Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
GAMMARAY píše:
tak to je mi líto , no jo,to jsou chlapi!!u mě to bylo spíš naopak,já už jsem po neúspěších nechtěla pokračovat a můj mě furt nutil a přemlouval.tak ho hezky zpracuj![]()
Děkuji a zkusím ho ještě zpracovat,a škoda že já taky nemám takového chlapa který by mně nutil pokračovat tak buď moc ráda a držím ti palečky ať vám to brzy výjde!! ![]()
takže vy už dítko máte ,to gratuluji…no tak to manžu trochu chápu,že se mu nechce nikam lozit,když ví,že to určo zvládne „sám“
u nás to samo nešlo
a palce mi držet nemusíš,já gyncentátka už doma taky mám ![]()
u nás to samo taky nejde. bohužel mám endometriózu.
Spáčo, je hezké, že už máte kulíška. Tak to se nedivím, že se mu tam nechce. Snad se Ti ho podaří přesvědčit.
Gammaray, jak jsou staré Tvoje gyncentátka?
Ahoj,moje dítko už je celkem velké,má už šest let a o druhé se snažíme už skoro pět let a pořád to nejde přirozenou cestou tak teď nám musí trochu pomoc asi nějaké to centrum .
Gammaray,se omlouvám já myslela že se snažíte,tak to je dobře že vám to vyšlo. ![]()
andreabul píše:
Spáčo, je hezké, že už máte kulíška. Tak to se nedivím, že se mu tam nechce. Snad se Ti ho podaří přesvědčit.
Děkuji,a přeji ti moc palečky ať ti to také už výjde!! ![]()
andreabul píše:
já s endoškou zkušenosti teda nemám,prý je to potvora zlá,ale zvítězit nad ní se dá:roll:jinak , mám tříleté dvojky.
Spáča píše:
Ahoj,moje dítko už je celkem velké,má už šest let a o druhé se snažíme už skoro pět let a pořád to nejde přirozenou cestou tak teď nám musí trochu pomoc asi nějaké to centrum .Gammaray,se omlouvám já myslela že se snažíte,tak to je dobře že vám to vyšlo.
se neomlouvej…já jsem psala,že gc.jsem navštěvovala a celkem spokojenost
jen někam manžu dostrkej,však ono to nemusí být hned ivf.
Ahoj holky,prosim Vas, rozhoduji se,kam jit do centra, mam zkusenosti s fertimedem,sice mame odtamtud miminko po IVF, ale docela zklamali nasi duveru tim,co predvadeli behem IVF.Tak se ptam, jake mate zkusenosti s gyncentrem, ke kteremu doktorovi se objednat,jaci jsou?Slysela jsem spoustu neg. nazoru,ale kamoska si odtamtud odvezla dvojky v brisku.Tak mi prosim napiste nejake zkusenosti, at uz jsou jakekoli.Diky.
Ahojky Ledovecek, já tam chodím k dr. Lachčinovi a jsem s ním spokojená. Teď, až dorazí ms, tak k němu půjdu na první IVF. Ještě nevím jak to tam s IVF chodí. Mám tam za sebou neúspěšné 4 IUI kvůli endometrióze. Na tu se přišlo až po laparce, na které jsem byla po 4 IUI. Ještě jsem slyšela, že je skvělý dr. Poláček. Určitě nedoporučuji dr. Čermáka. Na toho si hodně stěžují. ![]()
ahoj ledovecek…jak říká andreabul-čermáka nebrat !!! já jsem si v bříšku odvezla taky dvojčátka a to od mudr.poláčka.takže spokojenost
Holky a prosim Vas,kdyz jdete na prvni pohovor, muzete si domluvit doktora,nebo musite k cermakovi?
takže ty si se ještě asi neobj?tak až budeš volat dolů sestře,normálně řekni,že se chceš objednat na konzultaci přímo k poláčkovi nebo lachčinovi…myslím,že to nebude problém ![]()
Ne,chodila jsem do fertasu,mame odtamtud po ivfku syna,ale rika se o nich,ze nemaji dobre kultivace,nam taky z 13 emb. zbylo jen jedno celkem uhazejici,tak se ted rozhoduji,zda nezkusit vsemi zavrhovane gyncentrum,jen ne k cermakovi.Zeptam, sice mame horsi spermio,ale je mozne zkusit na zacatek IUI a pak IVF.Jaky dr.lachcina?
Dr. Lachčina se snaží navrhnout a provádět ty nejlevnější a nejméně náročné zákroky. U mě začal u IUI, pak mě poslal na laparku a po výsledcích mi bylo řečeno, že musím na IVF. Na laparku mě chtěl poslat hned, ale já jsem chtěla zkusit pár IUI, než do mě začnou řezat. Souhlasil s mým návrhem. Snaží se vyjít vstříc.
Souhlasím s gammaray, jak se budeš objednávat, tak si řekni k jakému chceš doktorovi
andreabul…a když teda chodíš k lachčinovi,dělal ti i on sám samotný zákrok iui ? já,když jsem ze začátku chodila k čermákovi(2 krát ivf),tak samotný zákrok(odběr i transfer) prováděl stejně vždy poláček.čermáka jsem nahoře nikdy neviděla.ale nevím přesně,jak je to tedka,tak by mě to zajímalo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.