Test - slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
9.10.12 13:47

Ahoj holky, 21.9. večer jsme měli nechráněný sex, potom postinor. Mezi tímto datem a dneškem asi 8 testů a dnes Clearblue dvě čárky, jedna slabší, ale namodralá. Akné na obličeji i v dekoltu 8o 8o 8o nechápu.. Pobolívání břicha, únava, stálý hlad, napnutá prsa po straně, citlivý bradavky. Včera večer píchání ze spodu prsa do bradavky. Menstruace měla být teď 6.10., tudíž 4 dny zpoždění.. NIKDY jsem neměla zpoždění ani o den. Skoro přesně před rokem (6.10.11) jsem otěhotněla s přítelem, se kterým jsme se v tu dobu rozcházeli – se slzami v očích mini-interupce 5.11.11. Od té doby žádné kompl. Dnes mám na testu tedy dvě čárky - jedna slaboulinká a jen mírně zbravená (z jedné strany), miminko bych si přála moc a přítele bych „ukecala“. Myslíte, že jsem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.10.12 13:56

Na osmi testech nic a dnes slaba carka? Jestli spravne pocitam, jsou to dva tydny od predpokladaneho otehotneni, to si myslim, ze bys uz mela mit poradnou caru. Zkus urcite jeste jeden test, takhle ti stejne nikdo nebude schopen vic vyvestit, proste budto jsi tehotna, nebo ne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.10.12 13:58

Ty předchozí testy byly třeba 4 dny od soulože, já do dnes nevěděla jak to funguje.. Dnes jsem si udělala po dlouhé době a je tam ta čárka. Mám si zkusit ještě jeden test dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
9.10.12 14:02

@Igelitak Test si udělej ráno z ranní moči a budeš mít jasno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.10.12 14:04

A jakou vidíte pravděpodobnost? :( jinak vždy opravdu ms na den přesně a ty příznaky. Testů jsem si dělala už hodně a nikdy žádný duch, ani žádný náznak a najednou tohle. Jaká je pravděpodobnost, že jsem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.10.12 14:07

@Igelitak Aha, tak v tom pripade tipuji, ze tam rano ta carka bude :D
I kdyz teda je to dost zazrak, jestli jsi pouzila postinor vcas a spravne, tak by se to nemelo stat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
9.10.12 14:09

@Igelitak Já osobně myslím, že docela velká.. Kolik jednotek měl dnešní test? 10ml/um nebo 25ml/um.. Večer tak od devíti hodin zkus omezit pití na minimum aby byla ranní moč co nejméně naředěná a udělej si test z první ranní moči - ideálně citlivým testem 10ml/um ;) Pokud bude pozitivní je jasno a pokud negativní tak bych zpoždění i ty příznaky přičetla Postinoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.10.12 14:11

No, já jsem na příbalovém letáku četla, že postinor funguje na 79%!!! Ale byl by to zázrak jako blázen. Pro mě štěstí největší, protože polykání pilulek jsem oplakala.. Tak trochu.. Teď malinko špiním. Tak nevím..

Jo a ten postinor jsem použila tak, že ne po 12 hodinách mezi sebou, ale po deseti..

Teď mě zaráží to špinění, ale vůbec nemám příznaky jako při ms.. A naopak spíš příznaky jako kdyby těhu byla. Jenže ona taky sugesce je dost mocná.. Zkusila jsem ClearBlue test - prý je nejspolehlivější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.10.12 14:12
@Igelitak píše:
A jakou vidíte pravděpodobnost? :( jinak vždy opravdu ms na den přesně a ty příznaky. Testů jsem si dělala už hodně a nikdy žádný duch, ani žádný náznak a najednou tohle. Jaká je pravděpodobnost, že jsem? :)

Pravdepodobnost bych videla tak nadpolovicni, ale jeste z toho nemusi nic byt, vsak zitra uvidis. Ale vlastne ani nemusis cekat do zitra, ctrnact dni od otehotneni muzes klidne test udelat i pres den, staci si zajit na zachod a potom uz nic nepit asi dve hodiny a potom z dalsi moci udelat test. Tak hned uvidis, na cem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.10.12 14:13

No, těho test jsem použila ten ClearBlue, ale nikde nepíší, jaká je jeho citlivost. Možné je, že příznaky a zpoždění vyvolal Postinor. Ale já ho za kalendářní rok použila již po druhé a po prvé jsem takovéto příznaky žádné neměla, ani zpoždění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
9.10.12 14:13

@Igelitak Taky záleží na tom jaký test si dělala některé bývají falešně pozitivné, samozřejmě ti tím nechci brát iluze ale je to tak. Jinak nikdo tvůj test neviděl tak je těžké soudit jak vypadá a zda jsi těhulka. :nevim: pravděpodopnost podle toho co jsi řekla je tak 60% ale jak říká @Klementyna už by měli být celkem dobře vyditelné // a ne jen dušík. Ale někdo to tak má!

Jen mě celkem zařáží že jsi se rozhodla sama a přítele chceš ukecávat, dle mého názoru by to mělo být svobodné rozhodnutí obou, chápu že ne ve všech případech to tak funguje, ale pokud je ta možnost tak by na to měli být opravdu dva, miminko není hračka na pár dní ale závazek na celý život! Promluvila bych si s ním ještě než se ti to potvrdí a uvidíš jaký má na to názor a jaký zaujme postoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.10.12 14:15

Mimochodem, ja delala test 8DPO vecer a carka tam normalne byla pekne viditelna, byl to desitkovy test.
V tvem pripade uz muzes delat jakykoliv test a fakt neni potreba cekat na rano, to bych nervozitou nevydrzela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
9.10.12 14:15
@Igelitak píše:
No, těho test jsem použila ten ClearBlue, ale nikde nepíší, jaká je jeho citlivost. Možné je, že příznaky a zpoždění vyvolal Postinor. Ale já ho za kalendářní rok použila již po druhé a po prvé jsem takovéto příznaky žádné neměla, ani zpoždění..

No u tebe asi škoda mluvit, co tak čtu tak nešetřís přípravky po ale co tahle ochrana před? Nechci tě soudit ale po interupci tě mohlo napadnout začít se chránit, co by za to některé tady dali a ty se tu doslova chlubíš potratem a postinorama! Nechápu takové jako jsi ty! Existuje antikoncepce a ne jen postinory!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.10.12 14:17

Já to taky vydržet nemohu! S přítelem se o tom bavíme a on se akorát usmívá a říká, že ještě není nic 100%.. A co si myslíte o tom špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.10.12 14:19

@nicolle24 No ona se nerozhodla, vsak vzala postinor, ale holt priroda to mozna chce jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí