Test - slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20040
10.2.12 15:15
Jess píše:
Ahoj holky, tak dnes žádnou fotku nevkládám, protože na testu nic nevidím :nevim: :zed: :zed: :zed: tak to budou asi popřeházený hormony :,(

hele nehazej flintu do zita a testny zitra je mozne ze jsi mela hodne zredenou moc a to v rannem tehu dela hodne zkus zitra a mene pit nebo tolik necurat hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.2.12 18:05

Právě že jsem nepila už od 20h a čůrat jsem byla naposled někdy v 23h … :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
11.2.12 17:32
Jess píše:
Právě že jsem nepila už od 20h a čůrat jsem byla naposled někdy v 23h … :think: :nevim:

tak jak to s tebou vypada???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.2.12 11:36

Nevypadá to nijak, další test už jsem nedělala, protože nechci být zklamaná … MS stále nikde.. nevolnosti a obrovské množství hustého bílého výtoku se mne drží .. tak nevím :nevim: nechci testit protože kdybych těhu byla, musela bych dávno mít dálnice jako blázen :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
12.2.12 12:58

no dokud není ms, tak není nic ztraceno, takže já bych test udělala a když nic, šla bych k dr. Mě těho potvrdil digitální, na obyč testech byl jen miniduch a manžel ho neviděl, tak jsme zajeli pri digi a tam se mi napsalo + 1-2 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
15.2.12 12:08

Tady u nás jsem digi nikde v lékárně nesehnala. Asi je to nějaká hormolální změna. Trochu jsem zhubla,tak jestli to není tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
15.2.12 19:04

a jiný test už jsi nedělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
16.2.12 13:39

Nedělala, nechci být zklamaná. Už je to 14dní a MS stále nikde tak já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
16.2.12 15:56
Jess píše:
Nedělala, nechci být zklamaná. Už je to 14dní a MS stále nikde tak já nevím :nevim:

zkus si ho udelat nebo zajdi na gyndu at ti pichnou vyvolavacku a bud ms dorazi a nebo nedorazi a je to jasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
junior07
16.2.12 21:30

Dobrý večer holky, dneska se mi objevila fakt minimální čárka a je do modra… Gynekolog mi napsal, že kdybych nebyla, tak by se to vůbec ani nezabarvilo. Nevím, nechce se i tomu věřit, protože se znám, jak se natěším a pak budu zklamaná… Můžu se zeptat co je ta dálnice??, která je zmiňovaná výše?

• Citovat
  • Upravit
20040
17.2.12 08:03
junior07 píše:
Dobrý večer holky, dneska se mi objevila fakt minimální čárka a je do modra… Gynekolog mi napsal, že kdybych nebyla, tak by se to vůbec ani nezabarvilo. Nevím, nechce se i tomu věřit, protože se znám, jak se natěším a pak budu zklamaná… Můžu se zeptat co je ta dálnice??, která je zmiňovaná výše?

nemas fotku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
17.2.12 08:39
junior07 píše:
Dobrý večer holky, dneska se mi objevila fakt minimální čárka a je do modra… Gynekolog mi napsal, že kdybych nebyla, tak by se to vůbec ani nezabarvilo. Nevím, nechce se i tomu věřit, protože se znám, jak se natěším a pak budu zklamaná… Můžu se zeptat co je ta dálnice??, která je zmiňovaná výše?

dálnice : //

• Citovat
  • Upravit
20040
17.2.12 08:42
junior07 píše:

dalnice jsou dve carky stejne silne na tehu testu to je uz jasne ze hcg roste .kdyz mas slabeho ducha znamena ze je moznost ze jsi tehotna a ti ze se budes testovat ob dva dny zjistis jesli ta testovaci carka sili a jesli se zacina podobat te kontrolni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
17.2.12 08:48
a-šmudlinka píše:
junior07 píše:
dalnice jsou dve carky stejne silne na tehu testu to je uz jasne ze hcg roste .kdyz mas slabeho ducha znamena ze je moznost ze jsi tehotna a ti ze se budes testovat ob dva dny zjistis jesli ta testovaci carka sili a jesli se zacina podobat te kontrolni

snad se jí taky někdy dočkám :oops:

• Citovat
  • Upravit
20040
17.2.12 08:52
Luciked píše:
a-šmudlinka píše:
junior07 píše:
snad se jí taky někdy dočkám :oops:

dockas neboj se nektera zena nema problem otehotnet ale miminko udrzet (to jw muj problem)a nektera mam problem otehotnet a pak donosi zdrave mimnko .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí