Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jsem to já, ten anonym
chtěla jsem kritizovat anonymně. Přesně nevím, co je zkratka PCO? Taky problém s ovulací? Nepročítala jsem diskuzi moc zpětně, máš už za sebou více pokusů IUI? Taky se musí po zavedení hodinu ležet se zvednutýma nohama?
Ahojky Smimo, PCO - syndrom polycystických vaječníků, je to problém s ovulací i vajíčky. Prostě nechcou růst a ovulace nepřichází
. IUI jsem ještě neprošla. IVF už mám za sebou. Jdu tak trošku opačně ![]()
Ahoj holky, taky chodím do Gyncentra a jsem tam už od února. Chodím k dr. Lachčinovi. Ten se snaží navrhnout nejdřív tu levnější variantu. Já tam byla minulý týden v pondělí na 4 IUI a popkud nevyjde, tak půjdu na laparku. Dr. mi doporučil, kde bych mohla jít a kde jsou vstřícní, což mě potěšilo. Chtěl, ať jdu na laparo už dřív, ale moc se mi nechtělo. Nedával nic najevo, nenadával, souhlasil vždy s tím co jsem navrhla. K jinému bych tam nešla. A k Čermákovi už vůbec ne. Ten je mi nesympatický už od pohledu.
Dr. Jaroš, jak jste o něm psaly, tak ten je v Eurofertilu ![]()
ahoj loni jsem jezdila do gyncentra do ostravy a nikdy vice
taky jsem jezdila k lachčinovi brrrrr
to maš pravdu že to je dobry byznys a lachčina je milyyy hlavně jak se plati ještě ted se mi děla špatně na kolik mi řikal že mě to vyjde a na kolik jsme se dostali a samozřejmě nicc z toho potkat na městě tak nu asi plivnu do obličeje ![]()
sarycek píše:
ahoj loni jsem jezdila do gyncentra do ostravy a nikdy vicetaky jsem jezdila k lachčinovi brrrrr
holt na toto centrum máme každá jiný názor…já jsem spokojená. ![]()
ahojky, a ke komu chodíš? já tam jsem taky spokojená ![]()
GAMMARAY píše:sarycek píše:holt na toto centrum máme každá jiný názor…já jsem spokojená.
ahoj loni jsem jezdila do gyncentra do ostravy a nikdy vicetaky jsem jezdila k lachčinovi brrrrr
ahoj andreabul…přesněji řečeno,já už tedka nechodím,už mám po…ale chodila jsem k mudr.poláčkovi.vždy se ke mně ale chovali všichni vztřícně a ohleduplně(vyjma čermáka),doktor poláček se snažil pro mě udělat vše možné i nemožné.
to je asi stejný jako lachčina. K čermákovi bych nešla ani pro podpis ![]()
andreabul píše:
to je asi stejný jako lachčina. K čermákovi bych nešla ani pro podpis
přesně tak…čermák je prostě čermák
![]()
GAMMARAY píše:andreabul píše:přesně tak…čermák je prostě čermák
to je asi stejný jako lachčina. K čermákovi bych nešla ani pro podpis![]()
S tím souhlasím! ![]()
Právě k dr.Čermákovi,byla jsem objednaná přímo k němu neměla jsem vůbec na výběr a bohužel jsem si nezjistila informace na netu o Gyncentru.
Ahoj Spáčo, já taky byla přidělena Čermákovi a byl to humus. Po třech měsících jsem z Gyncentra zdrhla. Vím, že je spoustu holek s nimi spokojeno, ale já prostě nebyla, vůbec jsem se tam necítila… jsem ráda, kde teďka jsem
Hodně úspěchů v cestě za uzlíčkem ![]()
Kačulinek píše:
Ahoj Spáčo, já taky byla přidělena Čermákovi a byl to humus. Po třech měsících jsem z Gyncentra zdrhla. Vím, že je spoustu holek s nimi spokojeno, ale já prostě nebyla, vůbec jsem se tam necítila… jsem ráda, kde teďka jsemHodně úspěchů v cestě za uzlíčkem
Ahoj Kačulinku,to máš pravdu taky jsem tam byla nespokojená a chtěla jsem přejít k někomu jinému ale manžel mi tam potom nechtěl jezdit tak už tam vůbec nejezdíme.A můžu se zeptat kde teďka jezdíš?
Děkuji,a tobě taky přeji ať se vám brzy zadaří! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.