Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stauf
8.10.10 08:54

Dobry den Utrogestan beru taky a je to lepší zavadět ne polikat radil mi to ginegolog

• Citovat
  • Upravit
500
9.10.10 09:11
Stauf píše:
Dobry den co vam mužu doporučit tak jet do brna za Panem Frgalou a nebo Primařem .Jsou velice ochotni všechno svama znova proberou a řeknou vam postup pod.
Byla jsem v Ostrave a řeknu vam hrozne i ten přistup citila jsem se tam jak na běžicim pasu.Doporučovali mi Brno a jsem spokojena . Od června jsem všechno podstoupila a jsem 8 tydnu těhotna a čekame dvojčatka.stauf :-D

ahojky, tak předem moc gratuluji k dvojčátkům. :palec: :palec:
a můžu se zeptat ke komu si chodila rady v ostravě? hodně holek na ostravu nadává, já chodím k dr. Lachčinovi a a nemám s ním problém, vždycky mi všechno vysvětlí, odpoví na moje otázky a tak. :nevim: o brně jsem ale slyšela taky. a do jakého caru tam chodíš a kolikátý pokus máš za sebou? já jsem teď byla na 1 ivf, ale dnes 11 den po ET jsem začala krvácet takže je to zřejmě v háji. :cry: budu moc ráda když se se mnou podělíš o tvé zkušenosti i z toho brna.tak zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
9.10.10 13:27

PRO SPÁČU

Ahojky nevím jestli ti mužu poradit zkus car ve frydku.Ja nemam z Čermakem dobre zkušenosti :-x ,taha z lidí jen prachy a neuděla žadne vyšetření my tak zmarnili dva pokusy.
Vyšetření ve frydku sice trvají asi rok a jede se i do Prahy na imunologi.Ale aspoň se doopravdy dovíš na čem jsi a nedělaji diagnozu od stolu.
Doktor se jmenuje Čaplygin,tak jestli chceš koukni do diskuze car Frydek-Místek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.10.10 19:41

Ahojky,to co píšeš o dok.Čermákovi je pravda,taky jsem s něho neměla moc dobrý pocit.Ani jse nezaptal jestli mám ms,nebo ovulaci,s tím se nedá nic dělat půjdete na IFV.Manžel mi nechce už vůbec jezdit do Ostravy,tak nevím jestli by jezdil do Frýdku.Musím se asi smířit s tím,že budeme mít jenom jedno.Ale moc ti děkuji,že jsi mi napsala.Taky jsem slyšela o Ostravě,velmi špatné reference ale až tady na Emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.10 18:05

Nazdar holky vidím že se rozrůstáme. S Dr.Čermákem jsem se setkala taky jednou a moc dobrý dojem na mě taky neudělal. Lachčina je lepší. Zajímalo by mě jaký je ten CAR ve F-M????
Jo a všiml si někdo zvás že tam nejsou mimina r.2008,2009,2010 tak nevím jestli fungujou na 100% nebo jen na peníze. No uvidíme jestli se to některé z nás podaří.
Jsem po 2IVF a neuspěšně :nevim: Tak asi od středy jdu zařezávat. Tak se zatím mějte a zase si pisnem ju. :mavam: :mavam: myšani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.10 17:37

Tak já jsem taky chodila do Gyncentra v OV, a co na to říct no. První dojem docela dobrý, ale pak ty další návštěvy už nic moc. A ty sestry co tam jsou, hrůza. Nevím jak vy, ale co jsem tam byla tak se tam vykecávaly , hihňaly a pacientky čekaly. No a ochotné taky nebyly. Dokonce jednou dostaly sprda od Čermáka :-) No ale vrátím se k IVF. Já jsem otěhotněla až na 3tí pokus. Když jsem měla jít napotřetí, tak už jsem byla zlá a dupla jsem si tam . Dala jsem jim dost najevo , že uvažuji o odchodu s kliniky jinde. Připadalo mi , že tahají z člověka jen prachy. A nechala jsem si na vlastní přání zavést 4 embria. :-) NOOO a nekonec se to podařilo, ze 4 bobků se chytlo jedno jediné. Teď má prcek 10 měsíců a pěkně řádí. Jo a o mimi jsme se snažili 6 let :zed: Tak držím tady palečky všem mov

• Citovat
  • Upravit
3950
29.10.10 18:00

tak nevim já děti mam ale mám dvě známe a těm řekli že Ostrava ee doporučuji polanku a brno polanka je totiž spojene pracoviště z brnem dokonce jsem o ní ote kamaradce mluvila náhodou s pediatričkou velmi dobrou na Ostravě a ta taky varovala že tady rozhodně at nikam nechodí pokud děti chce a rovnou do brna či ta polanka jinak holky nemáte to lehké jen at vám to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.10.10 19:39

jen si dovolím menší opravu…Polanka je pobočka Fertimedu Olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
29.10.10 22:07

jo no mě řikala mudr že to spada pod brno ok nevím :oops: :oops: :oops: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
31.10.10 12:10

Ahojky chtěla jsem se zeptata jsi taky po ketu a ajk to dopadlo???

• Citovat
  • Upravit
3950
31.10.10 12:22

Já ne jen kamarádka má problemy tak jsem jen něco sem žblebtla. :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
31.10.10 12:40

Aha já jsem myslela, že jsi byla na ivf nebo na ketu ty?? No já mám za sebou 2 ivf a ted jsem 6 den po ketu a už jsem zase ztoho hotová zase mně dneska začaly bolet prsa , tak to zase bude asi jako minule nic:-( :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
vernovice
31.10.10 12:43

Ahojte holky no já taky chodím do OV k dr. Lachčinovi no jsem docela spokojená , ale je to hrůza to čekání už mám za sebou 2 IVF a ted jsem byla v úterý na ketu a myslím, že to zase dopadne stejně:-( :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
2244
31.10.10 13:22
vernovice píše:
Ahojte holky no já taky chodím do OV k dr. Lachčinovi no jsem docela spokojená , ale je to hrůza to čekání už mám za sebou 2 IVF a ted jsem byla v úterý na ketu a myslím, že to zase dopadne stejně:-( :cry: :cry:

Ahoj VERNOVICE :mavam:
Já taky chodím k Lachčinovi, mám po neúspěšném IVF a čeká mne KET. Můžu se zeptat, jaké máte problémy a čím jsi stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
31.10.10 20:14

Ahojky no já jsem mněla nepravidelnou menstruaci a moje gynekoložka mi pořad tvrdila, že je to v pořádku a píchala mi agolutiny. Pak jsem se naštvala azačali jsme navštěvovat gyncentrum v OV. Tak mi zjistili teda , že mám anovulační cyklus tudíž u mně nedochází k ovulaci no as manžel má špatný spermiograf: Tak ted před ketem jsem užívala divinu pak mi přidal predison a ustrogestan takže už jsem z těch všech léků hotová je to děs. A ty teda jdeš na první ket jo??? Jsem ráa, že se někdo ozval :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.