Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Evi,
připojuju se k Lucii, hodně štěstí a potom napiš, jak to dopadlo… ![]()
Ahojky Luci,děkuji moooc za tvůj příspěvek moc si mě uklidnila hned je mi líp
Můj přítel taky říkal,že se o naše mimi pěkně starají
Přeji Ti pěkný podvečer Eva.
Ahojky Jméno:-),určitě se pak pochlubím jak to dopadlo
Můj milášek říkal,že i kdyby to nedopadlo dobře,že mě bude nadále mocinky milovat
Tobě taky přeji pěkný podvečer Eva.
Ještě že máme vedle sebe někoho, kdo stojí při nás a naopak… ![]()
Tak už to mám zasebou.Mám tři embria v bříšku.Jen kdyby to tolik nebolelo nějak se mi bouří tělo
,ale neva stojí to za to.A ted 14 dní čekání jak to dopadne.
A copak tě bolí? Jééva..tak to asi bude tělíčkem..mně teda nebylo absolutně nic.. ![]()
Špatně jsem to napsala to zavádění nebolelo vůbec.Ale ve čtvrtek mě začlo bolet v podbříšku a plotýnky a stupnuje se to.Ale neva pro mimi vydržím:-) ![]()
ahojky nemůžu se zbavit bolestí zad.Ale jinak ok.Ale řeknu Ti,že ten čas hrozně moc pomalu utíká
nejraději bych si už vyzkoušela test,ale to je brzo.ta nevědomost je hrozná. ![]()
To věřím, ale vydrž, nic jiného ani nezbývá, že? Pevné nervy ![]()
evule1971 píše:
ahojky nemůžu se zbavit bolestí zad.Ale jinak ok.Ale řeknu Ti,že ten čas hrozně moc pomalu utíkánejraději bych si už vyzkoušela test,ale to je brzo.ta nevědomost je hrozná.
Ahoj Evi, ještě jsi vydržela netestit?? Držím moc palečky
. Já také čekám ![]()
Ahoj holky čekatelky
Taky byste mohly při tom čekání něco napsat…
Já snad zítra první IUI, moc od toho nečekám, šance je malá…
Jinak v práci pořád samé paragrafy, fíí to (ne)bude
výplata… Škoda jen, že já si nemůžu vzít dovolenou, kdy chci ![]()
Držím palečky, snad můžete i vy mně, i když to nevidím nadějně.
Hezký slunečný den… ![]()
Ahoj jméno, pročpak to nevidíš nadějně?? Šance je přece vždycky, já ti budu držet moooc palečky ![]()
Já ti držím všechny prstíky které mám !!!!!!!!!!!!
I ty na nohách zkusím nějak složit a budu ti držet štěstíčko !!!!
![]()
Ahoj Eli a Luci,
jste moc hodné, děkuju. Bohužel vajíčka byla pořád ještě malá, tak nevím, jestli se jim nechce dorůst či co. Byla jsem 10 den v pátek, 15 den dnes a jsme objednáni na pátek, tak snad už konečně ![]()
V práci mě už asi překřtííííííí…uííí…určitě to tuší, ale nikdo se nezeptá, je to divný pocit, nicméně, vytrubovat všem to rozhodně nehodlám. Vím, že je to běh na dlouhou trať a vyjde asi až IVF, protože manžel má špatné sperma, ale stejně mě každá návštěva psychicky i fyzicky unaví ![]()
Dnes jsem poňufala naše štěňátka a pustila se do malování, relax na duši, už je mám na plátně…doma nepořádek a já si maluju ![]()
Tak se držte kočky, děkuju ještě jednou, pa pa
A napište něco hezkého…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.