jako kontrolní … je to tyčinkový test neumíém ho nějak vyfotit asi kvůli tomu sklíčku,ale je zřetelná nemusím nic hledat,je stejně tlustá a vylezla v limitu .. zkusím sem dát fotku snad půjde něco vidět .. nevím proč ,ale když je fotka menší jde to lépe vidět

je to jasne jsi tehu zavolej na gyndu hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
21.2.12 10:48

já nějak tomu nemůžu věřit :oops: pořád na to koukám a jsem z toho jelen,říkám si,že jsem v tom případě musela mít pozdější ovulaci nebo tak? vždyť by to museli být čáry jako Brno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
21.2.12 10:53
Jess píše:
já nějak tomu nemůžu věřit :oops: pořád na to koukám a jsem z toho jelen,říkám si,že jsem v tom případě musela mít pozdější ovulaci nebo tak? vždyť by to museli být čáry jako Brno :think:

no tak js i ji mela pozdeji a jak se citis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
21.2.12 10:58

Je mi zvláštně, jsem stále unavená-pořád bych spala, je mi stále divně od žaludku-je jako na vodě a ráno jsem si všimla že mám zorničky hodně rozšířené :nevim:

a včera jsem si všimla,že se mi „šoupou“ bradavky či co.. jinak stále hustý bílý hojný výtok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
21.2.12 17:01
Jess píše:
Je mi zvláštně, jsem stále unavená-pořád bych spala, je mi stále divně od žaludku-je jako na vodě a ráno jsem si všimla že mám zorničky hodně rozšířené :nevim:a včera jsem si všimla,že se mi „šoupou“ bradavky či co.. jinak stále hustý bílý hojný výtok

zajdi k dokrorce na gyndu a uvidis hm???drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.2.12 10:59

Ahojky šmudlinko,
tak jsem si včera kvalitně zasmutnila :,( , ráno jsem začala krvácet tudíš MS dorazila :nevim: nechápu už si test nikdy asi neudělám, prostě budu vyčkávat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.2.12 12:30
Jess píše:
Ahojky šmudlinko,
tak jsem si včera kvalitně zasmutnila :,( , ráno jsem začala krvácet tudíš MS dorazila :nevim: nechápu už si test nikdy asi neudělám, prostě budu vyčkávat …

a dneska taky krvacis???nebo jen spinis muze se tam mimo uhnizdovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.2.12 12:45

Také krvácím,je to slabší MS než obvykle ale je.. Těžko vyhodnocovat po jednom a půl dni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.2.12 13:09
Jess píše:
Také krvácím,je to slabší MS než obvykle ale je.. Těžko vyhodnocovat po jednom a půl dni… :nevim:

zkus si tehu test hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
23.2.12 13:11

Ahoj holky, píšu o radu… MS očekávám až ve středu, ale jelikož mě celý cyklus bolí břicho (napřed OVU a pak nevím?? jsem po revizi 10.11.2011), tak jsem dnes byla na gyndě a předtím si udělala test i dkyž mám ještě 5 dní čas. Na testu z ranní moči byl duch, který viděl i přítel :-). Na gyndě mi řekl, že na UTZ nic nevidí a sliznice vypadá na MS. Koupila jsem si další testy a te%d odpo vyzkoušela a sněhobílo… Máte některá z vás stejné zkušenosti? Můžu mít naději?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.2.12 13:20

Uvidím možná ještě po MS,jak to teda dopadne,protože mě ten pozitivní test fakt zaráží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.2.12 13:22
Petulahr píše:
Ahoj holky, píšu o radu… MS očekávám až ve středu, ale jelikož mě celý cyklus bolí břicho (napřed OVU a pak nevím?? jsem po revizi 10.11.2011), tak jsem dnes byla na gyndě a předtím si udělala test i dkyž mám ještě 5 dní čas. Na testu z ranní moči byl duch, který viděl i přítel :-). Na gyndě mi řekl, že na UTZ nic nevidí a sliznice vypadá na MS. Koupila jsem si další testy a te%d odpo vyzkoušela a sněhobílo… Máte některá z vás stejné zkušenosti? Můžu mít naději?

Ahojky,já už měla tolikrát pozitivní test,že bych se na ně nejraději vybodla. :zed: :zed: V předchozím příspěvku mám fotku tak klidně mrkni a včera jsem dostala MS :nevim:

Záleží jak dlouho jsi po oplodnění,zda mohl mudr něco vidět nebo jestli MS opravdu očekáváš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.2.12 13:22
Jess píše:
Uvidím možná ještě po MS,jak to teda dopadne,protože mě ten pozitivní test fakt zaráží..

vis nekdy se stava ze zena otehotni ale pak oto odejde se spozdenou ms nebo v terminu me se to taky stalo a to jsem, mela dalnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí