Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jsem to já, ten anonym
chtěla jsem kritizovat anonymně. Přesně nevím, co je zkratka PCO? Taky problém s ovulací? Nepročítala jsem diskuzi moc zpětně, máš už za sebou více pokusů IUI? Taky se musí po zavedení hodinu ležet se zvednutýma nohama?
Ahojky Smimo, PCO - syndrom polycystických vaječníků, je to problém s ovulací i vajíčky. Prostě nechcou růst a ovulace nepřichází
. IUI jsem ještě neprošla. IVF už mám za sebou. Jdu tak trošku opačně ![]()
Ahoj holky, taky chodím do Gyncentra a jsem tam už od února. Chodím k dr. Lachčinovi. Ten se snaží navrhnout nejdřív tu levnější variantu. Já tam byla minulý týden v pondělí na 4 IUI a popkud nevyjde, tak půjdu na laparku. Dr. mi doporučil, kde bych mohla jít a kde jsou vstřícní, což mě potěšilo. Chtěl, ať jdu na laparo už dřív, ale moc se mi nechtělo. Nedával nic najevo, nenadával, souhlasil vždy s tím co jsem navrhla. K jinému bych tam nešla. A k Čermákovi už vůbec ne. Ten je mi nesympatický už od pohledu.
Dr. Jaroš, jak jste o něm psaly, tak ten je v Eurofertilu ![]()
ahoj loni jsem jezdila do gyncentra do ostravy a nikdy vice
taky jsem jezdila k lachčinovi brrrrr
to maš pravdu že to je dobry byznys a lachčina je milyyy hlavně jak se plati ještě ted se mi děla špatně na kolik mi řikal že mě to vyjde a na kolik jsme se dostali a samozřejmě nicc z toho potkat na městě tak nu asi plivnu do obličeje ![]()
sarycek píše:
ahoj loni jsem jezdila do gyncentra do ostravy a nikdy vicetaky jsem jezdila k lachčinovi brrrrr
holt na toto centrum máme každá jiný názor…já jsem spokojená. ![]()
ahojky, a ke komu chodíš? já tam jsem taky spokojená ![]()
GAMMARAY píše:sarycek píše:holt na toto centrum máme každá jiný názor…já jsem spokojená.
ahoj loni jsem jezdila do gyncentra do ostravy a nikdy vicetaky jsem jezdila k lachčinovi brrrrr
ahoj andreabul…přesněji řečeno,já už tedka nechodím,už mám po…ale chodila jsem k mudr.poláčkovi.vždy se ke mně ale chovali všichni vztřícně a ohleduplně(vyjma čermáka),doktor poláček se snažil pro mě udělat vše možné i nemožné.
to je asi stejný jako lachčina. K čermákovi bych nešla ani pro podpis ![]()
andreabul píše:
to je asi stejný jako lachčina. K čermákovi bych nešla ani pro podpis
přesně tak…čermák je prostě čermák
![]()
GAMMARAY píše:andreabul píše:přesně tak…čermák je prostě čermák
to je asi stejný jako lachčina. K čermákovi bych nešla ani pro podpis![]()
S tím souhlasím! ![]()
Právě k dr.Čermákovi,byla jsem objednaná přímo k němu neměla jsem vůbec na výběr a bohužel jsem si nezjistila informace na netu o Gyncentru.
Ahoj Spáčo, já taky byla přidělena Čermákovi a byl to humus. Po třech měsících jsem z Gyncentra zdrhla. Vím, že je spoustu holek s nimi spokojeno, ale já prostě nebyla, vůbec jsem se tam necítila… jsem ráda, kde teďka jsem
Hodně úspěchů v cestě za uzlíčkem ![]()
Kačulinek píše:
Ahoj Spáčo, já taky byla přidělena Čermákovi a byl to humus. Po třech měsících jsem z Gyncentra zdrhla. Vím, že je spoustu holek s nimi spokojeno, ale já prostě nebyla, vůbec jsem se tam necítila… jsem ráda, kde teďka jsemHodně úspěchů v cestě za uzlíčkem
Ahoj Kačulinku,to máš pravdu taky jsem tam byla nespokojená a chtěla jsem přejít k někomu jinému ale manžel mi tam potom nechtěl jezdit tak už tam vůbec nejezdíme.A můžu se zeptat kde teďka jezdíš?
Děkuji,a tobě taky přeji ať se vám brzy zadaří! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď