Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mysani píše:
Hanulo
Myslíš pojištovnu? To jsme neřešili oni si to od nich berou sami. Já jsem u 205. A pojištovna po mě nic nechtěla na doložení,myslím že je to jak u fakrtůr jak provedou zákrok tak si ho vyberou u pojiš.pa myšani
Děkuji za palečky a ozvu se
tak to je fajn, některé holky totiž psaly že čekají na schválení od pojišťovny a tak. prosím tě ještě jedna malinká otázečka - jak dlouho to bylo co jsi začala s injekcema do odběru vajíček
jo a ještě jak často jsi chodila na utz. jsem zvědavá co? ale když ono je lepší když vím co můžu čekat a je super že jsem našla někoho, kdo chodí do stejného caru jako já. ![]()
Hanulo je to kdy ti začne menz. tak tam přideš od1 do 3 dne menz. on ti napíše léky atd a pak si tě pozve na ultrazvuk já byla 2× na ul. no on se koukne a řekne jak to vypadá a pak už ti jen oznámí kdy pudeš na odběr. Mi to začalo v pátek od so.jsem si píchala inj. v pondělí jsem měla ultr. ve středu druhý dopíchala jsem ten den ijekce večer a to je moc důležité si píchneš poslední ta je moc důlež.musí být píchla v danou hodinu!!!!! No a druhý den si jdeš lehnou a spinkat pod narkozu a je to. ![]()
Takže od menz. asi do tydne jdeš na odběr vajíček
papa
mysani píše:
Hanulo je to kdy ti začne menz. tak tam přideš od1 do 3 dne menz. on ti napíše léky atd a pak si tě pozve na ultrazvuk já byla 2× na ul. no on se koukne a řekne jak to vypadá a pak už ti jen oznámí kdy pudeš na odběr. Mi to začalo v pátek od so.jsem si píchala inj. v pondělí jsem měla ultr. ve středu druhý dopíchala jsem ten den ijekce večer a to je moc důležité si píchneš poslední ta je moc důlež.musí být píchla v danou hodinu!!!!! No a druhý den si jdeš lehnou a spinkat pod narkozu a je to.
Takže od menz. asi do tydne jdeš na odběr vajíčekpapa
aha, no já menzes nemám kvůli injekcím které mám na doléčení endometriozy, takže datum začátku už mám domluvený.mě totiž dr. říkal že to bude tak kolem 10 dní, ale už jsem tady mluvila s holkama co si třeba píchaly i 15 dní.
ale to asi stejně nedá určit dopředu. a ty už jsi podruhé na ivf?
papa hanulla
Hanulo jo jsem po druhém IVF. Dneska jsem volala a máme všechna 4 v pořádku ve středu jdu na zavedení. papa ![]()
mysani píše:
Hanulo jo jsem po druhém IVF. Dneska jsem volala a máme všechna 4 v pořádku ve středu jdu na zavedení. papa
jééé tak to je super, moc ti to přeju.
já budu nakonec začínat už teď ve středu, třeba se tam potkáme.
mysanko a to jsi u toho prvního ivf taky stimulovala jen týden?
Jo asi jo nepočítala jsem to do detajlů.Zítra tam mám být na 10.30. a hodinku si tam poležím.
Ahoj, já taky chodím do Gyncentra k doktoru Lachčinovi. Na IVF jsem šla protože mám endometriózu.
Stimulovala jsem Menopurem, pak jsem měla injekci Cetrotide a injekci Pregnylu. Na OPU jsem byla 15.9. a na ET 20.9. Z 11 oocytů jsem měla 7 dobrých, ty oplodnili (měli jsme IMSI a AH) a chytlo se 5.
Teď mám v sobě 2 bobky a 3 zamražené. 4.10. mám jít na krev, tak uvidíme. ![]()
ivvča píše:
Ahoj, já taky chodím do Gyncentra k doktoru Lachčinovi. Na IVF jsem šla protože mám endometriózu.Stimulovala jsem Menopurem, pak jsem měla injekci Cetrotide a injekci Pregnylu. Na OPU jsem byla 15.9. a na ET 20.9. Z 11 oocytů jsem měla 7 dobrých, ty oplodnili (měli jsme IMSI a AH) a chytlo se 5.
Teď mám v sobě 2 bobky a 3 zamražené. 4.10. mám jít na krev, tak uvidíme.
ahojky ivi, vítám tě. jsme na tom podobně, já mám taky endometriozu, ale stimulovala jsem gonalem a zíta mě čeká v 11 hod. ET.taky jsem měla 11 vajíček, ale když jsem si včera volala tak mi řekla že mám ve středu přijít ale že neví kolik se jich chytlo(že ona to nedělala
)
tak ani nevím co mám čekat.budu ti držet palečky aby se ti to povedlo ![]()
HANULLI tak držím palce, určitě to bude dobré, kdyby jsi nic neměla tak by Tě tam asi nevolali, co?
A kdy jsi byla na OPU?
no já si taky myslím že by mě nevolali kdyby tam n ic nebylo, jsem zvědavá. na OPU jsem byla v pátek.zapni si podpisy, tam to mám všechno napsané.
ivi, bereš taky utrogestan?a polykáš nebo ho zavádíš?já ho polykám ale motá se mi po něm hlava.
Jo beru Utrogestan. Ani nevím, možná občas když rychle vstanu, ale to se mi stávalo i předtím. Začala jsem asi trochu špinit, mám takový růžový výtok, tak je to asi v háji ![]()
to nemusí ještě vúbec nic znamenat, neplaš.četla jsem že takové špinění je ůplně normální jak se embryjka uhnizďují, určitě to bude ok.
hlavně se nestresuj.
ivvco neplaš špinění fakt nic neznamená. Nesmíš se tím zabývat a stresovat jinak to fajk půjde do háje. Nic nenos a pokud to jde tak lež a odpočívej představsi že jsi na dovolené a 14dní se máš válet.Držím palečky
zdraví myšani ![]()
Myšani to špinění už přešlo ve slabé krvácení, tak nevím nevím…
. A jak jsi na tom Ty?
Dobry den co vam mužu doporučit tak jet do brna za Panem Frgalou a nebo Primařem .Jsou velice ochotni všechno svama znova proberou a řeknou vam postup pod.
Byla jsem v Ostrave a řeknu vam hrozne i ten přistup citila jsem se tam jak na běžicim pasu.Doporučovali mi Brno a jsem spokojena . Od června jsem všechno podstoupila a jsem 8 tydnu těhotna a čekame dvojčatka.stauf ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.