Nativ v pronatalu?

1128
16.2.10 19:16

nativ v pronatalu?

ahoj,chtěla jsem se zeptat,zda v pronatalu v praze provádí nativ,a jestli ano,jaká je cena,díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Dudek
17.2.10 21:09

V praze nevím, ale v Teplicích v Pronatalu ano, takže to bude myslím stejné. Cenově to vyjde myslím celkem draze - už si nevzpomínám přesně ale kolem 12tis. Mně to samotnou překvapilo. Uvažovali jsme o něm, ale vzhledem k ceně a tomu, že šance nejsou až tak velké a cena je téměř srovnatelná s IVF jsme šli do IVF - TP máme 9.4. :-)

• Citovat
  • Upravit
1128
19.2.10 12:50

díky za odpověď,já už mám IVF vyčerpaný,tak proto se ptám na ten nativ,protože já neměla nikdy moc vajíček ,nejvýš 4,a z toho byly 3 embryia naposledy,těch 12 000 není zas tak šílený,mě vyšly 3IVF a 1 KET pomalu na 70000,musela jsem dokupovat léky a měla ICSI,tak asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
19.2.10 12:52

ještě jsem zapomněla poblahopřát k těhotenství,přeji lehký a bezproblémový porod a krásné zdravé miminko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dudek
19.2.10 13:03

díky, no tam se to právě taky odvíjí někomu stačí clostík na stimulaci, někdo potřebuje vyloženě horm léčbu jako na IVF, někdo ICSI někdo ne a pak to naskáče. Ten základ nebyl až tak vysoký pokud si vzpomínám, ale kam až se to vyšplhá po těch nákladech navíc, to opravdu nevím. Nám to naštěstí vyšlo napodruhé tak jsme moc rádi. JInak díky za gratulaci a my držíme moc palce aby to vyšlo. Tfuj, tfuj tfuj

• Citovat
  • Upravit
1128
19.2.10 13:21

díky,já právě teď jsem po KEt,ale bohužel,test negativní,byla jsem v přirozeném cyklu,jen jsem zobala 1 clostík denně,a folík tam byl,takže teoreticky bych mohla být těhotná ormálně i z ketu,což nejsem,ovšem otázka je,zda v tom folíku po clostíku bylo vajíčko,chtěla jsem ještě zkusit ten nativ s clostíkem a když se nezadaří,tak jít do darovaných-pak už na to kašleme,už nebudem mít ani kačku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dudek
19.2.10 13:46

Držím moc palečky. My měli po prvním OPU asi 14 vajíček tam jsem měla radost jako blázen ale neměli jsme ICSI . druhý den nám volali, že k transferu nemáme jezdit, že se přirozeně ani jedno vajíčko neoplodnilo. Napodruhě jsme šli do toho s ICSI a ještě máme 6 mražáčkylo, a jednu fotbalistku v bříšku. Léčbu jsem snášela až moc dobře. SKoro nic mi nebylo tak sjem si řekla, že až přestanu kojit, darujeme vajíčka ať je maminek víc :-)
Kdyby bylo potřeba něčím přispět mám tu ještě v ledničce trochu gonalu nebo něčeho takového záleží jak ti co předepíšou, ale to je tak na ušetření jedné dávky ale bylo mi to líto vyhodit. Třeba by to někdo využil. Držím palce

• Citovat
  • Upravit
1128
19.2.10 13:51

díky,moc,tak to jsi reagovala suprově,za ten gonal budu ráda,ten je dost dobrý,při 3.IVF jsem byla po gonalu těhu,ale v 9tt to bylo zamlklé těhu,v pondělí jdu na krev pro potvrzení HCG a domluvím se s doktorkou,určitě bych se ti ozvala na ten gonal,možná bych ho dopíchávala k tomu clostíku,tak se zatím měj,pohlaď bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dudek
19.2.10 15:05

určitě poraď se s doktorkou. Mám tu ždibec gonalu a ždibec puregonu - obojí tak odhadem na jedno dvě bodnutí nepoznám to z toho, vše je z loňska, tak se optej jestli to jde použít. Je to celou dobu v lednici, takže snad by tomu nemělo nic být. A kdyžtak se ozvi na email lenkal123@seznam.cz. Není problém se sejít nebo to někam poslat p okud jsi mimo prahu papa L

• Citovat
  • Upravit
1128
22.2.10 12:53

ahoj leni,tak doktorka mě vezme až ve středu,až bude výsledek krve,ale určitě se ti ozvu na mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dudek
22.2.10 14:17

v pohodě :-) budu čekat jak to dopadlo.Přeji hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
Bastet
23.2.10 19:49

Nativ

Ahojky. V TP Pronatalu Nativ dělají, ale jen na 2 vajucha. Stojí to 13 000 + ICSI na 1 vájo 3 000, na 2 vája už 7 000 Kč. K tomu ještě katetr 1 700 a případná PK 2 500 Kč. Suma sumárum 21 700 nebo 24 200 Kč. Plné IVF stojí přesně o 13 000 víc.

• Citovat
  • Upravit
Dudek
23.2.10 22:27

Hmm když se propočte procentuelní úspěšnost nativu a IVF otázka, zda se to vůbec vyplatí. Tedy u někoho kdo neuspěl u několika IVF zda se vyplatí jít do nativu…

• Citovat
  • Upravit
Bastet
24.2.10 07:35

To jo, ale já mám za sebou několik IVF a při každém max. 8 vajuch, ale k ET stejně max. 3, takže pouze na jeden pokus. Tady mám s pidi dávkami hormonů k odběru 2 vája a k ET 1 nebo 2, takže zhruba nastejno za polovic a lépe reaguji na malé dávky hormonů a tolik to nezatěžuje tělo. A zadařilo se mi právě z Nativu s jedním embryjkem. Sice to nakonec nedopadlo, ale to je zas jiná.

• Citovat
  • Upravit
205
24.2.10 08:52

Tak to jo. Vím, že když jsme zvažovali nativ po nepovedeném IVF tak nás odrazovali, ale především proto, že IVF bylo první a nechtěli abychom utráceli v době, kdy jsme měli nárok na další IVF od pojišťovny. Sice to vyšlo na hodně s ICSI hormonama apod. ale byla větší šance. Zadařilo se napodruhé a ještě zbylo 8 mražáčků. Jakmile odkojíme a především v první fázi odrodíme :-) chystáme se vajucha darovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.