Gyncentrum Ostrava

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
14.2.10 17:59

Prosím poraďte (Gyncentrum Ostrava)

Ahojky. Diskusí na toto téma je tu hodně a všechny se skoro znáte. Přesto se chci zeptat je tady někdo z vás z Ostravy a okolí. Máte za sebou první IVF neúspěšné z gyncentra a teď se rozhodujete co dál? Snažilky bez mimi, které hledají pomoc a dobrou radu. Ozvěte se prosím - jsem zoufalá (3 roky snažení a nic). :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
14.2.10 18:27

Ahoj poslala jsem ti zpravu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.10 19:30

Děkuji, že jsi se ozvala

ahojky, nečekala jsem, že se někdo ozve tak rychle. Mám radost. Můžu se zeptat co všechno pro to děláš, či používáš aby se podařilo mimi. Já jsem nikdy žádné léky nebrala a lékařka to vyřešila tím že mě v dubnu 09 poslala do Ostravy do Gyncentra. Což nevyšlo od té doby jsem u žádného lékaře nebyla - mám strach. A od září 09 cvičím metodu Mojžíšové. Chci pro to udělat vše tzn. maximum. Teď si hledám gynekologa, ale nevím ke komu jít. Ty máš pejska?

Příspěvek upraven 07.06.10 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
15.2.10 10:40

Ahoj…já chodím do gyncentra k dr. Lachčina…a jsem spokojená…můj bývalý gynekolog nic neřešil tak jsem tam začla chodit ze své vůle…Taky cvičím mojživou ale stále nic…
v Gyncentru mi nasadily clostik,ten mi zabral po 3 měsích a min. týden jsem podstoupila první inseminaci…tak uvidíme jak to dopadne…
Jinak v gyncetru je inseminace zdarma…ale dělá se v případě že má partner v normě spermie a zda pomůžou léky na vyvoláni ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.2.10 12:16

.

Příspěvek upraven 19.10.10 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
16.2.10 08:10

Ahoj děvčata ja moc dobrou zkušenost s ostravou nemám.Odešla jsem od ních po 2 neuspěšnych Ivf.
Teď chodím do Frydku a jsem tam nadmiru spokojená.Konečně nám udělali pořádné vyšetření(imunolodii,genetiku…)

Twetty ptaš se kolik stoji ivf to je těško říct záleží co si všechno připlatíte a taky zaleži na pojišťovně a caru.Ale určitě počitej že se to bude pohybovat kolem těch 20tis.Jestli mate špatny sper.tak určitě bude dobre dotlatit si to ICSI.A nemužou vám zkusit prvně UIU(inseminaci)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.2.10 12:59

.

Příspěvek upraven 19.10.10 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.2.10 13:01

ahoj, nebudu se opakovat :mrgreen: , tak dávám odkaz :wink:
https://www.emimino.cz/…kraji-30637/
za mě gyncentrum nikdy, a to jsme tam měli mít tak trochu protekci :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
16.2.10 19:45

Twetty to iui je zdarma jen se hradí nějake léky.A my mněli darce tak doplaceli 1500kč.
Opravdu zaleží asi na doktorech nam třeba v gyn.vubec neřekli že je manžel neplodny.Hlavně že nám udělali takto 2pokusy :pocitac:Jinak nám nedělali žadné pořadné vyšetření TAK SI Z TOHO VYBER

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.2.10 19:55

Gyncentrum Ostrava

ahojky, já jsem s manželem platila za IVF v Ostravě 30 000, menžel spermie v pořádku, mi nedělali žádné vyšetření a ni mi nikdo nedoporučil ICSI. Akurát mi řekli nemáte ovulaci - jediná cesta IVF. Budete mít dvojčátka zaplaťte - a tak jsme s radostí platili. A ono nic. Proto se ptám neznáte v Ostravě nějakáho dobrého ginekologa, který třeba doporučí nějakou hormonální léčbu. Co všechno jste zkoušely vy? Protože my jenom IVF. Žanda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
17.2.10 06:56

zakajo, když si pořádně prostuduješ diskuse o neplodnosti, hodně se dozvíš, za tebe škoda, žes tak neudělala dříve, neb důvěřuj, ale prověřuj platí u CARů mnohem více :roll:
jestli jsi z OV či blízkého okolí doporučuju ti dr. Machače z Reprofitu - na KO a konzultace se jezdí do OL, na případný zákrok typu IUI - insemninaci či nativní cyklus do Brna
dá se nasadit na ovulaci clostilbegyt a pak ovulaci pohlídat UTZ jestli rostou folikuly a pregnylem, záleží jaký máš taky hormonální profil, když máš za sebou 3 neúspěšné IVF, tak rozhodě imunologické a genetické vyšetření obou, tobě laparoskopii s hysteroskopií - abys neměla třeba v děloze polyp, ve vejcovodu zánět či endometriózu, fakt postuduj tady na emi, nejste v tom sami :wink:

a zapdni si podpisy a uvidíš, jak jsem dopadla já u dr. Machače :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
17.2.10 22:41

Svadlenko, dnes mi dr. Čaplygin řekl, že za každé IVI (za cyklus) chce 2000,– :twisted: trochu mě to šoklo… jak jste na tom vy? co vás čeká u něho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
18.2.10 17:56

Ahoj Dančo myslíš IVF nebo IUI nevím co je IVI????Ja platila za každe IUI 1500 plus léky.A IVF jsme platili 2000 ve frydku za odebrání vajíček,pak za ostatní v ostravě 15tis.za ICSI,kultivace,transver.Plus ještě dárce 3000tis.No a nakonec ještě 3000 za zmražení embryjí.
Takže nikde není nic zadarmo.Děvče my už do toho vrazili takovych =100tis.ale pořad to ještě navzdávame. :potlesk:.A ještě nás čeká poslední šance na jaře KET.Ta cena se ti nelíbíla nebo co se děje??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
19.2.10 09:33

Svadlenko omlouvám se, myslela jsem samozřejmě IUI (překlep :oops: :oops: :oops:) Vím, že není nic zadarmo, jen mě udivilo, že holky většinou všude píšou, že IUI hradí celé pojišťovna, že nikde (kromě léků) nedoplácely… Ale 2000 je zanedbatelná částka ve srovnání s IVF, které nás taky nemine, jestli ani 3 IUI nedopanou…
Přeji ať se brzy dočkáte!! musí to být náročné jak po psychické i finanční stránce..
Já teď čekám na ms, pak Clostilbegyt a pak jdu 10 dc na utz.. možná se tam někdy potkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
19.2.10 18:44

Ahoj Dančo nemaš se za co omlouvat.Hlavně že jsme se domluvili :potlesk: Víš jak to je všude se šetří, a pojíštovny už asi taky škudlí.Zanedloho se už bude platit všechno a pak nezbyde než :pocitac: Nakonec na to budou mít jen ti bohatší.Tak se drž a ať vám to bzry vyjde.Ja se teď ještě před tím Ketem objednala na KINEZIOLOGII.Ta paní je z Frydku a zabyvá se bloky v hlavě tak uvidíme. :lol: ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.