Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luciked píše:Petulahr píše:no tak to začni zadělávat až v červenci
Ahoj holky, tak jsem to dnes asi definitivně dostalaale nevadí, my přeci chceme to jarňátko!!!!
Ano, já vím že to břicho může pobolívat, jen už jsem z toho zkoušení taková,,, že hned všechno podezdřívám
ale nenen žádné negativní myšlení, vše bude dobrééé ![]()
Petulahr píše:
No jo, kéž by šlo říct si „ted chci otěhotnět“Je to pro mě útěcha, že aby to bylo jarňátko, tak máme pořád spostu času na trénink
Od revize už to jsou 4 měsíce a to se říká, že je pohnojeno, haha
Luciked píše:Petulahr píše:no tak to začni zadělávat až v červenci
Ahoj holky, tak jsem to dnes asi definitivně dostalaale nevadí, my přeci chceme to jarňátko!!!!
no tak bych si asi musela říkat, že chci ročnátko 2013 abych byla v klidu ![]()
a-šmudlinka píše:Petulahr píše:to je mi lito ale urco se zadari ja taky nechtela nechtela nikdy dite v lete teda takhle nechtela jsem rodit v lete a tahat se s briskem v tech vedrech a kouknete mam termin 14 cervence hihi
mimnko se zahnizdi kdy chce
Petulahr píše:
gratulujisamozřejmě je úplně jedno kdy se to povede, hlavně ŽE SE TO POVEDE
a-šmudlinka píše:Petulahr píše:to je mi lito ale urco se zadari ja taky nechtela nechtela nikdy dite v lete teda takhle nechtela jsem rodit v lete a tahat se s briskem v tech vedrech a kouknete mam termin 14 cervence hihi
ja nastesti patrim k tem co nemaji problem otehotnet ale mela jsem problem mimnko udrzet ale Viktrorka se drzi a doufam ze udrzi aspon do 38 tt
a-šmudlinka píše:Petulahr píše:ja nastesti patrim k tem co nemaji problem otehotnet ale mela jsem problem mimnko udrzet ale Viktrorka se drzi a doufam ze udrzi aspon do 38 tt
Petulahr píše:
Budu držet pěstiaby vše dobře dopadlo! No nám se to poprvé povedlo po 4 měsících od vysazení HA, tak uvidíme, jak to bude teď… Je pravda, že tehdy jsem na to vůůůbec nemyslela, protože jsme opravovali domeček a tak jsem byla spíš vykulená, že mám // na testu
a teď bych za to dala nevím co… Ale tak není kam spěchat, neee
a-šmudlinka píše:Petulahr píše:ja nastesti patrim k tem co nemaji problem otehotnet ale mela jsem problem mimnko udrzet ale Viktrorka se drzi a doufam ze udrzi aspon do 38 tt
zadari se neboj a budou dve
nam se to povedlo hned ted prvni mesic co jsme zacali znovu zkouset tak tomu nemuzu porad uverit ![]()
Nezlobte se že se sem tak nacpu,chtěla bych jen všem pogratulovat a říct že já také nevěřila když jsem otěhotněla,ale když jsem pak viděla na ultrazvuku tu malinkou fazolku,bylo to něco nádherného!!No a teď už je té fazolce 13měsíců ![]()
Holky, nemáte zkušenost…včera dušík na testu 12DPO, dneska mamma test čárka silnější hned do 5 vteřin, ale tenká. Nevíte zda je to o.k.?
ii-ivuska píše:čárka musí být stejně tlustá,jinak je to vadný test nebo když se pozorněji podíváš najdeš ještě jednu a zjistíš,že je to okýnko kde má čárka být.
Holky, nemáte zkušenost…včera dušík na testu 12DPO, dneska mamma test čárka silnější hned do 5 vteřin, ale tenká. Nevíte zda je to o.k.?
a-šmudlinka píše:Jess píše:berusko je mi to lito ale jeste pockej je brzo a nabrala ti krev???a-šmudlinka píše:Ahoj holky,tak jsem se teď vrátila od mudry .. a myslím,že tentoJess píše:budu cekat jsem napnuta
dám vědět jak se vrátím ..mluví za vše .. podle mudry mám nějaký velký zánět,těhotenství nepotvrzeno .. prý je možné že bylo a neudrželo se
..je mi na nic
zlato,krev mi nebrala, dělala UZ a tt, na kterém nebylo nic ![]()
Přeju všem hezký den, zítra mám datum menstruace, protože mě bolely bradavky, udělala jsem si test, druhá čárka tam je, ale je hodně světlá. Byl to test Max s citlivostí 10. Tak jsem si udělala ještě jeden a pořád světlá čárka, v limitu, ale světlounká. Za jak dlouho je možné miminko potvrdit. Děkuju
Ahojky holky, tak jsem dnes byla s dcerou na kontrole u Mudr, a nějak mi to nedalo, že když už jsem tam, tak jsem si skočila na krev jako samoplátce, stálo to 180Kč a výsledek budu mít zítra, mám tam sice slabou čárečku, která může sílit, ale jelikož šíleně trpím na migrény a když mě to chytbě a sež*** všechny tabletky co mám po ruce, tak pro můj klid, abych případnému mimi neublížila jsem si tam reději skočila, tak jsem zvědavá a napnutá jak to dopadne. Bavila jsem se tam i se setřičkou a ukázali jí své duchy na testu a ta mi řekla že je to jasné, že je to tam, no… jsem napnutá, já se snad zítřka ani nedočkám, hlavně ať to není zase zklamání ![]()
IvaMod píše:
Přeju všem hezký den, zítra mám datum menstruace, protože mě bolely bradavky, udělala jsem si test, druhá čárka tam je, ale je hodně světlá. Byl to test Max s citlivostí 10. Tak jsem si udělala ještě jeden a pořád světlá čárka, v limitu, ale světlounká. Za jak dlouho je možné miminko potvrdit. Děkuju
Ahoj, tady holky radí udělat test zase za dva dny, tak opakovat, nebo já dnes byla na krev jako samoplátce a budu mít klid, přeju hodně štěstí ![]()