Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky. Diskusí na toto téma je tu hodně a všechny se skoro znáte. Přesto se chci zeptat je tady někdo z vás z Ostravy a okolí. Máte za sebou první IVF neúspěšné z gyncentra a teď se rozhodujete co dál? Snažilky bez mimi, které hledají pomoc a dobrou radu. Ozvěte se prosím - jsem zoufalá (3 roky snažení a nic). ![]()
ahojky, nečekala jsem, že se někdo ozve tak rychle. Mám radost. Můžu se zeptat co všechno pro to děláš, či používáš aby se podařilo mimi. Já jsem nikdy žádné léky nebrala a lékařka to vyřešila tím že mě v dubnu 09 poslala do Ostravy do Gyncentra. Což nevyšlo od té doby jsem u žádného lékaře nebyla - mám strach. A od září 09 cvičím metodu Mojžíšové. Chci pro to udělat vše tzn. maximum. Teď si hledám gynekologa, ale nevím ke komu jít. Ty máš pejska?
Příspěvek upraven 07.06.10 v 21:47
Ahoj…já chodím do gyncentra k dr. Lachčina…a jsem spokojená…můj bývalý gynekolog nic neřešil tak jsem tam začla chodit ze své vůle…Taky cvičím mojživou ale stále nic…
v Gyncentru mi nasadily clostik,ten mi zabral po 3 měsích a min. týden jsem podstoupila první inseminaci…tak uvidíme jak to dopadne…
Jinak v gyncetru je inseminace zdarma…ale dělá se v případě že má partner v normě spermie a zda pomůžou léky na vyvoláni ovulace…
Ahoj děvčata ja moc dobrou zkušenost s ostravou nemám.Odešla jsem od ních po 2 neuspěšnych Ivf.
Teď chodím do Frydku a jsem tam nadmiru spokojená.Konečně nám udělali pořádné vyšetření(imunolodii,genetiku…)
Twetty ptaš se kolik stoji ivf to je těško říct záleží co si všechno připlatíte a taky zaleži na pojišťovně a caru.Ale určitě počitej že se to bude pohybovat kolem těch 20tis.Jestli mate špatny sper.tak určitě bude dobre dotlatit si to ICSI.A nemužou vám zkusit prvně UIU(inseminaci)???
ahoj, nebudu se opakovat
, tak dávám odkaz ![]()
https://www.emimino.cz/…kraji-30637/
za mě gyncentrum nikdy, a to jsme tam měli mít tak trochu protekci
![]()
Twetty to iui je zdarma jen se hradí nějake léky.A my mněli darce tak doplaceli 1500kč.
Opravdu zaleží asi na doktorech nam třeba v gyn.vubec neřekli že je manžel neplodny.Hlavně že nám udělali takto 2pokusy
Jinak nám nedělali žadné pořadné vyšetření TAK SI Z TOHO VYBER
ahojky, já jsem s manželem platila za IVF v Ostravě 30 000, menžel spermie v pořádku, mi nedělali žádné vyšetření a ni mi nikdo nedoporučil ICSI. Akurát mi řekli nemáte ovulaci - jediná cesta IVF. Budete mít dvojčátka zaplaťte - a tak jsme s radostí platili. A ono nic. Proto se ptám neznáte v Ostravě nějakáho dobrého ginekologa, který třeba doporučí nějakou hormonální léčbu. Co všechno jste zkoušely vy? Protože my jenom IVF. Žanda
zakajo, když si pořádně prostuduješ diskuse o neplodnosti, hodně se dozvíš, za tebe škoda, žes tak neudělala dříve, neb důvěřuj, ale prověřuj platí u CARů mnohem více ![]()
jestli jsi z OV či blízkého okolí doporučuju ti dr. Machače z Reprofitu - na KO a konzultace se jezdí do OL, na případný zákrok typu IUI - insemninaci či nativní cyklus do Brna
dá se nasadit na ovulaci clostilbegyt a pak ovulaci pohlídat UTZ jestli rostou folikuly a pregnylem, záleží jaký máš taky hormonální profil, když máš za sebou 3 neúspěšné IVF, tak rozhodě imunologické a genetické vyšetření obou, tobě laparoskopii s hysteroskopií - abys neměla třeba v děloze polyp, ve vejcovodu zánět či endometriózu, fakt postuduj tady na emi, nejste v tom sami ![]()
a zapdni si podpisy a uvidíš, jak jsem dopadla já u dr. Machače ![]()
Svadlenko, dnes mi dr. Čaplygin řekl, že za každé IVI (za cyklus) chce 2000,–
trochu mě to šoklo… jak jste na tom vy? co vás čeká u něho??
Ahoj Dančo myslíš IVF nebo IUI nevím co je IVI????Ja platila za každe IUI 1500 plus léky.A IVF jsme platili 2000 ve frydku za odebrání vajíček,pak za ostatní v ostravě 15tis.za ICSI,kultivace,transver.Plus ještě dárce 3000tis.No a nakonec ještě 3000 za zmražení embryjí.
Takže nikde není nic zadarmo.Děvče my už do toho vrazili takovych =100tis.ale pořad to ještě navzdávame.
.A ještě nás čeká poslední šance na jaře KET.Ta cena se ti nelíbíla nebo co se děje??? ![]()
Svadlenko omlouvám se, myslela jsem samozřejmě IUI (překlep
) Vím, že není nic zadarmo, jen mě udivilo, že holky většinou všude píšou, že IUI hradí celé pojišťovna, že nikde (kromě léků) nedoplácely… Ale 2000 je zanedbatelná částka ve srovnání s IVF, které nás taky nemine, jestli ani 3 IUI nedopanou…
Přeji ať se brzy dočkáte!! musí to být náročné jak po psychické i finanční stránce..
Já teď čekám na ms, pak Clostilbegyt a pak jdu 10 dc na utz.. možná se tam někdy potkáme ![]()
Ahoj Dančo nemaš se za co omlouvat.Hlavně že jsme se domluvili
Víš jak to je všude se šetří, a pojíštovny už asi taky škudlí.Zanedloho se už bude platit všechno a pak nezbyde než
Nakonec na to budou mít jen ti bohatší.Tak se drž a ať vám to bzry vyjde.Ja se teď ještě před tím Ketem objednala na KINEZIOLOGII.Ta paní je z Frydku a zabyvá se bloky v hlavě tak uvidíme.
ahojky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.