Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
12.5.11 16:11

Ahoj Evi,
připojuju se k Lucii, hodně štěstí a potom napiš, jak to dopadlo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
12.5.11 17:35

Ahojky Luci,děkuji moooc za tvůj příspěvek moc si mě uklidnila hned je mi líp :-D Můj přítel taky říkal,že se o naše mimi pěkně starají :-) Přeji Ti pěkný podvečer Eva.

• Citovat
  • Upravit
evule1971
12.5.11 17:39

Ahojky Jméno:-),určitě se pak pochlubím jak to dopadlo :-) Můj milášek říkal,že i kdyby to nedopadlo dobře,že mě bude nadále mocinky milovat :-D Tobě taky přeji pěkný podvečer Eva.

• Citovat
  • Upravit
2590
13.5.11 16:25

Ještě že máme vedle sebe někoho, kdo stojí při nás a naopak… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
13.5.11 19:20

Tak už to mám zasebou.Mám tři embria v bříšku.Jen kdyby to tolik nebolelo nějak se mi bouří tělo :-) ,ale neva stojí to za to.A ted 14 dní čekání jak to dopadne.

• Citovat
  • Upravit
3295
13.5.11 20:36

Ahojky evule1971

A copak tě bolí? Jééva..tak to asi bude tělíčkem..mně teda nebylo absolutně nic.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
14.5.11 06:07

Špatně jsem to napsala to zavádění nebolelo vůbec.Ale ve čtvrtek mě začlo bolet v podbříšku a plotýnky a stupnuje se to.Ale neva pro mimi vydržím:-) :-D

• Citovat
  • Upravit
2590
18.5.11 14:15

Ahoj, tak jak je? Už je to lepší? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
18.5.11 22:07

ahojky nemůžu se zbavit bolestí zad.Ale jinak ok.Ale řeknu Ti,že ten čas hrozně moc pomalu utíká :-) nejraději bych si už vyzkoušela test,ale to je brzo.ta nevědomost je hrozná. :-(

• Citovat
  • Upravit
2590
19.5.11 17:08

To věřím, ale vydrž, nic jiného ani nezbývá, že? Pevné nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.5.11 18:04
evule1971 píše:
ahojky nemůžu se zbavit bolestí zad.Ale jinak ok.Ale řeknu Ti,že ten čas hrozně moc pomalu utíká :-) nejraději bych si už vyzkoušela test,ale to je brzo.ta nevědomost je hrozná. :-(

Ahoj Evi, ještě jsi vydržela netestit?? Držím moc palečky :kytka: . Já také čekám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
24.5.11 14:07

Ahoj holky čekatelky :-) Taky byste mohly při tom čekání něco napsat…
Já snad zítra první IUI, moc od toho nečekám, šance je malá…
Jinak v práci pořád samé paragrafy, fíí to (ne)bude
výplata… Škoda jen, že já si nemůžu vzít dovolenou, kdy chci :roll:
Držím palečky, snad můžete i vy mně, i když to nevidím nadějně.
Hezký slunečný den… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
24.5.11 14:13

Ahoj jméno, pročpak to nevidíš nadějně?? Šance je přece vždycky, já ti budu držet moooc palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
24.5.11 14:16

Ahoj Luci !!!

:-D Já ti držím všechny prstíky které mám !!!!!!!!!!!! :lol: I ty na nohách zkusím nějak složit a budu ti držet štěstíčko !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
25.5.11 19:46

Ahoj Eli a Luci,
jste moc hodné, děkuju. Bohužel vajíčka byla pořád ještě malá, tak nevím, jestli se jim nechce dorůst či co. Byla jsem 10 den v pátek, 15 den dnes a jsme objednáni na pátek, tak snad už konečně :zed:
V práci mě už asi překřtííííííí…uííí…určitě to tuší, ale nikdo se nezeptá, je to divný pocit, nicméně, vytrubovat všem to rozhodně nehodlám. Vím, že je to běh na dlouhou trať a vyjde asi až IVF, protože manžel má špatné sperma, ale stejně mě každá návštěva psychicky i fyzicky unaví :cry:
Dnes jsem poňufala naše štěňátka a pustila se do malování, relax na duši, už je mám na plátně…doma nepořádek a já si maluju :roll:
Tak se držte kočky, děkuju ještě jednou, pa pa
A napište něco hezkého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.