Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1918
3.12.10 11:04
ivvča píše:
Hele FETIMEDOVIC holky, tohle je stránka Gyncentra :mrgreen:
Ale né, dělám si legraci a moc moc Vás všechny zdravím :mavam:
:mavam: ivi, doufám, že se ti KET už blíží :-) moc držím palečky!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
3.12.10 13:17

Ćauky !!!

Však my jsme tady nedávno odepisovaly na nějaký dotaz, týkající se Gyncentra a F :mrgreen: ertimedu a pak jsme se skamarádily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
4.12.10 10:49
Aduš1812 píše:
ivvča píše:

ADUŠKO :mavam: já taky doufám :lol: , uvidíme ve středu :nevim: . Jak se máš mamko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
4.12.10 10:50
Lucka2010 píše:
Však my jsme tady nedávno odepisovaly na nějaký dotaz, týkající se Gyncentra a F :mrgreen: ertimedu a pak jsme se skamarádily…

LUCINKO já vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.12.10 11:30
:mavam: pěknou sobotu ivi!!
jsem asi „prdlá“, ale předevčírem jsem si udělala ještě těhotenský test. Abych se utvrdila, jakože FAKT jsem těhotná. Abych tomu začala věřit. Těším se na pondělní ultrazvuk. Protože jsem zvědavá, kolik toho v břichu mám :-)
Budu na tebe myslet!!a držet pěstičky :palec:
ivvča píše:
Aduš1812 píše:
ivvča píše:
ADUŠKO :mavam: já taky doufám :lol: , uvidíme ve středu :nevim: . Jak se máš mamko?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
5.12.10 14:51
Aduš1812 píše: :mavam: pěknou sobotu ivi!!
jsem asi „prdlá“, ale předevčírem jsem si udělala ještě těhotenský test. Abych se utvrdila, jakože FAKT jsem těhotná. Abych tomu začala věřit. Těším se na pondělní ultrazvuk. Protože jsem zvědavá, kolik toho v břichu mám :-)
ivvča píše:
Aduš1812 píše:
ivvča píše:
ADUŠKO :mavam: já taky doufám :lol: , uvidíme ve středu :nevim: . Jak se máš mamko?

ADUŠKO nejsi prdlá, já bych dělala to samé :mrgreen:
Děkuji moc, Tobě přeji na zítra krásné podíváníčko na ultrazvuku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
6.12.10 09:31

Ahoj Luci, máš pravdu, že to letí šíleně…Ještě dva týdny a budu mít vánoční dovču:) Na jarmark jsme nakonec nejeli kvůli počasí, ale vynahradím si to ted o víkendu, kdy se půjdeme podívat na slezskoostravský hrad. Chodíme tam každý rok, je to tam moc pěkné a taky plánuji jet se podívat na jarmark do prahy (manžel pracuje v prace, takže příští víkend chci jet za ním).
JJ, do Vratimova to máme kousek, naposledy jsme jím projížděli v sobotu :wink:
Já si to taky bez auta neumím představit…
V sobotu jsem pekla perníčky, tak snad mi změknou a přes týden chci upéct linecké…
S tou MS je mi to líto, snad to bude všechno OK…Někdy si příroda dělá co chce :cry:
Přeji úspěšný pondělní den, zítra jedu na služebku do Břeclavi a vůbec se mi tam nechce :-?

Zatím PAPA

Lucka2010 píše: :-D :-D
taky jsem nedávno na tebe vzpomínala, dokonce i včera. :lol: Vzpomněla jsem si, jak jsme si začaly psát, že čekáme na leden a šup…, už je tady prosinec, ani nevím jak… 8-o
Prosinec nám uteče jako voda a už tady bude ledníček… :D :D :lol:
Moc vám přeji, aby vám vyšly penízky. Vím, jaké je to čekat. My takhle čekali na úvěr na rekonstrukci…
Ty jsi psala, že to bude ve Výškovicích, že? To je taky od Vratimova kousek. Není to zase tak daleko, tak se možná někdy sejdeme. Máš tam i dobré spoje, tramvaje…, blízko obchůdky.., dobré místo, náhodou. Hlavně, že vám tam bude dobře.
Já, kdybych tady přišla o auto, tak se zblázním. Bydlíme na kopci, ne přímo dole na náměstí, takže když přijdu o auto, což se mi stává, když ho mám například na kontrole v servise, tak musím až dolů pěšky a na autobus. Polovina mi většinou odjede, takže čekám a čekám. Jednou jsem potřebovala do OV. Tady shora mi samozřejmě nic nejelo, takže dolů a no hrůza. Nemá smysl psát..:D :D :D. takže v tom máš velkou ocenitelnou výhodu. Že tam máš ty tramvaje…
A já? Prosíme. Měla jsem tento měsíc 2× po sobě mencky. První: 13 – 15.11.10. a druhé přišly v době ovulky: 26.11.10 – 1.12.10.
Nevím, nechápu už nic. Netuším, jestli mi pominuly účinky těch hormonů, nevím, jestli to bylo tou sliznicí, do CAR mám přijít až to pomine, takže jsem až dneska kooonečně zjistila, že jsem suchá, takže se budu objednávat. No, neřeším to. Příroda mně nemusí, asi. Jen se hrozím prosince. Jestli to dostanu znova a kdy vlastně to mám očekávat. Je to teď chaos…
Tak dej vědět, jak se máš, ju? Napiš, jaké to bylo na jarmarku. Já miluji jarmarky !!! A Valašsko a Vsetínsko, to je moje. Ve Vsetíně jsem dělala školu, tak to tam přímo zbožňuji a pokaždé, když jedeme kolem, tak mi ukápne vzpomínková slzička. Přirostli mi tam k srdci. Jo, alespoň tady na netu ukazují, že o víkendu by mělo být slunečno. Tak snad vám počasí opravdu vyjde. Napiš a pa páááá !!!!!!!!! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
6.12.10 09:32

Ivi, my víme - nějak jsme si tu začaly psát a už jsme to tak nechali :lol:

ivvča píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
6.12.10 17:00

holky, já jsem ráda, že se to tady tak hezky míchá, protože se člověk dozví více informací :potlesk:

monika999 píše:
Ivi, my víme - nějak jsme si tu začaly psát a už jsme to tak nechali :lol:
ivvča píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
6.12.10 17:02
tak si ty 3 testy ivi uložím a budu je dětem jednou ukazovat :lol: a i tu jejich první fotku - dva fleky z ultrazvuku.
Ale doktor mi tvrdil, že třeba nebudou vidět vůbec a já mám opravdu nádherné 2 tmavé váčky :-P asi to budou cvalíci, haha!!
ivvča píše:
ivvča píše:
Aduš1812 píše:
ivvča píše:
Děkuji moc, Tobě přeji na zítra krásné podíváníčko na ultrazvuku :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.12.10 12:13
Aduš1812 píše:
tak si ty 3 testy ivi uložím a budu je dětem jednou ukazovat :lol: a i tu jejich první fotku - dva fleky z ultrazvuku.
Ale doktor mi tvrdil, že třeba nebudou vidět vůbec a já mám opravdu nádherné 2 tmavé váčky :-P asi to budou cvalíci, haha!!
ivvča píše:
ivvča píše:
Aduš1812 píše:
ivvča píše:
Děkuji moc, Tobě přeji na zítra krásné podíváníčko na ultrazvuku :potlesk:

Na to se nedá nic říct :potlesk: HURÁ HURÁ HURÁ :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
7.12.10 20:14

Ivi - zítra na tebe budu myslet, ať seš co nejlíp připravená na KET :palec: dopadne to dobře!!!!
Když jsem byla na ultrazvuku, byl doktor hodně dobře naladěný :) takže to bylo super. Dokonce jsem se dozvěděla, že i jeho žena je doktorka a mám takové tušení, že čekají druhé miminko :lol: až tak se mi rozpovídal......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.12.10 07:07
Aduš1812 píše:
Ivi - zítra na tebe budu myslet, ať seš co nejlíp připravená na KET :palec: dopadne to dobře!!!!
Když jsem byla na ultrazvuku, byl doktor hodně dobře naladěný :) takže to bylo super. Dokonce jsem se dozvěděla, že i jeho žena je doktorka a mám takové tušení, že čekají druhé miminko :lol: až tak se mi rozpovídal......

Krásná fotečka :dance:
To vím, že je jeho manželka doktorka a ještě se ke mne doneslo, že je už snad 2× rozvedený :mrgreen:
Za chvíli pádím, tak pak napíšu, pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
8.12.10 08:44

Holky, přeji Vám úspěšné prosincové KETy. Už se Vám to hoooodně blíží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
11.12.10 22:06

Ivi - je mi líto, že ta sliznice nevyšla… :-( tak příští měsíc, viď? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.