Gyncentrum Ostrava

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3911
19.11.11 21:35

IUI mi vždy dělal Lachčina. Jak to bude u punkce a ET to nevím. Ale když o tom mluvil, tak jsem měla pocit, že to bude všechno dělat on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
19.11.11 22:01

dík za info..tak to je změna 8-o však pak uvidíš,koho uvidíš,hlavně,at to vyjde,no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
20.11.11 08:45

určitě, hlavně, ať to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
20.11.11 15:28

já se ptala hlavně proto že ,i když jsem ze začátku byla přidělena čermákovi,tak iuička i ty první dvě ivéefka mi dělal vždy poláček.až pak jsem přešla jako pacientka k poláčkovi.ted se hlavně nestresuj,snaž se být v poho(vím,je to těžké,ale zkus to)a úspěch se určo dostaví.pro mě bylo hnacím motorem ty vystavené fotky mimin a taky muž.hodně štěstí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
21.11.11 07:15

Snažím se být v klidu. Nejhorší je to píchání menopuru. Dnes doufám že jsem to nepichla špatně. Nepovytáhla jsem stříkačku a pak po vytažedí to docela dost krvácelo. tak snad to bylo tak jak mělo a ne do nějaké cévky :-)
Pořád přemýšlím, jaké to bude, jestli to vyjde. docela se na to těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
21.11.11 10:07

jsem taky bývala taková nejistá při píchání :mrgreen:
vyjde to a bude to krásný pocit,jen ten strach pak až do konce..jsem teda měla.hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
21.11.11 10:38

ten strach asi k tomu patří. Nejdřív se bojíš, jestli to vyjde, pak jestli se udrží, pak z porodu a pak celý život :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
22.11.11 13:25
andreabul píše:
ten strach asi k tomu patří. Nejdřív se bojíš, jestli to vyjde, pak jestli se udrží, pak z porodu a pak celý život :-)

na zítra jen ty nej zprávy,přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.11.11 09:04

Ahojky, dnes na UTZ bylo vidět spousta folíků. Dr. to ani nepočítal. Říkal, že pokud se budou všechny vyvíjet, tak z toho může být mírný hyperstimulační syndrom. V pátek další UTZ a v pondělí možná OPU. :D
V pátek jdu na UTZ k Čermákovi. Dostala jsem to přidělené doktorem a nechtělo se mi říkat, že je mi nesympatický. Ten UTZ snad u něj zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.11 09:17

takže dobrý,to bude vajíček :potlesk: :potlesk: u toho kokty to taky v pátek nějak dáš,utz zvládá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.11.11 09:21

tak na UTZ není co pokazit :lol: A je to jen jedna návštěva u něj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.11 09:27

to je fakt,měřit a počítat folíky umí :lol: s penězi už to bylo u něj horší,ty nepřepočítával :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.11.11 09:45

tak to asi jo, o peníze si řekne každý :-) Já jsem dnes zaplatila celé IVF. Je to šílená částka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.11.11 12:14

ahoj holky :mavam: můžu se k Vám přidat?také chodím do Gyncentra do OV. JSem tam zatím velmi spokojena. Chodím k Dr. Poláčkovi. Je velmi sympatický a vstřícný. S manželem jsme ze začátku vše řešili s paní Brožovou, která se nám vždycky věnovala a telefonovala. Vůbec mi tam nenabízeli hned IVF, nabídli nám 3 pokusy IUI a pak až IVF. Protože jsme oba zdraví, tak jsme přistoupili na jedno IUI a pak hned IVF. Nemáme totiž čas kvůli zdraví manžela. Jsem 12 den po IUI a čekám, jak to dopadne. Spíše se smiřuji s variantou, že se to nepodařilo. V prosinci hned jdeme na IVF tak jsem zvědavá, kolik nás to bude stát. Nevíte holky, jaké tam píšou hormony na krátký protokol?kolik se za to platí?když má manžel dobrý spermiogram, nemusíme podstupovat další zákroky, kolik nás to bude stát celkem?
my jsme za iUI neplatili nic, ani za UTZ neplatíme, ani za konroly. Takže zatím dobré :palec: taky dobré to, že manželovi se tam taky líbí a je spokojen s přístupem lékařů a sester. takže my si stěžovat nemůžeme. Tak se to snad nezmění, jezdit do Olomouce bychom nedali :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.11.11 12:29

Ahojky Pupalko, já i při IUI platila aspoň 50 kč poplatek. Teď jsem na 1. IVF a za platí se 9000 (asistovaný hatching, prodloužená kultivace) to je paušál, který se platí, 3000 za zmražení, 8000 za ICSI - to doporučují všem, ale nemusíš ho využít a pak za léky. Já mám menopur, kde doplácím 1000 za 10 ampulek a centrotide to je cca 600. Pak ještě pregnyl 600. Zatím mě to vyšlo na 22600. Celkem si myslím to bude kolem 23500. Ale u každého to je jinak a hlavně záleží, jaké máš léky na stimulaci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.