Poraďte, chci darovat vajíčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.2.10 17:59

Dotaz

Ahoj všichni. Všem, které podstupujete asistovanou reprodukci přeji mnoho štěstí. Já jsem zde z té druhé strany. Ráda bych darovala svá vajíčka, bude-li to možné a vše bude ok. Mám z toho ale obavy, nevím na kterou kliniku se mám obrátit, můžete mi prosím někdo doporučit nějakou v Praze? Abych byla upřímná, hlavním důvodem je finanční odměna, díky které bych ráda vytvořila do budoucna zázemí pro své děti, protože si sama moc přeji rodinu a vybudovat základy není zrovna nejjednoduší.. Samozřejmě pokud tím pomůžu některé ženě splnit jí vytoužené přání, budu moc ráda. Bohužel jak jsem pročetla už nějaké diskuze, vás které nemůžete mít mimi je opravdu hodně, a je to smutné, ale ne beznadějné. Tak hlavu vzhůru a mnoho štěstí.Držím všem palce a děkuji za odpověď!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
12982
28.2.10 18:01

Ahoj, jedna diskuze už tady proběhla a asi nebude jediná - zkus si to pročíst, třeba tam bude to, co hledáš ťuk sem .

• načítám...
20793
28.2.10 19:42

Odkazuji na předchozí diskusi a tady zamykám.

Přeji hodně štěstí.

L.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.