Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám chronickou (vrozenou) HBsAG typu B, takže antikoncepci brát opravdu nemohu. Přítel používá kondomy, ale jaksi neovlivním ani já ani on, kdy a jestli prasknou. Děkuji za názor!
@Igelitak Spineni u tehotenstvi muze byt, ale take to muze byt rozjizdejici se MS, fakt udelej ten test, budes vedet na cem jsi.
Když jsem brala antiko, skončila jsem v nemocnici.. A že jsem šla loni na potrat je moje rozhodnutí, píšu to tu ne abych se chlubila, ale proto, že to taky může něco ovlivnit.
@Klementyna @Igelitak Tak to se omlouvám! Nic o tvé nemoci jsi nezmínila! V tvém připadé je naštěstí dobré že postinor nemá žádný negativní vliv na plod! Tak přiji aby to bylo jak si přeješ!
Nechtěla jsem se tu jak říkáš „chlubit“ svým zdravotním stavem. Každopádně moc děkuji. Přeji si, abych byla pozitivní. Test udělám až ráno, koncentrace hCG je nejvyšší, takže to alespoň bude na 100%. Hezký den, M.
Vsak jo, klid, nekdy to neni uplne jednoduche ![]()
Ted hlavne, ze se pritel usmiva ![]()
Edit: nezapomen nam rano napsat, ci rika test, jsem zvedava! ![]()
Příspěvek upraven 09.10.12 v 14:31
I tak nechápu proč si tedy brala postinor když chceš aby byl test pozitivní
@nicolle24 Ja to docela chapu, my se s pritelem chranili, o tehotenstvi a detech jsme vubec ani neuvazovali a bum ho, ja byla tehotna. Hned v ten okamzik, co jsem na testu uvidela dve carky, zacala jsem mit desnou radost a strasne jsem se tesila, takze naprosto chapu, co proziva Igelitak ![]()
@Igelitak Držím palečky a pokud to nevyjde tak se zkus s přítelem domluvit a zkuste se příští cyklus normálně snažit nebo jen nechránit
![]()
… Špinění přestalo!!! Toaleťák zase sněhově bílý..
To jsou nervy.. ![]()
Tak moje zkušenost - když jsem měla poprvé ducha na testu, tak mi doktorka řekla, že to může být těsně před ovu nebo MS. V prvním případě to fakt bylo před ovulací, při které jsem ale otěhotněla
To je 8 let zpět. Před 2 měsíci byl duch den před MS. I podle bazální teploty jsem těhu nebyla a duch tam byl. Teď při třetím těhu jsem měla ducha, který za další 2 dny byl už slabší čárka, za další 2 dny zase o trochu silnější a po týdnu už pěkné //. Tak držím palečky ať to dopadne dobře ![]()